Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

as ir vkr alia iskrovavau,..daugiua salotu valgiau , ir vandens daug geriau.. nlb kas nukrito .. bet ziuriu pilva skauda gi mm turi parsivilkti.. matyt sulaiko skyscius kunas.. ech nusipirkau snd kelnes dvejas , keista knistis po skyriu tarp 0-4 dyddzio vienos kelnes buvo 1 dydzio ir tiko jos, paglosto sirdi.. matavaus maudomuka nauja, tie baseinai taip nugrauzia greitai juos .. doh.gif doh.gif toks fainas buvo bet virsutine dalis tokia nesmagi buvo.. bet liaku patenkinta figura veidrodyje , visai grazu ziureti, aisq yra dar kur kudeti ir stangreti ax.gif

jei pavyks visa savaite bandysiu valgyti varske vakare.. seniau lb padedavo numesti svorio.
Atsakyti
merginos kur jus ..????
as su minus -200gr , lb dziaugiuosi 100gr liko ir antras tikslas bus iveiktas.. ax.gif
Atsakyti
Labas, kristut,

Aš kemšu kaip turi būt.
Nors vakar buvo 56,7 kg. Išsilaikė nuo pirmadienio iškrovos. Buvau patenkinta.
Bet va, matyt tam dideliam džiaugsmui vakar vakare tiek prisikirtau doh.gif Galiausiai kibiną ant viršaus uždėjau ir greit miegot ėjau doh.gif Tai šiandien vėl tas pusė kg grįžo.
Uoj, kaip sunku valią valdyt.
Atsakyti
Nebegaliu, ant saldumynų kaip traukia...
MM artėja, tai matyt dėl to. O taip šiandien sportavau, prakaitavau, o va, gryžus 3 šokoladukus suvalgiau jau. Ir dar noriu doh.gif
Atsakyti
niu va deimante .. g.gif

o as snd pamaciau 54.7kg .. turiu nauja tiksla 54kg ax.gif

snd apturejau bbq , su vyneliu ir aluciu ..bet nieko viena diena ikrovos nieko tokio ,.. ax.gif
Papildyta:
mm.. kur mano zinute ..?
Atsakyti
Labas,

Vakar šventėme mamyčių dieną smile.gif Tai pasilepinau. Iš pat ryto į lovą gavau arbatos ir sumuštinukus - širdeles - tai kaip nevalgysi, kai dukrytė atsikėlus ruošė, kol dar visi miegojo smile.gif Dieną ir vatos valgiau, o vakare pyragu lepinausi lotuliukas.gif
Na, o šiandien kaip reikiant susiėmiau. Pirmadienis - iškrova. Tik va, ryte sūnus braškę davė, nebuvo kaip atsisakyti. O popiet buvo užėję galvos skausmai, tikriausiai kad nieko nevalgius. Tai suvalgiau vieną saldainį - iškart geriau pasidarė. Dar gėriau 2 latė - lepinausi smile.gif o namo gryžus valgyt labai norėjosi, o dar kai šaldytuvas pilnas skanaus maisto... Tai gerai, kad kefyro radau - pagelbėjo puodelis. Kol kas jaučiuosi soti. Jei dar alkis prispaus - dar kefyro įkalsiu smile.gif
Nors per savo nežmonišką rijimą praeitą savaitę vėl su pliusu, tai šios savaitės tikslas, bet 0 pasiekti.
Kaip gerai tau kristut - labai neseniai tu man pavydėjai, dabar jau aš tau pavydžiu smile.gif

Galvoju, kad dar mano valia silpnėja, nes pati sau atrodau pakankamai gražiai jau. Dar naujų drabužių prisipirkau. Bet tos svarstyklės g.gif Šiandien po ilgos pertraukos buvau sporto salėj, galėjau pasisvert. Gal pas mane grybą pjauną g.gif Nors vaikams lyg ir gerai rodo smile.gif
Atsakyti
mes tai vkr nesventeme mamyciu dienos .. ryte vyras tik sumustiniu padare ir sultinio, nes 6dieni buvome sveciuose, padauginau vyno.. tai 7dieni nekaip jauciausi.. aijsqw tikejausi gelyciu ar i restorana koki nueiti.. bet maniskis nesiteike niekur veztis ,. pats sau pasvente vienas ir nuejo miegoti..3dienos taip daugiau ir neatsikele doh.gif supykau ir dar pykstu ..

mano 6dieni rezultatas buvo 47.6kg , po vkr uzkilo biski , bandysiu nukrapstyti iki 5dienio jei pavyks.. man neiseina iskrovauti nzn lb sunku .. man geriau grieztai po 18 val nieko nevalgyti,, o 17.30 pavalgyti varske su bananu, bet pietus stengiuosi socius valgyti kurie dbr pas mane buna 15-16 val tik..

na deimante , tai gal gera ta tavo figura , ir nera tau ten ko mesti ax.gif
Atsakyti
Yra, yra smile.gif Kai džinsus apsimaunu, tai išlenda ant pilvo ir šonų... smile.gif
Labai džiaugiuosi vakarykšte iškrova. Seniai taip rimtai nesilaikiau smile.gif Šiandien gryžu į penktadienio stadiją.
Šiandien valgiau sriubos, vištienos maltinį su marinuotu agurku, obuolį ir bananą. Latė išgėriau 3 puodelius! Labai ant saldumynų traukia, tikiuosi, kad kaip nors atsilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 06, 16:44)
Yra, yra smile.gif Kai džinsus apsimaunu, tai išlenda ant pilvo ir šonų... smile.gif
Labai džiaugiuosi vakarykšte iškrova. Seniai taip rimtai nesilaikiau smile.gif Šiandien gryžu į penktadienio stadiją.
Šiandien valgiau sriubos, vištienos maltinį su marinuotu agurku, obuolį ir bananą. Latė išgėriau 3 puodelius! Labai ant saldumynų traukia, tikiuosi, kad kaip nors atsilaikysiu smile.gif

niu tu ir pamisus del latte biggrin.gif daraisi su aparatu?
Atsakyti
saunuole kad atsilaikei .. as vkr sveikuoliska varskes apkepa kepiau.. kad toks slykstus bus nesitikejau, vos atbulais dantim suvalgiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Geriu aš Latė iš pakelių La Festos. Tik tuos ir mėgstu. Jokios kitos kavos negeriu. Žinau, kad nesveika, bet...
O ma labai sunku nevalgyti po 18 val. Nors rezultatas būna labai geras, kai vakare pilvas negauna maisto, bet kažkaip negaliu. Va šitas dalykas mane ir žlugdo. Ir valgyt pati užsinoriu, ir vyras kai gryžta vakarienę valgo, visada kažką skanaus pasidaro ar nusiperka, tai iš jo ir valgau lotuliukas.gif Nors vakar vakare atsilaikiau. Sakaiu, jei neis į virtuvę valgyt kuo toliau nuo manęs, tai irgi atimsiu. Bet net nemačiau, ką valgė, kažkaip atsilaikiau smile.gif Jei taip visada, labai greit pasiekčiau savo tikslą. Bet...
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 06, 17:49)
smile.gif
Geriu aš Latė iš pakelių La Festos. Tik tuos ir mėgstu. Jokios kitos kavos negeriu. Žinau, kad nesveika, bet...
O ma labai sunku nevalgyti po 18 val. Nors rezultatas būna labai geras, kai vakare pilvas negauna maisto, bet kažkaip negaliu. Va šitas dalykas mane ir žlugdo. Ir valgyt pati užsinoriu, ir vyras kai gryžta vakarienę valgo, visada kažką skanaus pasidaro ar nusiperka, tai iš jo ir valgau  lotuliukas.gif  Nors vakar vakare atsilaikiau. Sakaiu, jei neis į virtuvę valgyt kuo toliau nuo manęs, tai irgi atimsiu. Bet net nemačiau, ką valgė, kažkaip atsilaikiau smile.gif Jei taip visada, labai greit pasiekčiau savo tikslą. Bet...

oi megau as tirpias kavytes irgi lb .. o la festos vieninteles nemegau lb lb saldu man , per saldu .
man vakarais nesunku atsilaikyti, sunkiau per bbq , kai stalas nukrautas cipsais, o as juos taip megstu .. ir sunku atsilaikyti nuo burgeriu is macdonaldo.. bet jau kiek kartu buvome su vaiku tai jam tik bulvyciu paiimu, o sau nieko .. aijsq is jo nuvagiu kelias, nes bunu lb alkana..

snd vakarienei bus lasisa ir salotos.. tuoj geguzes galas. noreciau nors su tvirtais 54.5kg pasitikti.. reikia susiimti..
Atsakyti