Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(GONZA @ 2007 08 22, 18:46)
Na,as jau pakonsultuota.is pradziu laaaabai apsidziaugiau,nes tyrimai skydliaukes liuks-TSH-2,18, FT3-3.74,FT4-14.9.Jau mintyse skaiciavau,kada cia prasidetu ruosimasis IVF,bet....Kazanavicius dar liepe pries sekancias mm pasikartoti dar tokius tyrimus-T,prolaktina,SUB6 ir dar kazkokius du,neissifruoju.nejaugi vel teks atidet taip planuota procedura g.gif .gal kas daretes tokius tyrimus?ka jie rodytu?
Papildyta:
Ir dar noriu paklaust.jei as pvz geriu KT,ar galima daryt tuos tyrimus,ar reikia naturaliam cikle? g.gif .aciu uz atsakymus ax.gif .

tai tu kalbėjai su Kazanavičium apie IVF, apie KT?
aš dariausi tuos tyrimus, T tai testosteronas, vyriškas hormonas, prolaktinas atsakingas už pieno gamybą, jei perdaug reikia mažinti, nu ir tie kiti glaudžiai susiję su vaisingumu
Atsakyti
Paidukei.nepasakaiu as jam apie kt,nes apskritai nelabai kada turejau issiziot,jis pasake sausai,kad reikes pasiziuret dar tuos tyrimus ir vsio,islydejo is kabineto.pasidarysiu,aisku,bet vat tame ir reikalas,kad nezinau,ar galiu juos daryt gerdama kt,ar jie tikslingi tik naturaliame g.gif .gal sakau ir nutraukt nuo rytojaus tuos kt ir pasidaryt tuos tyrimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 08 22, 21:42)
Paidukei.nepasakaiu as jam apie kt,nes apskritai nelabai kada turejau issiziot,jis pasake sausai,kad reikes pasiziuret dar tuos tyrimus ir vsio,islydejo is kabineto.pasidarysiu,aisku,bet vat tame ir reikalas,kad nezinau,ar galiu juos daryt gerdama kt,ar jie tikslingi tik naturaliame g.gif .gal sakau ir nutraukt nuo rytojaus tuos kt ir pasidaryt tuos tyrimus g.gif

žinok nežinau ar galima geriant KT juos daryti, manau, kad nelabai, gali iškreipti visą vaizdą, o nutraukti KT ir iškarto daryti g.gif mano galva irgi nesprendimas
o tiroksiną vis dar geri, liepė gerti toliau, ar nutraukti,gal tik dozę pamažino??
Atsakyti
Aciu Paiduke.nutraukiu nuo siandien kt,pries sekancias naturalias mm ir pasidarysiu tuos tyrimus ir tada bus aisku,ramu ant savo galvos.o tiroksina geriu po 75mg,sake po tiek ir gert,kol bus anu tyrimu atsakymai.tikiuos,kad ir jie bus geri ir galesiu startuot su antru IVF.laukiu nesulaukiu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 08 23, 06:19)
Aciu Paiduke.nutraukiu nuo siandien kt,pries sekancias naturalias mm ir pasidarysiu tuos tyrimus ir tada bus aisku,ramu ant savo galvos.o tiroksina geriu po 75mg,sake po tiek ir gert,kol bus anu tyrimu atsakymai.tikiuos,kad ir jie bus geri ir galesiu startuot su antru IVF.laukiu nesulaukiu blush2.gif .

ar gali pasakyt, kokie buvo tavo pirmieji tyrimai, pries gydyma, nes mano irgi nukripe, t.y. ant ribos tth ir ft3 maziau normos, bet nedaug, tai man idomu del vaistu, nes man paskyre 1 diena 25mg tiroksino, kita 50 mg, o ziuriu pas tave netgi 75mg g.gif tai man idomu ar ne per mazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 08 23, 15:32)
ar gali pasakyt, kokie buvo tavo pirmieji tyrimai, pries gydyma, nes mano irgi nukripe, t.y. ant ribos tth ir ft3 maziau normos, bet nedaug, tai man idomu del vaistu, nes man paskyre 1 diena 25mg tiroksino, kita 50 mg, o ziuriu pas tave  netgi 75mg  g.gif  tai man idomu ar ne per mazai  ax.gif

tikiuosi Gonza nesupyks, atsakysiu už ją blush2.gif
jos hormonai gana stipriai nukrypę nuo normos buvo, berods birželį daryti, o ats. tokie, kopinu iš jos žinutės: "TTH-11.23,ATPO-141.5"
o tavo net į normas telpa, taigi viskas gerai su tavo doze, tikrai nepermaža mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 08 23, 15:06)
tikiuosi Gonza nesupyks, atsakysiu už ją  blush2.gif
jos hormonai gana stipriai nukrypę nuo normos buvo, berods birželį daryti, o ats. tokie, kopinu iš jos žinutės: "TTH-11.23,ATPO-141.5"
o tavo net į normas telpa, taigi viskas gerai su tavo doze, tikrai nepermaža  mirksiukas.gif

Aciu, tau 4u.gif
o dar norejau paklaust, ar nekeiciasi nuo situ vaistu ciklas, ir ar negali O ivykti daug daug anksciau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 08 23, 16:18)
Aciu, tau  4u.gif
o dar norejau paklaust, ar nekeiciasi nuo situ vaistu ciklas, ir ar negali O ivykti daug daug anksciau?  ax.gif

kai man niekada O natūraliai nebuvo, tai net nežinau g.gif nu bet kažkokią įtaką tie vaistai tai daro mūsų organizmui juk pareguliuoja hormonus
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 08 23, 15:26)
kai man niekada O natūraliai nebuvo, tai net nežinau g.gif nu bet kažkokią įtaką tie vaistai tai daro mūsų organizmui juk pareguliuoja hormonus

o man rodos, kad butent pradejo vykti, jei tik tiek reikejo pataisyt doh.gif
Atsakyti
Labiau pasidomejau pries pusmeti darytais hormonu tyrimais. Visi lyg normoj isskyrus:
testosteronas 4,23 (n. iki 2,77)
LAI 9,4 (n. 0,9-2,2)
Gal zinot, kaip tai gali itakoti vaisinguma? Esu uzsiregistravusi pas Kaanaviciu, bet vizitas dar negreit, tai vis kankina mintys, ar nereikejo pirma tuos hormonus reguliuoti, o ne dvi IUI daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 24, 06:50)
Labiau pasidomejau pries pusmeti darytais hormonu tyrimais. Visi lyg normoj isskyrus:
testosteronas 4,23 (n. iki 2,77)
LAI 9,4 (n. 0,9-2,2)
Gal zinot, kaip tai gali itakoti vaisinguma? Esu uzsiregistravusi pas Kaanaviciu, bet vizitas dar negreit, tai vis kankina mintys, ar nereikejo pirma tuos hormonus reguliuoti, o ne dvi IUI daryti g.gif

Gal pas tave PKS?
Šiaip vyriški hormonai neleidžia ovuliuoti, o stimuliuojant ši problema apeinama.
Aš visą laiką gerdavau dexamethazoną, ir stimuliojantis, ir perėjus prie IUI. Jis man gerokai numušdavo testosteroną.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 08 24, 15:22)
Gal pas tave PKS?
Šiaip vyriški hormonai neleidžia ovuliuoti, o stimuliuojant ši problema apeinama.
Aš visą laiką gerdavau dexamethazoną, ir stimuliojantis, ir perėjus prie IUI. Jis man gerokai numušdavo testosteroną.

Su ovuliacija pas mane viskas tvarkoj ir be vaistu smile.gif Gyd sake, kad del to per didelio T galima butu itarti PKS, taciau pagal visus kitus parametrus si diagnoze netinka.
Atsakyti