Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Mrs.Patrankos man si syk nelabai.. Dzinsus keisciau i kitokius... Siaip daiktai atskirai grazus o kartu tai taip so so... g.gif
Atsakyti
Patranka!!!!!!! Pazaliavus sedziu is pavydo biggrin.gif labai labai patiko, labai! Super! Sunervijai iki asaru biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 07, 13:20)
vakar dienos...rankose tik piniginė ir rakteliai...
user posted image

http://imageshack.co...3/6694/hhj6.jpg[/img]

schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 07 kovo 2014 - 15:22
man Patranka graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Patranka, man si karta derinukas irgi ne zinokit... bet paltas grazus!!! 4u.gif
Atsakyti
Patrankos paltas labai gerai atrodo, megztukas taip pat fainas, džinsai ir diržas visai nepatiko, batai liuks.
Atsakyti
Patranka, super wub.gif
Atsakyti
Patranka man gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Patranka patiko. cool.gif
Atsakyti
Ir man Patrankos derinys stilium ir spalvomis patiko, tik tiek, kad paltas labai jau didelis (per didelis ir rankovė per ilgos) ax.gif Bet , kaip minėjau ir stilius, ir spalvos labai dera tau 4u.gif
Atsakyti
P..., paltas lb perdidelis, manau, is rankoviu turetu net pirstu galiuku nesimatyti, istiesus rankas. Susisegus butu lb platu, nes nera dirzo, kas butina siam paltui - turetu buti siauras ilgas siluetas. Vidinis dar dar, nors dzinsai nepatinka, tik, kad paltas atrodo nudziautas nuo kazkur hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 03 08, 09:58)
P..., paltas lb perdidelis, manau, is rankoviu turetu net pirstu galiuku nesimatyti, istiesus rankas. Susisegus butu lb platu, nes nera dirzo, kas butina siam paltui - turetu buti siauras ilgas siluetas. Vidinis dar dar, nors dzinsai nepatinka, tik, kad paltas atrodo nudziautas nuo kazkur hihihi.gif

Ir tave su kovo 8-ąja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti