Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 23, 15:16)

charizmaaa, gražu! Saplvos mano mylimos  wub.gif tik rankinės norisi, bet jei nemėgsti, nu tai ką dabar...  biggrin.gif Tu ne LT gyveni? ai, tikrai ne LT,  o aš jau susirūpinau, kad peršalsi  biggrin.gif

aha nemegeja as rankiniu... dar vis paieskose tos idealios tinkancios prie visko... ir prie sporbatuku ir prie laisvalaikio batuku, laivuku ar rudenio prie chelsea tipo batu.. ir t.t.. Mazu zinot koki modeliuka? smile.gif Nea ne LT as smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(charizmaaa @ 2014 03 23, 16:06)
aha nemegeja as rankiniu... dar vis paieskose tos idealios tinkancios prie visko... ir prie sporbatuku ir prie laisvalaikio batuku, laivuku ar rudenio prie chelsea tipo batu.. ir t.t.. Mazu zinot koki modeliuka? smile.gif  Nea ne LT as smile.gif

Mažu iš tashetashe? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 23 kovo 2014 - 15:13
raudoni bateliai grazus tas paltas - megstinis (laukiniam variante) bigsmile.gif
Atsakyti
RB, kokia Jus zavi, tiek isore, tiek vidumi (is pasisakymu, nuomones isreiksimo neuzgaunat kitu ir grazaus bendravimo budo su kitom SM narem supratau biggrin.gif ). Pas toki zmogu ir deriniai grazus, lengvi, harmoningi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 23, 16:10)
Pasirodau ir aš  ax.gif

visa daili daili, spalvos tobulos ir jums labai tinka mirksiukas.gif

aš tik tokių visokių pakabukų nemėgstu, bet netrukdo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 23 kovo 2014 - 16:11
QUOTE(Alaia @ 2014 03 23, 16:02)
RB, kokia Jus zavi, tiek isore, tiek vidumi (is pasisakymu, nuomones isreiksimo neuzgaunat kitu ir grazaus bendravimo budo su kitom SM narem supratau biggrin.gif ). Pas toki zmogu ir deriniai grazus, lengvi, harmoningi  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 03 23, 15:02)
RB, kokia Jus zavi, tiek isore, tiek vidumi (is pasisakymu, nuomones isreiksimo neuzgaunat kitu ir grazaus bendravimo budo su kitom SM narem supratau biggrin.gif ). Pas toki zmogu ir deriniai grazus, lengvi, harmoningi  wub.gif

..greičiausiai artimos draugės esat doh.gif biggrin.gif
...rb...vidinis man nepatinka,bet va lauko super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 03 23, 16:02)

Pritariu jums del RB drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanule: 23 kovo 2014 - 16:15
RB grazu,ypac laukinis wub.gif

Alaia drinks_cheers.gif
Atsakyti
RB, nu jau tas pilkas daiktas -nzn kaip vadint -paltas? - iskritau, koks fainas wub.gif is kur cia toks grozis? rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu Alaiai, RB labai korektiška ir taiki asmenybė. Derinukas labai gražus, o paltas tai išvis ...ach.... wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, siandieninis.... pasivaiksiojimui

user posted image
Atsakyti