Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (231 tema)!

Sveiki,
norėjau paklausti, ar įmanoma Jūsų pagalba būtų nupirkti pora tokių šviestuvų ? Kiek man tai kainuotų?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Dydelis ispardavimas daug visko ateinanciam sezonu,nedaug truksta iki freei bigsmile.gif

BLUEFLY

Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2014 03 02, 17:11)
Va ir kaina gera ir kiekis geras, tik reikia kooperuotis berods del siuntimo
http://www.amazon.co... wool soap pads

neee, čia dar brangu, jos svers nemažai... reikia palaukt, kol atpigs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2014 03 02, 15:11)
Tikrai yra turinciu Converse batukus  bigsmile.gif
Patarkit koki dydi imti su 37 - 23,5 cm. peda  bigsmile.gif  4u.gif

Su tokia pat pėda viską iš US perku 6,5 dydžio. Conversus turiu dvejus - vieni 6,5, o kiti - 5,5 biggrin.gif
Pas juos tinklapyje prie kiekvieno modelio parašyta ar atitinka dydį, ar ne 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal žinote kaip yra iš tiesų- noriu užsisakyti macadamia šampūną iš Amazon, bet paskaičiau atsiliepimus, daug kas rašo, kad neoriginalūs, padirbti, atskiesti unsure.gif negi tikrai taip gali būti?
siunčiausi plaukams aliejuką, pagal mane viskas gerai g.gif kažkaip maniau, jei pirkti iš USA,tai viskas originalu (nekalbu apie nerimtas kiniečių pardes) doh.gif
Atsakyti
Levis taip ir nesusirinko?!
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 02, 18:26)
neee, čia dar brangu, jos svers nemažai... reikia palaukt, kol atpigs wink.gif

Kiek galėtų sverti dėžutė?javascript:emoticon(':ax:')
Atsakyti
QUOTE(gegute1 @ 2014 03 02, 19:12)
Kiek galėtų sverti dėžutė?javascript:emoticon(':ax:')

Pirkau kažkada 18 vnt. dėžutę už 3 baksus nepilnai, tai sumokėjau 22 lt beveik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 02, 10:31)
Skaičiukų dar bus? blush2.gif Ypaš j.crew įdomu, kur pirkom su 50 % koduku  4u.gif

Labas rytas

tikrai bus dar laabai daug!

QUOTE(Mano Lėjytė @ 2014 03 02, 12:03)
O kaip greita juicy siuncia iki kates? Galima tiketis skaiciuku jei uzsakymas praeita savaite padarytas?

greitai ir man rodos jusu issiusta i lt

QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 17:14)
Sveiki,
norėjau paklausti, ar įmanoma Jūsų pagalba būtų nupirkti pora tokių šviestuvų ? Kiek man tai kainuotų?
Ačiū  4u.gif

galetume jei tilptu i musu standartine deze. o kainos skaiciavimo formulye yra pirmoje temos zinutej

QUOTE(Kriziukas @ 2014 03 02, 18:41)
merginos, gal žinote kaip yra iš tiesų- noriu užsisakyti macadamia šampūną iš Amazon, bet paskaičiau atsiliepimus, daug kas rašo, kad neoriginalūs, padirbti, atskiesti  unsure.gif negi tikrai taip gali būti?
siunčiausi plaukams aliejuką, pagal mane viskas gerai g.gif  kažkaip maniau, jei pirkti iš USA,tai viskas originalu (nekalbu apie nerimtas kiniečių pardes) doh.gif

jei pardavejas jav, manau viskas amazone yra tikra.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 03 02, 19:38)
jei pardavejas jav, manau viskas amazone yra tikra.

o kur ten raso, kad pardavejas JAV? kaip suprasti ir rasti? blush2.gif
Atsakyti
Galioja tik iki ryt
SIERRA

user posted image
Papildyta:

GAZUOLIS MEGZTUKAS kasmyriukas superine kaina
bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 03 02, 20:19)
o kur ten raso, kad pardavejas JAV? kaip suprasti ir rasti? blush2.gif

pagal pristatymo terminus...jei ilgas, kinija...bet kinieciu prekes buna dazniausia labai pigios, uz centus ir tokios kaip dekliukai, papuosalai ir pan...kur labai mazos kainos...
Atsakyti