Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(archeologe @ 2015 06 23, 23:34)
Mes neturejom su pagalbiniais buvo uosviai padovanoja 3 m proga, bet kokybe jo tokia kad atlaike pora vaziavimu ji net su ratukais nuvirsdavo labai sunkiai mynesi jai. As vis galvojau kad butu buves gerai jis nuemi ratukus ir mokintusi, nedidelis pati ismoktu ir pradet ir sustot, bet nupirkom dideli gal kiek didokas jai sunku paciai pradet, nors pagal amziu 5-9 m vaikams tinkamas. Sesei tai galvoju balancini pirkt gal ismoks lygsvara laikyt po to lengviau bus su normaliu mokintis. Gal kas turejot ar pasiteisines pirkinys?

As visus nuopelnus priskyriau balansiniam dviraciui, nes buvau apsalus kaip M vos tik nuemus papildomus ratukus jau vaziavo su dviraciu - be jokiu apmokymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2015 07 29, 07:06)
As visus nuopelnus priskyriau balansiniam dviraciui, nes buvau apsalus kaip M vos tik nuemus papildomus ratukus jau vaziavo su dviraciu - be jokiu apmokymu smile.gif


Laba,
G varo jau antra sezona be atraminiu, nors jokiu balansiniu neturejo, jinai net drebejo ziuredama i dvirati, kaip noredavo vaziuot nuo kudikystes. Jau kokius 3 kartus numyne palangoj nuo bobplezio iki nemirsetos, dicke susiraukus pavargus nors su geru dviraciu, o G issisiepus be jokiu begiu i kalniuka uzmina ir niekada nezyzia kad pavargo... gaila tik kad svoris jai nifiga nekrenta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 07 29, 14:18)
Laba,
G varo jau antra sezona be atraminiu, nors jokiu balansiniu neturejo, jinai net drebejo ziuredama i dvirati, kaip noredavo vaziuot nuo kudikystes. Jau kokius 3 kartus numyne palangoj nuo bobplezio iki nemirsetos, dicke susiraukus pavargus nors su geru dviraciu, o G issisiepus be jokiu begiu i kalniuka uzmina ir niekada nezyzia kad pavargo... gaila tik kad svoris jai nifiga nekrenta  doh.gif  biggrin.gif

M tik pernai i vasaros pabaiga pirma karta sedo ant dviracio normalaus ir tai be didelio entuziazmo, taip sunkokai jai mynesi, galvojau nesutverta dviraciui, mins su tais papildomais iki pirmos klases, o poto mes dviraciu sporta smile.gif, bet prasau, dabar mina energingai. svoris laikosi irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tai vis dviraciais vazinejates? biggrin.gif
Gal pasimeetint yra noras? Susitikimo vietos pakeist negalima tongue.gif Renkames rugpjucio 4, antradieni, Gusto blyninej nuo 15 val. Visos labai welcome.
Tai tiek. Ir iki malonaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2015 08 02, 12:42)
Sveikos, tai vis dviraciais vazinejates?  biggrin.gif
Gal pasimeetint yra noras? Susitikimo vietos pakeist negalima  tongue.gif  Renkames rugpjucio 4, antradieni, Gusto blyninej nuo 15 val. Visos labai welcome.
Tai tiek. Ir iki malonaus  smile.gif

Mes tradiciskai per vasarini meeta palangoj, verysad.gif , ziema aisku kai meetinsites su bronchitu sedesim.
Atsakyti
Kaip meetas, gal fotkiu turit parodyt?

Gal kas galetumet nuoroda i musu fotki su slaptazodziu i az man numest 4u.gif , prispyre mergos keksiuku kept, nekart nekepus - prisiminiau kad snas negriuku recepta lyg buvo idejus g.gif , tu receptu pilnas internetas, bet atsimenu kaip gyre visos snas keksiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamboocho: 06 rugpjūčio 2015 - 11:37
QUOTE(bamboocho @ 2015 08 06, 12:37)
Kaip meetas, gal fotkiu turit parodyt?

Gal kas galetumet nuoroda i musu fotki  su slaptazodziu i az man numest  4u.gif , prispyre mergos keksiuku kept, nekart nekepus - prisiminiau kad snas negriuku recepta lyg buvo idejus  g.gif , tu receptu pilnas internetas, bet atsimenu kaip gyre visos snas keksiukus.

Imeciau slaptazodi 🎈 smile.gif O fotke bendra gal tik viena ir tebuvo, nebent Ramso (Ex Snapper) ne visas bus imetus. Ar esi gruodinuku FB grupej?
Papildyta:
Mazokai buvo musu, tik 5. Dvi uzsienietes ir viena is tolimojo LT kampelio smile.gif kitos dvi vietines. Galejo ir daugiau pasijungt, bet matyt dauguma issivazineje vasara. Siaip smagiai pasisedejom, buvau visas macius, tik sikart susipazinau ir su vaikuciais- Linutes Justuku, Ramso mazaja Sofija ir paciu maziausiuoju meeto dalyviu- Krendel Jonuku ❤️
Atsakyti
Sveikos,
Kaip gyvenat? Kas naujesnio?

Mes gerai.
Igne eina jau su paruošiamukais. Sunkoka, nes pakeitė grupę, tai viskas nauja: auklėtojos, vaikais ir t.t. Bet labai patinka rašyti, skaičiuoti ir piešti, ir aisq auklėtoja juokiasi, kad labai sportininkė.

Šiaip gudri, linksma, su charakteriu mergina auga.
Atsakyti
QUOTE(v.nav @ 2015 09 16, 15:21)
Sveikos,
Kaip gyvenat? Kas naujesnio?

Mes gerai.
Igne eina jau su paruošiamukais. Sunkoka, nes pakeitė grupę, tai viskas nauja: auklėtojos, vaikais ir t.t. Bet labai patinka rašyti, skaičiuoti ir piešti, ir aisq auklėtoja juokiasi, kad labai sportininkė.

Šiaip gudri, linksma, su charakteriu mergina auga.

Kaip fainai.. as tai nzn kas is maniskes bus, nu absoliuciai nenori mokytis. Pirmoji tokio amziaus eilerascius, raides, skaicius bere kaip zirnius.. o sita priesinasi mokinama, net tindiriuska butinai suimprovizuos.
Atsakyti
Sveikos sulauke grazaus rudenelio smile.gif
O mums jis ypatingas. Luka pradejo lankyti didele, tikra (kaip ji sako) mokykla, pirmi du metai a la paruosiamieji pries pirma klase, bet viskas panasiai kaip LT pirmokeliams. Vaikai su uniformom, pamokos vyksta nuo 9 iki 14 val. Jau ir namu darbai yra kasdien, isskyrus penktadieniais. Kol kas darbeliai dar paprasti: nuspalvinti, ismokti daineles dainuoti su improvizacijom, lavinti ranka atliekant ivairius pratimus, pvz bruksniuoti zigzagais, bangom ir t.t. Maista tevai turi idet savo, valgyklu cia nera. Penktadieniais galima ir saldumynu atsinest, ir savo mylimu zaislu, kitom dienom grieztai ne.
Klasej yra dar 2 mergaites is darzelio, tai jai labai patinka, kad rado pazistamu veidu. Siaip klase mazoka, 11 vaiku tik, is kuriu...... 6 lietuviai biggrin.gif kiti 5 airiukai. Va, kokia cia didele lietuviu bendruomene.

Sutinku, kad ankstoka kibt i mokslus nuo 4 metu smile.gif Bet cia tokia tvarka ir nieko nepadarysi. Kiek zinau, pvz Ispanijoj vaikai mokyklon zygiuoja jau 3 metu ....

Cia pradine mokykla sudaryta is 8 klasiu, mokytojos keisis kas 1-2 metus. Kol kas viskas nauja ir mums, nes brolis lanko visai kita, berniuku, mokykla, o jinai misria. Zodziu, naujas etapas, nauji issukiai ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu mano G ožys apsėdo unsure.gif , nu nesuprantu iš kur tas piktumas toks vaiko asirado, bando ribas kiekviena proga.
Čia tipo pavėluot trimečio krizė g.gif

Trečiadienį santaruose žarną rys, taip neramu..
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 09 28, 12:22)
Sveikos,

Nu mano G ožys apsėdo  unsure.gif ,  nu nesuprantu iš kur tas piktumas toks vaiko asirado, bando ribas kiekviena proga.
Čia tipo pavėluot trimečio krizė  g.gif

Trečiadienį santaruose žarną rys, taip neramu..

labai Labas. na ar labai jau ties oziai astrus? maniskis kiekvienoje situacijoje su kuria nesutinka tai pasako, issiklausineja kodel butent taip reikia ir t.t. bet civilizuotai, nestaugia susirietes.
o kodel zarna nusimato ryti? g.gif
Atsakyti