QUOTE(BlueMoggy @ 2014 03 09, 13:39)
Liomi, negi tu tikrai pries pirkdama kazka issiaiskini ka aukstoji mada reikalauja..

( tikrai ne sarkastiskas klausimas

)
As asmeniskai, nei laiko, nei noro tam turiu

be to daznai ta aukstoji mada reikalauja aukstosios mados pirkiniu, kurie kainuoja tiek, Kiek as isleisti nenoriu

perku, derinu tai kas patinka man, ka apsirengus jauciuosi gerai..

o kad zurnalas siulo ant triusiku rankine kabinti, praleidziu pro ausis.
Man patinka kad cia mergaites rengiasi tai kas joms grazu.
Man sunku kritikuoti jeigu autore patarimo nepraso, o tik tos dienos derinuka ikelia
Perskaiciau ka parasiau ir skamba ne Taip kaip kad noreciau kad skambetu
Nebandau nieko kritikuoti, tik siaip pati sau pagalvojau..
Labai geras klausimas .
Taip, as dievinu drabuzius. Ir visada didziuojuosi, jei man pasiseka su jais. Nieko neissukineju ir nepasakoju nebutu dalyku. Atstoveciau lietuje, trisdesimt tris naktis, uz savo pasirinkima

Ir labai zaviuosi tokiais zmonemis.
nu , bet please, dumti akiplesiskai akis, koks tai oversized coat, yra tiesiog mulkinimas, todel, kad buvo pastebeta, jog drabuzis netinka ( nespalviskai, stilistiskai, o tiesiog fiziskai ) ir isiziurejus matosi esminiai skirtumai.
------
Nereides dailus, kelnes gerietes
Galilea, jei butu akcentuojamos kelnes ir butu pasirinktas paprastas megztukas, kad ir oversized

, butu lb gerai. Siulyciau, pradziai, rinktis viena detale, kuri bus lydere - jei tai kelnes sios, tada paprastesni kiti drabuziai, jei tai striuke odine knopkuota, tai ja palikti, kaip akcenta, nes daznokai Jus persipuosiate

as draugiskai
Olgunia, papuosalas ir paltas

ir jaunimas !
Bluemoggy, nugis va - aukstoji mada

kokie sluoksniai, lyg nutapyta aliejiniais