Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

taip sviesi buvau, aciu smile.gif
Atsakyti
Saulele laikrodis Cavalli, beabejo orginalus, repliku nekenciu ir nenesioju.

user posted image

Ar butu geriau batus aukstakulniais pakeitus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 03 09, 01:15)
Na, jei dirzas cia nepadetu, tada, mano kuklia nuomone, paltas nepataisomas, siame variante. Neatrodo nei classy, nei edgy, nei trendy. Dar zinsai atraitoti, atrodo maza trumpa moteris, labai norinti palto . Toks drabuzis tiktu tik laibom aukstaugem.

Beto, is skeltuku sone, sagu ir kiseniu tipo, kalnieriaus atlapu nebuvimo, bet kaklo platumo nemanau, kad paltas 2012 - 2013 metu  , ty ne sio/praeto sezono oversized,o tiesiog senas didelio dydzio.

turejau omeny sita varianta, kai pabrezus liemeni, pailgintu kojas bentkiek, isgelbetu paraitojimus, nutrumpinancius jas visai

user posted image
http://s43.radikal.r...09433.jpg[/img]

mano cia nuomone.

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif teisyngai pasakyta!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 10 kovo 2014 - 10:34
Nereide, labai grazi skara wub.gif
Atsakyti
Nereide - kiek matau patinka, bet jei nekreipt demesio i laikrodi tada truksta kokios detales, bent jau man butu labai grazu jei kokia sage butu skaroj blush2.gif striukes rankoves nepertrumpos? g.gif
Atsakyti
Nereide fainas derinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Galilea- man taip pat nepatiko... nei atskiri daiktai nei derinuke 4u.gif

Nereides - fainas, o ypac skara isimylejau wub.gif
Atsakyti
Nereide, šauniai bigsmile.gif skara labai dailiai atrodo prie languotų kelnių ir batukai labai dera. Sriukės rankovės atrodo per trumpos, bet čia gal tik foto taip ax.gif

Galilea, per daug detalių man. Kelnės ir kerziukai ok, jei jums patinka, bet tada jau visų kitų auksų nereikia - laikrodis, pakabukas, kniedės.. g.gif na nežinau, man nelabai.
Bandyčiau viršų rinktis šviesesnį. Jūs juodakasė, dar tas juodas megztinis plius striukė ir rankinė, tai tokia truputi šarka atrodot blush2.gif

čia kelnės kitokios, bet esmė šviesus viršus - Nuoroda, Nuoroda2
Papildyta:
p.s. dėl tų didelių paltų mados, tai aš nesuprantu. Na man liomi nuotraukose dar baisiau tie paltai, bet tai tik parodo, jog aš nesuprantu aukštosios mados biggrin.gif
Atsakyti
Argija - dekoju uz komentara bigsmile.gif labai vertinu tokius postus, kai nepatingima ne tik pakomentuot bet ir vaizdziai parodyt 4u.gif
Atsakyti
Liomi, negi tu tikrai pries pirkdama kazka issiaiskini ka aukstoji mada reikalauja.. bigsmile.gif ( tikrai ne sarkastiskas klausimas 4u.gif )
As asmeniskai, nei laiko, nei noro tam turiu biggrin.gif be to daznai ta aukstoji mada reikalauja aukstosios mados pirkiniu, kurie kainuoja tiek, Kiek as isleisti nenoriu biggrin.gif perku, derinu tai kas patinka man, ka apsirengus jauciuosi gerai.. smile.gif o kad zurnalas siulo ant triusiku rankine kabinti, praleidziu pro ausis. biggrin.gif

Man patinka kad cia mergaites rengiasi tai kas joms grazu. smile.gif

Man sunku kritikuoti jeigu autore patarimo nepraso, o tik tos dienos derinuka ikelia smile.gif

Perskaiciau ka parasiau ir skamba ne Taip kaip kad noreciau kad skambetu rolleyes.gif
Nebandau nieko kritikuoti, tik siaip pati sau pagalvojau.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mergaites....
siandien su jaunimu, derinukas paprastas, kaip visada, bet cia akcentas - mamos ranku darbu papuosalas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Olgunia, labai graziai atrodai, tas paltukas man labai patinka smile.gif

O kudikelis koks grazutis, papuosalas wub.gif
Atsakyti