Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

...zuvixxe..tvarka ir tiek..kaip sakoma,ką turim,tuom turtungi mirksiukas.gif
...man tik nepatiko plaukuosena,plaukai sveiki,gražūs,tada vosai palaidi ar arklio uodegą ,bardako formoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Patranka, palaidu negaliu db biski nesiot, bo taisau klaida kirpimo biggrin.gif ataugineja plaukai. Bardakiskos arklio uodegos nemoku pasidaryt biggrin.gif nu zodziu nevykus biski esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjai kirpčiukų?!...išgaravo noras biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 26, 10:10)
Norėjai kirpčiukų?!...išgaravo noras biggrin.gif  mirksiukas.gif

topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 25, 18:51)
Šivon-gražuolė ir derinys labai fainas smile.gif
Beje, jei sakei,kad galima klausti apie škotiškus tartanus-kokia tikrai gero šaliko kaina?maždaug? 4u.gif

Dekoju 4u.gif

Na priklauso nuo to, kokio tipo tas geras salikas, jeigu pashmina (100% kasmyro) tokia, kuria galima pertraukti per zieda (lengvute, beveik permatoma) su nuolaida apie £130, klasikinis unisex languotas kasmyro salikas apie £45, kasmyro saliai apie £179 -£200 , megztas pynem salikas apie £70, ju tiek visokiu yra...smile.gif pashmyna panasi i nereides tik vienspalve (70% kasmyras, 30% silkas) apie £50 4u.gif
Atsakyti
labai abejoju ar pirkciau salika uz £150, kad ir kokia jo sudetis butu smile.gif turbut ne.
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2014 02 26, 10:33)
Labas rytas damos! 4u.gif

Mano sekmadieninis i kirpykla manikiurui ir paskui i vaiku gimtadieni!

http://public.fotki....3341845575.html

P.S. Batai ir rankine tie patys, kurie visoms nepOtiko, sorry, man patogiausia ir IN TASHE daug telpa hihihi.gif

pagalvojau jus su chalatu ten vonioj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 26, 14:23)
pagalvojau jus su chalatu ten vonioj  ax.gif

vonioj, bet ne su chalatu hihihi.gif nu atsiprasau, veidrodis apacioj netinka, mar merginos vis sakydavo, kad nieko nesimato, tai i vonia persikeliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 26, 16:23)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 26, 17:23)

drinks_cheers.gif
Ir man pasirode chalatas, plaukai su lankeliu is duso isejus pries makiaza darant biggrin.gif
Zuvixxe, jusu plauakai atrodo sveiki ir labai grazus smile.gif
Atsakyti
Nu pizdum tas derinys panos, svarbu plaukai bent grazus didis.gif hihihi.gif

P.S. Dilgelyt, ten ne lankelis, ten toki kuski susisuku db is kirpciu virsugalvyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2014 02 26, 11:18)

Sutarta,tyliu,niekam nesakysiu... cool.gif
Atsakyti