Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(Bamboooocha @ 2014 04 20, 08:06)
Sveikos, su sventem mielosios  wub.gif
Man velykos ligoninej... doh.gif jau po operacijos, bet savijauta tokia, kad lyg tankas butu pervaziaves lotuliukas.gif

ir tave su sventemis !! 4u.gif
as galvojau gal jau tave paleido.. niu sveik laikykis, greiciau sugryzk
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Kaip tylu čia pas jus. Galvojau, gryžus ilgai teks skaityti...
Sveikinu visas su praėjusiomis Šv.Velykomis.
O aš, pailsėjusi vėl susiimsiu dietinimuisi smile.gif Kaip ir visada, po atostogų gryžau su +2 kg smile.gif Gal tai įtakoja tai, kad svečiose šalyse beveik nesituštinu. Gal kokių laisvinamųjų reiks išgert smile.gif
Bet per atostogas savęs visiškai nevaržau, viską ragauju... Bet vyrų dėmesio sulaukiau nerealiai daug, tai gal ir neatrodau tokia beviltiška, kaip pačiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 04 22, 10:05)
Sveikos, mergaitės,

Kaip tylu čia pas jus. Galvojau, gryžus ilgai teks skaityti...
Sveikinu visas su praėjusiomis Šv.Velykomis.
O aš, pailsėjusi vėl susiimsiu dietinimuisi smile.gif Kaip ir visada, po atostogų gryžau su +2 kg smile.gif Gal tai įtakoja tai, kad svečiose šalyse beveik nesituštinu. Gal kokių laisvinamųjų reiks išgert smile.gif
Bet per atostogas savęs visiškai nevaržau, viską ragauju... Bet vyrų dėmesio sulaukiau nerealiai daug, tai gal ir neatrodau tokia beviltiška, kaip pačiai atrodo smile.gif

sveika, ir tave su Sv.Velykomis!
aha tuscia ramu cia.. as +500gr uzdejua po svenciu .. reikia susiimti , kazkaip daug nevalgau buna.. 3 kart tik dienoje, ir nepersveikiausiai... snd bus lasisa su garintomis darzovemis.. reikia susiimti , nei begioju, nei atsilenkimu darau, apsileidau.. gal kad tas oras, depresinis kazkoks.. doh.gif

o del tustinomisi as tavo vietoje zvakutes vesciausi .. kam kenteti ax.gif as pas uosvius nuvaziavus naudoju,, nes nzn kodel bet man viskas uzsiklijuoja tol kol bunu.. o bunu kartais ilgai doh.gif
Atsakyti
Laba,

Na, kažkaip man vis dar tęsiasi atostoginis + šventinis maitinimosi maratonas.
Nežinau, kaip susiimti. Taip valgyti norisi.
Vakar jau pradėjau sportuoti, šiandien irgi buvau kūno dizaino treniruotėje.
Uoj, sunku tik su maistu...
Ryt penktadienis, net nenoriu svertis...
Atsakyti
sveikos.. as jau susiemiau, pradejau vel atsilenkimus daryti, ir ziureti ka valgau, bet ryt busiu su pliusu irgi..
Atsakyti
ei kur dingote visos?

as issilyginau svori ir pasiekiau toki pat koks buvo praeita 5dieni.. tai kad 0 sia savaite ..
man visa reikala sugadina swtgliai, tie kokteiliukai.. reiktu negerti blyn swtgl.. jauciu svoris iskart pasistumetu zemyn.. tiek nedaug truksta , pamatyti 54.9kg priekyje .. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as pries kelias dienas gryzau namo, bet sveikatos visisskai nebuvo niekam, sianden jau pradedu, kaip zmogus jaustis biggrin.gif
Su svoriu tai idomiai pas mane, kai pagulde pasvere po keliu denu buvo 53kg (vakare, su rubais, bet vistiek..),o namo gryzau su 48g tikrai mates, kad svorio nukrite, dabar nesisveriau tai net nzn kaip tas svoris kinta biggrin.gif
Stengiuos kuo daugiau buti lauke, jokiu kokteiliuku, o valgau viska ka noriu, nors norisi mazai ko biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Na, lekiu į gėdos stulpą 57,2 kg buvo penkt. ryte. Atostogos dar mano valiai... Teks iš naujo viską pradėti su daug didesniu pliusu. Bet kaip nors. Stengiuosi dabar užkandžiauti obuoliais, nes labai saldumynų norisi. Nors, jaučiu, labai greitai net nebegalėsiu į tuos obuolius pažiūrėti.
Sveikinu jus, artėjant prie tikslo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 27 balandžio 2014 - 21:21
sveikos.. as su vyru apsipykau,tai snd nusprendziau iskrovauti ,su kiausiniais galvojau, bet tik 2 buvo, juos jau suvalgiau.. o pas mus prisnigo.. tai jei nenuves iki parduotuves tai teks apsieiti be kiausiniu...bijau as vaziuoti su vasarinem padangom, tik pries kelias dienas nuemem ziemines doh.gif
po savaitgaliniu vynu, alucio ir kokteiliuku.. vis priaugu svorio.. tada iki 5dienio numetu, ir vel per naujo.. nusibodo doh.gif biggrin.gif

deimante mazute manau greitai nukratysi ta priaugta svori.. bent amn greitai nukrenta iki tiek kiek buvo pries tai..
Atsakyti
OMG, pasiskaiciau ir issigandau! Jus mergaites vos 50 kg sveriat, ir panikuojat. As per puse metu 7 kg priaugau sad.gif, iki 67kg, kokia geda cia dabar jums prisipazint. I rubus netelpu, siandien net veidrody uzsidengiau. Bet kazkas negerai. I sporto kluba vos ne kas diena vaikstau, mityba matyt visiskai nusokus. Net nezinau, nuo ko pradet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2014 04 28, 19:09)
OMG, pasiskaiciau ir issigandau! Jus mergaites vos 50 kg sveriat, ir panikuojat. As per puse metu 7 kg priaugau sad.gif, iki 67kg, kokia geda cia dabar jums prisipazint. I rubus netelpu, siandien net veidrody uzsidengiau. Bet kazkas negerai. I sporto kluba vos ne kas diena vaikstau, mityba matyt visiskai nusokus. Net nezinau, nuo ko pradet sad.gif

na as netaip senai sveriau 62-63kg , nusibodo matyt vaizda veidrodi ir skaicius tokius, ati susiemiau.. ir tobulumui ribu nera.. nzn kada bus gana ax.gif

na tau kazkokia turetu prieszastis jei sportuoji o svoris auga. matyt su mityba kazkas negerai tikrai, nes mityba 80% sudaro svorio metimo, ir 20% sportas..
Atsakyti
Labas visoms dar prisijungiančioms smile.gif

Vakar kaip ir kiekvieną pirmadienį po ilgos pertraukos iškrovavau smile.gif Keistai skamba, nes ta iškrovos diena nelabai buvo panaši į iškrovos, bet džiaugiuosi, nes nors pusė kg šiandien mažiau ryte svarstyklės rodė. O labiausiai džiugina, kad po vakar vandens nebesveiko gėrimo šiandien vėl norisi vandens ir valgyt kažkaip nesinori. Tai gal mano mityba vėl po truputį gryš į senas vėžias, nes kitaip beprotiškai norisi vis valgyt. Vakar vakare lovoj vyras sakė, kad labai valgyt ir jam norisi, nors pilvas jau pilnas!!! Pirmą kartą išgirdau iš jo tokius žodžius, nes jis valgyt beveik niekada nenori. Tai kaip pradėjau juoktis - sakau dabar suprasi mane, kaip aš visada jaučiuosi: pilvas pilnas, valgyt norisi ir dar negalima, ne taip, kaip jam.
Šiandien išgėriau du puodelius latė ir suvalgiau sriubos dubenėlį. Dar ragavau kelis šaukštus grikių, nes vakar pabandžiau užpilti virintu vandeniu. Paragavau, visai nieko. Gal susigundysiu išsivalyti organizmą grikių ir kefyro dieta smile.gif
Jau pietūs, bet kažkaip net nesinori eiti valgyt smile.gif jeeee...

O kai pati pradėjau sportuoti, tai tikrai, labai daug lemia mityba, sportas tik padeda padailinti kūno linijas, bet jei prisivalgai daug ko nereikia, tai ir svoris ne tik kad nekrenta, dar ir auga. Beje, pradėjus sportuoti svoris dar gali pakilti ir dėl riebalus pakeičiant raumenimis. Bet jei veidrodis rodo ką kita, tai tikrai, reikia pradėti, ką dedi į burną. Man taip buvo, kai po pirmo mėnesio aktyvaus sportavimo nieko nepamačiau, ko tikėjausi smile.gif
Atsakyti