...man tik nepatiko plaukuosena,plaukai sveiki,gražūs,tada vosai palaidi ar arklio uodegą ,bardako formoje
...zuvixxe..tvarka ir tiek..kaip sakoma,ką turim,tuom turtungi
...man tik nepatiko plaukuosena,plaukai sveiki,gražūs,tada vosai palaidi ar arklio uodegą ,bardako formoje
Patranka, palaidu negaliu db biski nesiot, bo taisau klaida kirpimo
ataugineja plaukai. Bardakiskos arklio uodegos nemoku pasidaryt
nu zodziu nevykus biski esu
Norėjai kirpčiukų?!...išgaravo noras
QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 25, 18:51)
Šivon-gražuolė ir derinys labai fainas
Beje, jei sakei,kad galima klausti apie škotiškus tartanus-kokia tikrai gero šaliko kaina?maždaug?
Beje, jei sakei,kad galima klausti apie škotiškus tartanus-kokia tikrai gero šaliko kaina?maždaug?
Dekoju
Na priklauso nuo to, kokio tipo tas geras salikas, jeigu pashmina (100% kasmyro) tokia, kuria galima pertraukti per zieda (lengvute, beveik permatoma) su nuolaida apie £130, klasikinis unisex languotas kasmyro salikas apie £45, kasmyro saliai apie £179 -£200 , megztas pynem salikas apie £70, ju tiek visokiu yra...
QUOTE(zuvixxe @ 2014 02 26, 10:33)
Labas rytas damos!
Mano sekmadieninis i kirpykla manikiurui ir paskui i vaiku gimtadieni!
http://public.fotki....3341845575.html
P.S. Batai ir rankine tie patys, kurie visoms nepOtiko, sorry, man patogiausia ir IN TASHE daug telpa
Mano sekmadieninis i kirpykla manikiurui ir paskui i vaiku gimtadieni!
http://public.fotki....3341845575.html
P.S. Batai ir rankine tie patys, kurie visoms nepOtiko, sorry, man patogiausia ir IN TASHE daug telpa
pagalvojau jus su chalatu ten vonioj
QUOTE(jaicy @ 2014 02 26, 14:23)
vonioj, bet ne su chalatu
QUOTE(jaicy @ 2014 02 26, 17:23)
Ir man pasirode chalatas, plaukai su lankeliu is duso isejus pries makiaza darant
Zuvixxe, jusu plauakai atrodo sveiki ir labai grazus
Nu pizdum tas derinys panos, svarbu plaukai bent grazus
P.S. Dilgelyt, ten ne lankelis, ten toki kuski susisuku db is kirpciu virsugalvyje
P.S. Dilgelyt, ten ne lankelis, ten toki kuski susisuku db is kirpciu virsugalvyje