Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Laba diena 4u.gif
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 16, 18:15)
Man irgi visai patinka. Svarbiausia, kad nėra uždraustų produktų. Aišku, nieko nesigaus valgant visą laiką vien kaloringą maistą, reikia prisižiūrėti. Bet toks būdas, skirtingai nuo dietos, tinka visam gyvenimui smile.gif

drinks_cheers.gif
Savaitgali anyta buvo atvaziavusi, dabar mano mama, tai vel saldumynus valgau doh.gif bet svoris laikosi ties 60.7, nekila bigsmile.gif minusa si savaite turbut neturesiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, sveika sugrįžus, Needle,

Vakar iškrova buvo man. bet suvalgiau torto gabalą - naminį su daug braškių ir želė. Leidau sau, nes šiandien jau nebeliko smile.gif
Šiandien tiek pralaksčiau visur, kad net neturėjau kada pavalgyti. Gryžus išgėriau pasukų jogurto ir daugiau nieko nenoriu. Svoris nukrito iki 52,4 kg. Prasimatavau drabužius senus - į viską įlendu smile.gif Iki pilnos laimės tiek nedaug beliko smile.gif tik 2,5 kg smile.gif
Kad tik nepaslysčiau kur nors. Nors dabar jau tikriausiai tiek skrandis susitraukęs, kad net valgyt nesinori. Tik kuo daugiau vandens.
Šiandien net sporto klube mergina užkalbino, pagyrė mano figūrą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 17 birželio 2014 - 19:51
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 17, 19:26)
Sveikos, mergaitės, sveika sugrįžus, Needle,

Vakar iškrova buvo man. bet suvalgiau torto gabalą - naminį su daug braškių ir želė. Leidau sau, nes šiandien jau nebeliko :)
Šiandien tiek pralaksčiau visur, kad net neturėjau kada pavalgyti. Gryžus išgėriau pasukų jogurto ir daugiau nieko nenoriu. Svoris nukrito iki 52,4 kg. Prasimatavau drabužius senus - į viską įlendu :) Iki pilnos laimės tiek nedaug beliko :) tik 2,5 kg :)
Kad tik nepaslysčiau kur nors. Nors dabar jau tikriausiai tiek skrandis susitraukęs, kad net valgyt nesinori. Tik kuo daugiau vandens.
Šiandien net sporto klube mergina užkalbino, pagyrė mano figūrą :)

Nu va kaip saunu :4u: dbr svarbiausia islaikyk toki svori kuri laika. As nerandu savo iki nestuminiu dzinsu tokie faini buvo dveji. Sakau gal ilysciau dbr i juos ..bet nzn kur dingo .. as nepasakyciau kad prisiziuriu maisto vis vakare po biski ko nors paragauju..kai nera svarstykliu kad rodytu gramais tai man nera stimulo ,aisq galeciau siekti iki 8stonu numesti ,bet kaip sitaip salta nera visai noro mesti ..cia siemet atsils idomu ar jau nebe ? Vkr nuvariau iki miesto su silkine palaidine ,taigi maniau kad silta bus ..tai gryzau drebedama...uzsisakiau akinius nuo saules su dioptrijomis ..taip sunku remeli issirinkti ,ir dbr galvoju ar vistik gera issirinkau :oh pas mane pusryciai : keptas kiausinis duonoje ,dvi riekes vos suvalgiau
Atsakyti
Susiradau sviesius dzinsus priesnestuminius ,tai tiko be problemu ..bet kai juos nesiojau man atrodo paskui dar lbiau sukudus buvau ,taip butu idomu ilysti i tuos kitus
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 18, 11:25)
Susiradau sviesius dzinsus priesnestuminius ,tai tiko be problemu ..bet  kai juos nesiojau man atrodo paskui dar lbiau sukudus buvau ,taip butu idomu ilysti i tuos kitus

Šaunuolė smile.gif Einama tikslo link smile.gif
O aš šiandien ryte pasisvėriau - tai rodė 53 g.gif Kai vakare suvalgiau tik gabalėlį arbūzo ir jogurto išgėriau, tai kažkaip keista, kad pakilo svoris per naktį. Bet gal vakar svarstyklės sugrybavo per mažai parodydamos. Nes aš ir pati stebėjausi, kažkaip per greitai čia. Bet nieko, greitai pasieksiu ir dar žemesnį svorį.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 18, 15:22)
Šaunuolė :) Einama tikslo link :)
O aš šiandien ryte pasisvėriau - tai rodė 53  :hm  Kai vakare suvalgiau tik gabalėlį arbūzo ir jogurto išgėriau, tai kažkaip keista, kad pakilo svoris per naktį. Bet gal vakar svarstyklės sugrybavo per mažai parodydamos. Nes aš ir pati stebėjausi, kažkaip per greitai čia. Bet nieko, greitai pasieksiu ir dar žemesnį svorį.

Svarstykles gal grybauja ..idomiai tau cia rodo ta svori .. :hm koks tavo liemuo?ta prasme kiek cm?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 18, 17:48)
Svarstykles gal grybauja ..idomiai tau cia rodo ta svori .. g.gif  koks tavo liemuo?ta prasme kiek cm?

Dabar liemuo 65-64 cm
Užpakalis 96 cm
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 18, 19:00)
Dabar liemuo 65-64 cm
Užpakalis 96 cm

Oi koks kudas pas tave liemuo ,o uzpakalis tai per klubus ar par pati uzpakali?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 18, 19:49)
Oi koks kudas pas tave liemuo ,o uzpakalis tai per klubus ar par pati uzpakali?

Čia storiausia užpakalio dalis tokia. Patys klubai tai gal kokie 85 cm.
O liemen tai tikrai labai gražų turiu smile.gif Labai moteriška figūra pas mane smile.gif
Atsakyti
Idomiai jus matuojates biggrin.gif ir liemeni, ir pilva, ir uzpakali, ir klubus g.gif reiks ryt pasisverti ir pasimatuoti, pilvas, jauciu, tikrai bus tragiskas doh.gif po gimdymo dar atsikises verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 06 19, 10:42)
Idomiai jus matuojates  biggrin.gif ir liemeni, ir pilva, ir uzpakali, ir klubus  g.gif reiks ryt pasisverti ir pasimatuoti, pilvas, jauciu, tikrai bus tragiskas  doh.gif po gimdymo dar atsikises  verysad.gif

Tai nenorėk po gimdymo, kad pilvas greitai ir dingtų. Po truputį, nepersistenk, kad pienuko vaikui būtų smile.gif
Aš pilvo nesimatuoju, tik liemenį, klubus ir užpakalį. Dar kartais krūtinę. O dabar man atrodo, kad ir krūtinė vos vos pamažėjo. O gal ir ne g.gif

Aš šiandien suvalgiau daržovių salotų, 2 sausainius su varške ir džiovintais vaisiais.
Nežinau, kas per jungiklis pas mane įsijungė, kad valgyti visai nenoriu. Bet dėl to džiaugiuosi smile.gif Tikiuosi, kad tas jungiklis neišsijungs smile.gif
Buvau šiandien sportuoti smile.gif Vakar negalėjau pasportuoti sporto klube, tai namie ant kardio užlipau pusvalandukui.
Vakar valgiau salotų, o vakare 2 šašlykus ir svogūnų laiškų salotas su grietine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 19 birželio 2014 - 15:00
Laba diena 4u.gif

sveciai isvaziavo, ir kaip maniau, svoris nepakryto, 60.7 kg, pasimatavau, parametrai mano tragiski doh.gif pasijutau visiskai stora verysad.gif
lemuo 76
pilvas 90
uzpakalis 96
klubai 98
Atsakyti