Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (231 tema)!

QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 02, 11:02)
Merginos, gal artimiausiu metu nusimato Brillo kempinėlių pirkimas? Labai reikėtų blush2.gif

Aš irgi prisijungčiau....
Atsakyti
Gal kas nors galėtų padėti RL jojikus su 24 cm pėda kokį dydį pirkot? Parsisiunčiau tuos ilgus- virš kelių, kur buvo , 7 dydį, tai gerokai per dideli, įsidėjau dar vienus vidpadukus, bet vistiek nesmagu vaikščioti:( O mergina pardavinėjanti jojikus 6,5 dydžio rašo, kad viduj tik 23cm. Gal kas turit su 24 cm ir galit pasakyt, kokio dydžio??? Ačiūsmile.gif
Atsakyti
Tikrai yra turinciu Converse batukus bigsmile.gif
Patarkit koki dydi imti su 37 - 23,5 cm. peda bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2014 03 02, 14:22)
Merginos,kai rasoma prie batu Smooth man-made upper ,cia kas ? Kazkokia ypatinga sintetine oda ar kazkas naturalaus ? Nesusigaudau,vis pradedu toki dalyka rast  g.gif  ax.gif

dirbtine oda smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turete Lola cruz batus, kaip ju dydziai?

Atsakyti
Kilkut/Katyt tai kaip dėl kempinyčių - šiam momentui radau iš kur gaut, bet va vis vien reikės greitai vėl pakelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegute1 @ 2014 03 02, 14:09)
Gal kas nors galėtų padėti RL jojikus su 24 cm pėda kokį dydį pirkot? Parsisiunčiau tuos ilgus- virš kelių, kur buvo  , 7 dydį, tai gerokai per dideli, įsidėjau dar vienus vidpadukus, bet vistiek nesmagu vaikščioti:(  O mergina pardavinėjanti jojikus 6,5 dydžio rašo, kad viduj tik 23cm. Gal kas turit su 24 cm ir galit pasakyt, kokio dydžio??? Ačiūsmile.gif

man su 25 cm peda 8 tiko smile.gif
Atsakyti
Ir as paimciau kempinyciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 02 kovo 2014 - 16:19
QUOTE(aistele @ 2014 03 02, 17:50)
dirbtine oda smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 02, 16:13)
Kilkut/Katyt tai kaip dėl kempinyčių - šiam momentui radau iš kur gaut, bet va vis vien reikės greitai vėl pakelio smile.gif

QUOTE(Jolaida @ 2014 03 02, 16:18)
Ir as paimciau kempinyciu ax.gif

viena pakiuka karts nuo karto galiu paimti,nu bet masiskai tikrai nerinksiu,ne sner galimybiu issiuti.
Dabar itariu uzversit mane sitom kempinem doh.gif doh.gif
Atsakyti
Va ir kaina gera ir kiekis geras, tik reikia kooperuotis berods del siuntimo
http://www.amazon.co... wool soap pads
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2014 03 02, 14:11)
Tikrai yra turinciu Converse batukus  bigsmile.gif
Patarkit koki dydi imti su 37 - 23,5 cm. peda  bigsmile.gif  4u.gif

ten dar nuo modelio priklauso kiek prisimenu 4u.gif
Atsakyti