Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

labas rytas mergikes bigsmile.gif

taip Miaskut as jau miegojau lotuliukas.gif siandien vel 4 ryto plump ir akys stacios, nu bet siandien kankinau save - ai pusvalandi galvojau pagulesiu, tada ziuriu 4.30 - dar pusvalandi, nu siaip ne taip iki puse sesiu datempiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del lesku laukiu kol dar paskelbs Cuba, o gal ir Smike dar pribegs- tadu jau savo postringausiu cool.gif

bliamba po vakar baseino jauciu visus raumenukus, taigis ryte laukia tik lengvas sportukas - lankas, presiukas, pritupimai ax.gif

na dar galiu savo vakar meniu paviesinti:

- kriause

- darzoviu troskinukas su kalakuto kumpio guzelio plius 3 keksiukai-omleciukai su lasisa

- pasuku varskes indelis

- upetakio gabaliukas (nu toks kaip per puse delno) - 1 šaukstas keptu bulbu doh.gif - nei man ju reikejo nei ka, ale MB nuo darbo atliko, indelis saldytuve tik uzeme

- 4 omleciukai keksiukai su grudeta varske, plius reikele files ir nuo "palanginio darzelio" paskabyti keletas svogunu laisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 18 kovo 2014 - 05:59
Labuks smile.gif

Okkey, meniu tavo toks apetitnas thumbup.gif

Pas mane tai šiandien MKD pagal Miašką - litras pasukų jogurto, bet pusryčiai ir kavikė su šoko - įprasti. Turiu dar dvi riekutes naminės duonos vietoj pietų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 18, 09:13)
- Okkey, meniu tavo toks apetitnas thumbup.gif

aga meniu gal net ir gausus atrodo, bet su svoriu viskas ciki - nepakilo bigsmile.gif siandien meniu planas panasus mirksiukas.gif reik likucius damusineti skia..

ar tik ne siandien Cuba i komandiruote isleke g.gif g.gif uzsilauksim mes cia jos leskos rodmenu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas pupos, va ateinu su savimi vel pasneketi cool.gif

priduodu vakar meniu:
kriause
darzoviu troskinio keli šaukstai, 2 omlet-keksiukai, guzas kalakuto kumpio
mazyte mazyte saujele anakardziu riesutu
dauuuuug aisbergo salotu su svog laiskais ir paprika + upetakio gabaliuks
3 omlet-keksiuk su grudeta varske
moliuginiu semkiu pora sauju ax.gif

siandien duokle sportui atiduota: 40 min elipsiukas, presiukas 4u.gif

sios dienos meniu planas:
kriause
0,5 litro sv. kopustu sriuba ir gabaliukas kalakuto kumpio (damusiu as ji taip sakant)
pasuku varske
vel bus aisbergo salotos ir gabaliuks upetakio (irgi damusiu)
Atsakyti
Okkey, o tai kur tavo liaška? A? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 19, 13:03)
Okkey, o tai kur tavo liaška? A? laugh.gif

taigis sakau laukiu Cubos liaskos, bet panasu kad be penktad ir negausim doh.gif taigis pasisakau, mano 52, atrodytu panasu i tavo, bet mano ugis gi mazesnis tai ir ta leskia daugiau nei 52 atrodo cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 03 19, 14:42)
taigis sakau laukiu Cubos liaskos, bet panasu kad be penktad ir negausim doh.gif taigis pasisakau, mano 52, atrodytu panasu i tavo, bet mano ugis gi mazesnis tai ir ta leskia daugiau nei 52 atrodo cool.gif  cool.gif

Jetus, nu tai čia mikroskopinis skirtumas, o aš visai nesijaučiu storaliaškė biggrin.gif , storapilvė - taip, storasėdynė - irgi, bet liaškos vietomis net per plonos prie tokio užpakalio lotuliukas.gif

O mes ne vienodo ūgio kartais? g.gif Aš 168.
Atsakyti
as 164,o galir maziau i senatve g.gif na bet visada 164 buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 03 19, 14:56)
as 164,o galir maziau i senatve g.gif na bet visada 164 buvo lotuliukas.gif

Tai labai jau nedidelis tas skirtumas, vadinas - jokios ne storos tos tavo liaškos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 19, 15:01)
Tai labai jau nedidelis tas skirtumas, vadinas - jokios ne storos tos tavo liaškos schmoll.gif

nu palauksim Cubos skaiciuku va ir nuspresim lotuliukas.gif gal dar smikiukas islys irgi savo skaiciukus paporins ax.gif

varau siandien po darbo i vakare i senukus, 30 proc. nuolaida, reik zemiu nusipirkti, tuoj pomidorus pikiuoti reiks ir sunui bokso pirstiniu pirkti, uch kabinsim bokso maisa - ir as zinoma pavarysiu, jau norisi sporto pakeitimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 03 19, 15:20)
nu palauksim Cubos skaiciuku va ir nuspresim lotuliukas.gif gal dar smikiukas islys irgi savo skaiciukus paporins ax.gif

varau siandien po darbo i vakare i senukus, 30 proc. nuolaida, reik zemiu nusipirkti, tuoj pomidorus pikiuoti reiks ir sunui bokso pirstiniu pirkti, uch kabinsim bokso maisa - ir as zinoma pavarysiu, jau norisi sporto pakeitimo thumbup.gif

Aaha, lauksim drinks_cheers.gif

Ui, kaip smagiai bigsmile.gif
Aš tai mąstyčiau apie elipsiuką - jei turėčiau, kur pastatyt namuos. Bet, kol dukra su manim, tai nelabai kur tos vietos yr, nesinori vienintelio polaisvio kambario dar ir treniruokliu užgriozt. Bėgimas man uždraustas, dviratis - apribotas, o vat kardio norėtųsi... ax.gif
Atsakyti
bet Miaska jei begimas uzdraustas, dviratis apribotas tai gal ir elipsiukas nelabai tiktu?? panasus gi raumenys idarbinami g.gif
Atsakyti