QUOTE(Relaks @ 2007 09 12, 11:23)
hm..sunkus klausimas...jeigu butum garantuota, kad tik jo gydymas viska sutvarkys
bijau ka ir pasakyt, jeigu gydytoja itaria, kad gali ka rasti laparoskopijos metu tai as daryciausi, kad padei Kazanaviciaus kerams pastoti naturaliai ir kuo greiciau
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 08:21)
ale kaip jis visoms dalina pazhadus i kaire i desine
bet pagalvojus..gal ir gerai, vis nors vilti suteikia zmogus kai taip garantuotai pasako..o tai nuo tu susirupinusiu gydytoju veidu tik liudesys apima
su skydliaukes operacijomis nesu susidurusi.....
su skydliaukes operacijomis nesu susidurusi.....
Kaip bebutu as jo pazadais patikejau ir pastojau,tik gaila,kad nesekmingai.Kiti gydytojai sake,kad ir tai jau yra daug.Dabar laukiu sekancio pastojimo,tikiuosi sekmingo.
merginos, o gal zinot koki kita gera endokrinologa, isskyrus kazineviciu, buvau pas ji viena karta, bet kazkaip labai jau greit mane apziurejo, as net paklaust nieko nespejau, kai jau vizitas buvo baigtas..
As rekomenduociau Zilaitiene, dirba Vaisingumo klinikoje.
QUOTE(anamera @ 2007 09 12, 13:14)
merginos, o gal zinot koki kita gera endokrinologa, isskyrus kazineviciu, buvau pas ji viena karta, bet kazkaip labai jau greit mane apziurejo, as net paklaust nieko nespejau, kai jau vizitas buvo baigtas..
QUOTE(Relaks @ 2007 09 12, 09:26)
Visgi nusinesiau visa sena info, tai pries pusmeti darytu hormonu atsakymus nusirase
Irgi viskas vyko zaibisku greiciu. Per kokias 10min spejo pakonsultuoti, echo paciureti, punkcija padare ir dar krauja nuleido. Tai turiu mazga virs 2cm
Siandien eisiu atsakymu, tai kaip supratau, greiciausiai teks operuotis ir sake, kad pas mane del nepastojimo kaltas testosteronas, nes yra 7. Kaip ir visoms, sake pagydys ir pastosiu naturaliai
Gal kas susuduret su skydliaukes operacijomis? Ar cia man tik ta maga kazin zada ispjauti, ar visa skydliauke? Kiek esu prisiklausiusi, tai visi vengia tu operaciju
Gal kas susuduret su skydliaukes operacijomis? Ar cia man tik ta maga kazin zada ispjauti, ar visa skydliauke? Kiek esu prisiklausiusi, tai visi vengia tu operaciju
Tai istorijos tesinys toks, kad nereikes operacijos, nes nerado pakitusiu lasteliu
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 11:41)
hm..sunkus klausimas...jeigu butum garantuota, kad tik jo gydymas viska sutvarkys
bijau ka ir pasakyt, jeigu gydytoja itaria, kad gali ka rasti laparoskopijos metu tai as daryciausi, kad padei Kazanaviciaus kerams pastoti naturaliai ir kuo greiciau 
Cia as pati pasiprasiau laparaskopijos, o mano gyd butu siules turbut dar po vieno nesekmingo IUI.
QUOTE(Relaks @ 2007 09 12, 20:25)
Tai istorijos tesinys toks, kad nereikes operacijos, nes nerado pakitusiu lasteliu
Israse to populiaraus Thybon ir sake pastosiu, kaip LAI bus 2, t.y. normoj, o dabar jis 9,4
Na kol kas pasitikesiu juo, o paskui darysiu ka pradejusi 
Kaip gerai, kad nereiks operuotis
O LAI mažins tik Thybonu? Ar dar dexamethazoną pridėjo?
Bandysiu ateity ir aš tą thyboną, mažu pramuš
[quote=Relaks,2007 09 12, 22:25]
Israse to populiaraus Thybon ir sake pastosiu, kaip LAI bus 2, t.y. normoj, o dabar jis 9,4
Na kol kas pasitikesiu juo, o paskui darysiu ka pradejusi 
Relaks, o man jis lazkaip apie LAI nieko nesake? pries 2 savaites LAI buvo 3,1 (Nmaziau 4,5) tipo ant ribos ir ciklo pradzioj prase pakartot, o dabar po 2 savaiciu LAI 0,9....bet pas mane T labai mazas tik 0,693 (vidury ciklo buvo 2.51 )...tai cia kazkaip susije?
tai liepe valgyt daugiau riebios mesos...ir tiroksina gert....ir kontrole po puse metu
Relaks, o man jis lazkaip apie LAI nieko nesake? pries 2 savaites LAI buvo 3,1 (Nmaziau 4,5) tipo ant ribos ir ciklo pradzioj prase pakartot, o dabar po 2 savaiciu LAI 0,9....bet pas mane T labai mazas tik 0,693 (vidury ciklo buvo 2.51 )...tai cia kazkaip susije?
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 12, 22:56)
tai liepe valgyt daugiau riebios mesos...ir tiroksina gert....ir kontrole po puse metu

T yra susijes su LAI. Bet pas tave jie atrodo telpa i normas, tai gal todel nieko ir nesake
Papildyta:
QUOTE(Mia @ 2007 09 12, 22:50)
Kaip gerai, kad nereiks operuotis
Vien tik Thybona skyre
mergaitės atsakykit neišmanėlei, kas tas LAI
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 13, 11:09)
laisvieji androgenai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 09 13, 13:17)
laisvieji androgenai
tai jie kitaip dar vadinasi ATPO
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 13, 11:24)
nea,ATPO- antitiroidiniai antikuniai