Labas visoms dar prisijungiančioms

Vakar kaip ir kiekvieną pirmadienį po ilgos pertraukos iškrovavau

Keistai skamba, nes ta iškrovos diena nelabai buvo panaši į iškrovos, bet džiaugiuosi, nes nors pusė kg šiandien mažiau ryte svarstyklės rodė. O labiausiai džiugina, kad po vakar vandens nebesveiko gėrimo šiandien vėl norisi vandens ir valgyt kažkaip nesinori. Tai gal mano mityba vėl po truputį gryš į senas vėžias, nes kitaip beprotiškai norisi vis valgyt. Vakar vakare lovoj vyras sakė, kad labai valgyt ir jam norisi, nors pilvas jau pilnas!!! Pirmą kartą išgirdau iš jo tokius žodžius, nes jis valgyt beveik niekada nenori. Tai kaip pradėjau juoktis - sakau dabar suprasi mane, kaip aš visada jaučiuosi: pilvas pilnas, valgyt norisi ir dar negalima, ne taip, kaip jam.
Šiandien išgėriau du puodelius latė ir suvalgiau sriubos dubenėlį. Dar ragavau kelis šaukštus grikių, nes vakar pabandžiau užpilti virintu vandeniu. Paragavau, visai nieko. Gal susigundysiu išsivalyti organizmą grikių ir kefyro dieta

Jau pietūs, bet kažkaip net nesinori eiti valgyt

jeeee...
O kai pati pradėjau sportuoti, tai tikrai, labai daug lemia mityba, sportas tik padeda padailinti kūno linijas, bet jei prisivalgai daug ko nereikia, tai ir svoris ne tik kad nekrenta, dar ir auga. Beje, pradėjus sportuoti svoris dar gali pakilti ir dėl riebalus pakeičiant raumenimis. Bet jei veidrodis rodo ką kita, tai tikrai, reikia pradėti, ką dedi į burną. Man taip buvo, kai po pirmo mėnesio aktyvaus sportavimo nieko nepamačiau, ko tikėjausi