Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Ačiū, mergaitės wub.gif 4u.gif
zuvixxe, dėkui, mėgstu pakabukus, tik juos ir auskarus nešioju....
Visiškai nebenešioju grandinėlių, karolių, sagių, apyrankių, žiedų (išskyrus vestuvinį), jei ir pasitaiko užsidėti, norisi tuoj pat nusiimti... Apskritai aš kažkokia beveik nesipuošianti g.gif

Mrs.Patranka, tai, kad niekavo terzat biggrin.gif labai ok... raudona puikiai su ta smėline dera. Ir batukai "įžemina", gražiai viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
RB as tokia pat palikau. Pirma tai lb megdavau visokius cemci lemci, o db kuo kuklesni auskariukai, o ant rankos tik vestuvinis ir suzadetuviu ziedai bigsmile.gif
Atsakyti
RB, man kaip ir daugumai su tavim kavos eiti norisi 4u.gif tik to palto nesirenk nes teks nuogai namo eiti biggrin.gif labai tokio noreciau 4u.gif

Olgunia, labai patiko viskas, spalvos mielos labai! Linksmai derinukas 4u.gif

Patranka, labai grazu, tik as "kakliuku" nemegeja ax.gif

Atsakyti
Gražus labai Patrankos.

RB paprastas ,bet mielas. Paltukui atskiri komplimentai, pavydas ima ,kad galite tokius nešiot smile.gif. Aš užsidėjus atrodyčiau kaip bačkutė.

Olugnia spalvos wub.gif , gražu
Atsakyti
http://public.fotki....olet7919/benas/

Greitukas biggrin.gif
Atsakyti
Mrs. Patranka viskas puikuma, baciokai, smelis ir raudona, tik man golfai bais nepatinka smile.gif

Atsakyti
Mrs Patranka, grieztai taip, bet geeeerai wub.gif

BM , fainai, laisvai.... conversai puikiai cia tinka thumbup.gif

Olgunia, kaip visada savitas stilius wub.gif , kuris jum begalo tinka.

RB, tuoj verksiu verysad.gif , pavelavau, nieko nebematau.
Atsakyti
BlueMoggy, tobulas, DieveDieve - tikrai, bambonkinis virsus, dzinsas ir nesaldus conversai - splendid! visi taskiukai sudelioti wub.gif

Mrs Patranka, grazu, solidu, islyginta biggrin.gif tikrai - dailuma, tik kazkokio pabarstymo ant virsaus truksta, kad nebutu taip pilka, bet cia man, o siaip - gerai viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 24 kovo 2014 - 13:26
RB, koks dailus paltas wub.gif
Olgunios kaip visada nuostabus spalvu derinimas, labai grazu!
Patranka-liuks!
Bluemoggy, ten marskiniai ar suknele?jei marskiniai, man tada nelabai blush2.gif graziai spalvos ziurisi:)

Atsiprasau uz tokia lietuviu kalba, is tel rasau
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

Mitsouko, ten shirt dress biggrin.gif
Atsakyti
Patrankos labai liuks smile.gif
Atsakyti
Blue Moggy, fainai kaip bigsmile.gif bonbonkinis geras pavadinimas thumbup.gif

Einam, eina kavos gerti - aš grįšiu pusnuogė, o Tu basa tongue.gif ech, nu reikia man conversų cool.gif

Visom glėbis pavasarinių gėliųųų bis.gif

Carinaa25, neverk, bus AŽ console.gif
Atsakyti