Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

Sveikos, mergucos,

O kur jusu svorio pridavimas? Pamirsot, ar ka, kad penktadienis? ax.gif
As prisiduodu: 57,6kg. Kaip smagu toki svori priduot! biggrin.gif

Miaskut, as nesuprantu, kaip tu nesutinki tu darzoviu visur pakeliui? Tu pabandyk ka nors pasigaminti be darzoviu! Juk neimanoma! Su kuo tu mesa valgai, zuvi? g.gif
As net makaronus su agurku valgau, lazanija ir ta su kokiom salotom isidedu.

Siandien meniu mano buvo pakankamai kuklus:
- kapucino, sokoladinis saldainis
- anties kulsele su salotomis
- glaistytas surelis su arbata

Ir buvau sportuot. Rytoj irgi eisiu thumbup.gif . Kaifas smile.gif

Savaitgaliui planu rimtu neturiu. Kita savaite isvarau i dvi komandiruotes, tai noriu ramiai namie pasibuti.

Gero savaitgaliaus, merginos. 4u.gif
Atsakyti
Svorius ryte buvo 53,6 4u.gif

Su kuo mėsą valgau? Su bulvėm, ryžiais, makaronais... Žuvį - su ryžiais ir kepintais svogūnais. Arba be nieko biggrin.gif
Manrods, čia įpročio reikalas, tos daržovės, nes jas mėgstu, tiesiog pamirštu. Va šiandien mielai pakartosiu vakarienei tą šviežieną su lietuviškais agurkiukais, ir svogūnų laiškais. Reikia kažkaip sau užsibrėžt bent po daržovę į dieną suvalgyt biggrin.gif
Pirmiau tik tą batoną suvirškinsiu ir lanką pasuksiu.
Atsakyti
Man batonas irgi ilgai virskinasi.. Toks prisikimsimo jausmas ilgai islieka suvalgius sumustiniu. Del to ir nemegstu Mcdonalds maisto ir lektuvuose dalinamu sumustiaku niekada nevalgau..

O va kokie kibinai tokio jausmo nesukelia. Skanu jie man. blush2.gif

Miaskut, as darzoves dar daznai dedu ir del spalvos leksteje. Grazu man ivariaspalvis maistas, graziai pateiktas lotuliukas.gif. Makaronai, ryziai ir bulves reikalauja papildomu spalvu garnyrui! smile.gif

Beje, tavo svoris, Miaskut, jau turbut stabilus stabiliausias, nebesokineja visai, ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuba: 14 kovo 2014 - 20:27
QUOTE(Cuba @ 2014 03 14, 20:26)
O va kokie kibinai tokio jausmo nesukelia. Skanu jie man.  blush2.gif

Miaskut, as darzoves dar daznai dedu ir del spalvos leksteje. Grazu man ivariaspalvis maistas, graziai pateiktas  lotuliukas.gif. Makaronai, ryziai ir bulves reikalauja papildomu spalvu garnyrui!  smile.gif

biggrin.gif
Kibinus retai valgau (batonus dar rečiau), bet ryt kibininėj pasigardžiuosiu, man jie ten patinka, be to, nemažai pėstute paprastai apeinam, tai jokio sunkumo nebūna pilvuose.

Sutinku. Jūs man vis paspardykit riebią, į jokius džinsus nenorinčią tilpt įstrižainę, kad aš daržoves prisiminčiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 14, 19:48)

Ryt varom tradiciškai mano gimtadieniui į Trakus - praleidau tikrą gimtadienį, nes Kaziukas buvo, o jau ryt orą žada! Bet varysim vis tiek, joks oras dar nėra mūsų sustabdęs

sinoptikai neapgavo, oras ziaurus doh.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 03 14, 20:07)

- O kur jusu svorio pridavimas? Pamirsot, ar ka, kad penktadienis? 
As prisiduodu: 57,6kg. Kaip smagu toki svori priduot! 

- Miaskut, as nesuprantu, kaip tu nesutinki tu darzoviu visur pakeliui? Tu pabandyk ka nors pasigaminti be darzoviu! Juk neimanoma! Su kuo tu mesa valgai, zuvi? 
As net makaronus su agurku valgau, lazanija ir ta su kokiom salotom isidedu.

- Siandien meniu mano buvo pakankamai kuklus:

Ir buvau sportuot. Rytoj irgi eisiu  thumbup.gif . Kaifas 

- kad penktad tai nepamirsom, ale cia paskutiniu metu tik su Miaska laikem fronta, smike svarstykliu neturi, tai ka ir prisidavineti lotuliukas.gif miaskute stabili, o as tylejau..norejau veliau nustebinti bigsmile.gif na ka prisiduodu - 54,2 thumbup.gif irgi ziauriai smagu toki skaiciu priduoti

- as irgi darzoves su viskuo valgau - netgi darzoviu troskini darzovem uzkandu lotuliukas.gif prie karstu darzoviu man dar kokio raugino agurko buna reikia ar burokeliu misraines lotuliukas.gif

- meniu sakyciau ne kuklus o skurdus netgi rolleyes.gif
mano is tikro visai nepavyzdinis buvo, va toks:
2 kriauses
guzas kalakuto kumpio su raugintais agurkais ir catniu
4 omleciukai-keksiukai su grudeta varske
pakelis snieginiu krabu mesos
buteliukas alaus blush2.gif su mazu pakeliu semku - cia kad po alaus neprisiryti geriu semkas lukstenau lotuliukas.gif

ryte zinoma irgi buvo sportas, lankas, tenisas ir kalnas pratimuku 4u.gif
Atsakyti
Okkey, tu mane stebini ir jau gąsdini, nu monstras tiesiog bigsmile.gif thumbup.gif
Už tai aš aptingus ir apstorėjus, ir be valios.

Šiandien Trakuose pablūdijom, vėjas baisulinis, bet nuotaika bais gera buvo, tai kažkaip ir netrukė. Prikirtom, laukiu, kol dabar lanką galėsiu sukt, o vakarienei - grūdėta varškė su agurkais - daržovė, škias biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Ka tik grizau. Sninga, kaip jums patinka? doh.gif

As siandien apsisopinau truputi, nusipirkau batelius. Norejau ir i Laisves al pardes uzsukti, bet vyksta Kaziukas, tai spekit, ar yra kur parkuotis??
Bet jau aisku oras Kaziukui tai nepavydetinas...

Miaskut, kokius kibinus valgei? Skanus buvo?

Siandien mano meniu buvo toks:
- kapucino ir glaistytas surelis
- troskinta vistiena su troskintomis ivairiomis darzovemis
- burokeliu sriuba
- kava su keliais sausainiais

Dabar vel jauciuosi alkana, bet jau neisiu valgyt. Isitaisiau lovyteje, kad nebereiktu prie saldytuvo apsigyvent. smile.gif

Okkey, bet jau tavo svoris, tai AS APAKUS!!! bigsmile.gif
Sveikinu 4u.gif ar cia jau rekordas? Daugiau nei praejusi karta numetei? Jau stabdai dabar, ania? biggrin.gif
Atsakyti
Cuba, man Senojoj Kibininėj patys skaniausi kibinai - net nelaikyčiau savęs didele jų mėgėja, na bet ten tikrai skanūs. Valgiau su vištiena ir su varške / špinatais. Dar naminė gira pas juos labai skani, tokia tikra duoninė, visad bent porą stiklinių išgeriu. Na ir tradiciškai desertui - karštas šokoladas su riešutais wub.gif

Šios dienos daržovė - pusė agurko, suvalgiau su grūdėta varške, užpjausčius dar 4 braškes.
Atsakyti
labas rytas mergaites bigsmile.gif
jau vejas vakar rimtai siaubingas buvo, kaimynams net siltnami nurenge doh.gif nors va snigti pas mus tai nesnigo.

Cuba taip cia mano rekordas, senai senai maziausiai ka buvau pasiekusi tai beroks 55,9 kokie buvo ax.gif ir dabar jau joo stabdau, svorio nemetu tik kontroliuoju ka valgau ir bandau dailinti problemines vietas, leskos blyn storos, presiukas nesimato - reik juodo darbo taip sakant cool.gif cool.gif

nu Miaska nu puse agurko tai jooo - rekordas lotuliukas.gif

sestad as atsipalaiduoju ir meniu dazniausiai buna belekoks, tai gal geriau ir neskelbsiu doh.gif bet siandien jau vel tvarka, poreikis "beleko" patenkintas - vel tvarkingai maitintis galiu bigsmile.gif

Cubuk o tu cia ne per mazai valgai g.gif nors aisku sausainiai visa kepsni atstoja lotuliukas.gif
Atsakyti
ale tik pasnekejau, kad nesnigo vakar, tai siandien baigia prisnigti doh.gif doh.gif

nu ka gana mirkti prie kompo einu sportintis bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Okkey, nevaryk ant agurko, aš tik treniruojuosi dar lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas gazeles bigsmile.gif

jooo uz lango -4 doh.gif ar cia reikia dabar dar salti, pavasarii auu cool.gif

na ka ir vel pirmadienius, tympt uz vadziu vel is pradziu rolleyes.gif jau kuris laikas bandau gi i baseina papulti, bet ana savaite per mms nepavyko, siandien su plaukimu startuoju, va pagersiu kafkes, paskaitinesiu, mergina pakelsiu ir i kauna dumsiu thumbup.gif

grazios dienos visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti