Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Dar lašas raudonos...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...kelnės juodos,terba tamsiai mėlyna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 25 kovo 2014 - 10:12
ziuriu ziuriu i MRS derini ir galvoju, stiliova motera nu wub.gif
Atsakyti
Patrankos abu deriniai l.patiko, stilinga, grazu, matosi, kad ir patogu thumbup.gif kas yra man svarbu biggrin.gif

Olgunija, spalvos thumbup.gif

BlueMoggy, atsiputes toks derinys thumbup.gif ypac pedkelniu spalva wub.gif ir ragiukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnIKe+: 25 kovo 2014 - 12:13
Patranka vidinis wub.gif kelnes labai fainos smile.gif Laukinis prasagstytas gerai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
O man Patrankos visiskai paprastas derinys, nesuprantu, ko cia svaigsta visos, aš atsimenu, kai ji anksčiau tokius wow įdedavo, tai būdavo į ką pasižiūrėt.. o dabar..eilinis visiškai, kaip pas mane...
Beje, plaukuosena tokia jus labai sendina, pasileiskit plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 03 25, 10:15)
ziuriu ziuriu i MRS derini ir galvoju, stiliova motera nu  wub.gif

Nu dėkui labai...
QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 03 25, 11:07)
Patrankos abu deriniai l.patiko, stilinga, grazu, matosi, kad ir patogu  thumbup.gif kas yra man svarbu  biggrin.gif

Patogus tikrai...dėkui 4u.gif
QUOTE(charizmaaa @ 2014 03 25, 12:30)
Patranka vidinis   wub.gif kelnes labai fainos smile.gif Laukinis prasagstytas gerai atrodo   bigsmile.gif

...kelnės patiko ir man...juodos nemėgstu,bet pirkau,nes patogu ax.gif ...dėkui 4u.gif
QUOTE(Margaretta @ 2014 03 25, 13:47)
O man Patrankos visiskai paprastas derinys, nesuprantu, ko cia svaigsta visos, aš atsimenu, kai ji anksčiau tokius wow įdedavo, tai būdavo į ką pasižiūrėt.. o dabar..eilinis visiškai, kaip pas mane...
Beje, plaukuosena tokia jus labai sendina, pasileiskit plaukus smile.gif

..matai tau paprastas,kas manau nieko nuostabaus,man irgi reikia "poilsio",kaip ir vakar,nors kažkas,sorry,įžvelgė vieną gražiausių matytų derinių,nors sakau tada mažai matė bigsmile.gif ...eilinis,tas mano derinys,nes ir aš eilinė smile.gif ...plaukus pasileisiu kai draugė gimdys,dar anksti,ir spinteles su stalčiais visas atidarysiu mirksiukas.gif ...sendina?!.... Na juk aš ne jauniklė,kaip dauguma SM sako,TOKIOS AMŽIAUS MOTERIS,turi "susilaikyti" nuo išsišokimų biggrin.gif
...Margareta,suprantu,kad nori TO MANO,bet kartais ir aš būnu tokia kaip tu...kaip kartais JŪS būnat tokios kokia ir aš... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 25 kovo 2014 - 15:16
QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 03 25, 11:07)

BlueMoggy, atsiputes toks derinys  thumbup.gif ypac pedkelniu spalva  wub.gif ir ragiukai  biggrin.gif

Aciu biggrin.gif ragai, neatskiriama aprangos dalis hihihi.gif
Atsakyti
Patranka visada fainai atrodo, taip,kad nieko naujo is mano puses ir si karta biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 03 24, 21:57)
aciu Jum!  wub.gif  , komplimentus issakiau privaciai  biggrin.gif , bet dar vis negaliu atsigauti nuo to grazuolio paltuko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū Tau labai už gražius žodžius 4u.gif ir į mane prašau "tu" mirksiukas.gif

QUOTE(~Nereide~ @ 2014 03 25, 00:56)
RB, nemaciau  verysad.gif

Įmesiu mirksiukas.gif

Mrs. Patranka, patiko, nors anas raudonasis man labiau prie širdies ax.gif bet ir šis gerai, jaukus toks smile.gif Jo, paprastai Tu išsiskiri paliotnais deriniais biggrin.gif bet reikia kažkada žmogui ir ramiai pabūti biggrin.gif
Atsakyti
Patranka, o man patiko vel, tik si karta batukai man nesiziuri... spalva tinka, bet va pats modeliukas kazko nelabai man... bet siaip liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 25, 14:14)

...Margareta,suprantu,kad nori TO MANO,bet kartais ir aš būnu tokia kaip tu...kaip kartais JŪS būnat tokios kokia ir aš... mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif gerai parašyta!
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 03 25, 16:20)
Patranka visada fainai atrodo, taip,kad nieko naujo is mano puses ir si karta  biggrin.gif  rolleyes.gif

smile.gif 4u.gif ..ačiū
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 25, 16:31)
Ačiū Tau labai už gražius žodžius  4u.gif ir į mane prašau "tu"  mirksiukas.gif
Įmesiu  mirksiukas.gif

Mrs. Patranka, patiko, nors anas raudonasis man labiau prie širdies  ax.gif bet ir šis gerai, jaukus toks  smile.gif Jo, paprastai Tu išsiskiri paliotnais deriniais  biggrin.gif bet reikia kažkada žmogui ir ramiai pabūti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ...dėkui už supratimą 4u.gif

QUOTE(zuvixxe @ 2014 03 25, 16:36)
Patranka, o man patiko vel, tik si karta batukai man nesiziuri... spalva tinka, bet va pats modeliukas kazko nelabai man... bet siaip liuks 4u.gif

...dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(AgnessBelle @ 2014 03 25, 17:20)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  gerai parašyta!

...smagu,kad yra žmonių kurie manyje mato MANE... 4u.gif
Atsakyti