Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Nereide, dzinsai su batais - thumbup.gif

Fresh, kokia Jus metine - dailu drinks_cheers.gif

BlueMoggy, viskas apsoliuciai patiko, o striuke ypac ! ji tobulai cia tinka, si parka wub.gif

Sygyta, wow , ka cia ir bepasakysi - atrodai puikiai wub.gif
Atsakyti
Liomi, grizai 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu wub.gif

Linamog, aciu 4u.gif i manaji dedasi baterijos, ju keisti dar neteko, nors skutau jau daug, tai kaip ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 02 25, 10:24)
Linamog, aciu 4u.gif i manaji dedasi baterijos, ju keisti dar neteko, nors skutau jau daug, tai kaip ir viskas ok smile.gif

As su baterijom turejau, tai tu dvieju AA net vienam megztiniui neuztekdavo... Metosi db tarp slamsto, papirkau rimtesni laidini.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 02 24, 20:55)
Be abejo derinys, ir rankine yra
Mano galva, koks stambus laikrodis, ar didesni auskarai labai pagyvintų...

drinks_cheers.gif dekui dar kart

QUOTE(BlueMoggy @ 2014 02 24, 23:00)
As irgi papuosalu nelabai megstu...  ax.gif  tik suzadetuviu ir vestuvini ziedus nesioju

Man grazu, paprasta, patogu  4u.gif

aciu, as ir ziedu nenesioju, nei vestuvinio, nei kokio kito, nebent iseit kazkur uzsimaunu ir grizus namo vel nusiimu doh.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 24, 23:34)
Agnykes,paprastas,dailus,bet ne wow smile.gif bet nuotraukoje atrodo daili ir savimi pasitikinti moteris,kas ir yra gražiausia!

aciu, malonu 4u.gif

QUOTE(Shievonne @ 2014 02 24, 23:34)
Agnike, grazus plaukai 4u.gif  bet deriniui isbaigti uzsimesciau koki ilgesni megztini/kardigana, o gal koki salika... toks jausmas lyg kazko truktu, net nzn kodel  g.gif

aciu, laukiniam variante buvo salikas 4u.gif

o tavo spalvingasis derinys thumbup.gif sudominot su tuo skutikliu g.gif puse forumo dabar uzsisakines thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sygyta kiek matau patinka, visa juoda, bet gerai juoda smile.gif)

Shievonne viskas butu puiku, tik man rankoves megztuko nepatinka, kad skyletos, bet bendras vaizdas grazu, tokia ryski smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mergaites 4u.gif

Ta parka 113 metu, bet labai gaila ismesti, tai vis issitraukiu biggrin.gif

As skutikli su baterijom turiu, man labai ilgai laiko ax.gif
Atsakyti
...paskutinis sygytos patiko...
...nereidės irgi latiko,ir tam šalkiui aplodismentai...ir baikit sapalioti apie tas pigias ir nepigias "kopijas",nes jau koktu...tas to kopija,tas ano...o apie savo kūnus pagalvokit,ne kopijos? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 25, 15:50)
...paskutinis sygytos patiko...
...nereidės irgi latiko,ir tam šalkiui aplodismentai...ir baikit sapalioti apie tas pigias ir nepigias "kopijas",nes jau koktu...tas to kopija,tas ano...o apie savo kūnus pagalvokit,ne kopijos? wink.gif

Mrs, papasokit placiau apie tuos kunus- kopijas...
Aciu dar karteli , kam patiko , balionai ir kam nepatiko 4u.gif
Atsakyti
...sygyta,puikiai supranti ką noriu pasakyti...man rodos tau jau tikrai nereikia sakyti.... apie skeidžiamas čia erezija,va kopija,to ano...na patiko daiktas ir perki...bent aš taip darau,ir man tas pats,yra kažkas tokio ar ne...juk "kopijos" visur aplinkui mus...visi kopijuoja ir kopijuos,modelius raštus...juk dviratis senai išrastas ir niekas nerėkia,ai čia kopija TO dviračio...taip,kopija,du ratai,vairas,pėdalai....KODĖL nekalba niekas,apie "nukopijuotus" plaukų dažymo büdus?!...bet tik aikčiojama,WOW,,kaip TA...kadėl nesako,fuuuuu,kaip TA...nu ir einam toliau,makiažas,gyvenimo būdas,kelionės...taip ir su skuduru,ar ne? g.gif
Atsakyti
merginos kaip per telefona ikeliate derinukus?
Atsakyti
Shiewonė labai patiko, ir tašiukas labai fain wub.gif
O skuteklį ir aš turiu, mano pakraunamas, sūnaus paprašiau, kad gimtadienio proga padovanotų, tai dabar ir pats sau visus rubus skutasi, biškį Barbinas jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 02 24, 22:34)

Pasaka thumbup.gif
Atsakyti