Labas,
Vakar šventėme mamyčių dieną

Tai pasilepinau. Iš pat ryto į lovą gavau arbatos ir sumuštinukus - širdeles - tai kaip nevalgysi, kai dukrytė atsikėlus ruošė, kol dar visi miegojo

Dieną ir vatos valgiau, o vakare pyragu lepinausi
Na, o šiandien kaip reikiant susiėmiau. Pirmadienis - iškrova. Tik va, ryte sūnus braškę davė, nebuvo kaip atsisakyti. O popiet buvo užėję galvos skausmai, tikriausiai kad nieko nevalgius. Tai suvalgiau vieną saldainį - iškart geriau pasidarė. Dar gėriau 2 latė - lepinausi

o namo gryžus valgyt labai norėjosi, o dar kai šaldytuvas pilnas skanaus maisto... Tai gerai, kad kefyro radau - pagelbėjo puodelis. Kol kas jaučiuosi soti. Jei dar alkis prispaus - dar kefyro įkalsiu

Nors per savo nežmonišką rijimą praeitą savaitę vėl su pliusu, tai šios savaitės tikslas, bet 0 pasiekti.
Kaip gerai tau kristut - labai neseniai tu man pavydėjai, dabar jau aš tau pavydžiu

Galvoju, kad dar mano valia silpnėja, nes pati sau atrodau pakankamai gražiai jau. Dar naujų drabužių prisipirkau. Bet tos svarstyklės

Šiandien po ilgos pertraukos buvau sporto salėj, galėjau pasisvert. Gal pas mane grybą pjauną

Nors vaikams lyg ir gerai rodo