Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 24, 22:25)
Bet koks blogis tie savaiminio įdegio kremai, kaip jūs juos naudojat, o dar veidui.. Galėtų būti kokia nekenksminga priemonė paruduot  biggrin.gif

Nelabai geris drinks_cheers.gif Bet naudoju ir as koki karteli per savaite ,negaliu tas blyskumas odos cool.gif Dior turiu dabar ,fainas visai,anksciau oranzinis budavo,dabar neblogas toks rolleyes.gif
Fainas Teracotta su argano aliejum,bet vooos vooos rudina jis.
Atsakyti
Mano krempudra irgi i pabaiga.. Turiu Armani designer lift..atrodo taip vadinas Nr6 biggrin.gif gal ka nors panasaus ir tokio gero dar pasiulytumet labai labai sausai ir jautriai odai is saks ???
Atsakyti
Reik ir man tušo bigsmile.gif Tik nežinau kokį imt.Gal yra tokių,kurioms nepatiko Armani išgirtasis ir turi kokį kitą mylimą,tai man jaučiu tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 24, 21:26)
Intense gel piestukas tai nenusiplauna, reik nemazai padirbet. biggrin.gif Tusus curling ir volume turiu, su curling virsutines dazau, su volume apatines, nes patogus mazas sepetelis. Kas nori lelinio efekto - tai ne tie tusai, bet man su mega jautriom akim sie kol kas maziausiai dirginantys.

Jau užsakė man tą biggrin.gif Nu tikiuos nebus toks, kaip urban decay kur turiu.. Kažkur prie intense gel skaičiau atsiliepimus kad lengvai nusivalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2014 02 24, 22:34)
Reik ir man tušo bigsmile.gif Tik nežinau kokį imt.Gal yra tokių,kurioms nepatiko Armani išgirtasis ir turi kokį kitą mylimą,tai man jaučiu tiktų biggrin.gif

man nepatiko armani, o va lancome hypnose tobulas, bet drauge pirko lancome sake clinique dauuug geresnis na tai bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Ir nepamirskit prisijungti prie Elizabeth dezodorantu. smile.gif
http://www.theperfum...awgrnt15cd.html
Atsakyti
sveiki, o nuolaida saks galioja kvepalams ir veido priežiūros priemonėms? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 24 vasario 2014 - 21:42
QUOTE(enura @ 2014 02 24, 21:32)
Parekomenduokit kas savaiminio idegio krema koki, kad lengva butu naudoti ir rezultatas butu geras  ax.gif o tai kojos po ziemos melynos  doh.gif

Nebandet Paula's Choice Self-Tanning Gel? Ir kaina gera- ir atsiliepimu zymiai daugiau.. ax.gif
Atsakyti
saksfifthavenue gaunas -25 proc? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 24, 22:25)
Bet koks blogis tie savaiminio įdegio kremai, kaip jūs juos naudojat, o dar veidui.. Galėtų būti kokia nekenksminga priemonė paruduot  biggrin.gif

Visa kosmetika blogis. Ir tie patys paprasti kremai. Kuo sitie skiriasi, kad tik su spalva. O krempudros? Bet naudojam, ne gi mirsim negrazios lotuliukas.gif
As tai siaip laaaabai retai. Tik kai uzplaukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbyte @ 2014 02 24, 22:46)
Nebandet Paula's Choice Self-Tanning Gel? Ir kaina gera- ir atsiliepimu zymiai daugiau.. ax.gif

Gundaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbyte @ 2014 02 24, 22:46)

Bandziau, ne pirma jau naudoju ir labai patinka: tepasi lengvai, nera oranzinio atspalvio ir dryziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 02 24, 21:55)
Nusiunciau clinique tusa pamegint, isdaviau Lancome bet labai knieti isbandyt...

O koks geras tushas is clinique?! Koki paemet?
Atsakyti