Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal nupirksit, mergaites, koki krepsi kita? ax.gif
As dar apie Sunscreen SPF 50 mastau.. Gal kas turit? ar patiko? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 02 24, 23:10)
tai negi dar ir sita imti  doh.gif  biggrin.gif
as irgi tik karta esu naudojus, bet jau nusibodo puse  vasaros su kojinem arba su kelnem vaiksciot  rolleyes.gif

Uz tokia kaina- galima ir pabandyt wink.gif
Atsakyti
Mergaites, landsend perkat greitu metu ?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 24, 22:18)
Gal nupirksit, mergaites, koki krepsi kita?  ax.gif
As dar apie Sunscreen SPF 50 mastau.. Gal kas turit? ar patiko?  ax.gif

as kelis metus is eiles pirkau Paulos purskiama apsauga nuo saules. Bet dabar ziuriu nera lyg jo g.gif Tai man labai thumbup.gif jis. Bespalvis, bekvapis, rubu netepa, puikiai susigeria
Atsakyti
Gal kuri mergaite turi Canada Goose trillium
parka, montebello arba kensingtom modeliuka 4u.gif
S ar M dydzio reiktu ismatavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 25, 00:00)
as veidu nenaudoju  schmoll.gif mano oda galima sakyti i melynuma, tai kojos beveik visa vasara sviecia is tolo kaip lavono  doh.gif negaliu nei sijonu nei sukneliu uzsidet normaliai  blush2.gif
nemanau, kad jie didesnis blogis nei soliariumas ar siaip degintis  ax.gif  ai ir is vis gyvent nesveika  biggrin.gif

Girdejau, kad geras daiktas purskiamos kojines.. bent jau vasarai puikus variantas vietoj self tano cool.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 25, 00:01)
Su metalais savaiminio įdegio krema,i kurie skverbiasi giliai į organizmą, pasidomėkit, gal praeis noras naudot  biggrin.gif  Aš tai nenaudojau niekad gyvenime savaiminio įdegio kremo, gal net nesu bandžius  g.gif

As jaunystej daznai selftana naudodavau.. o ka daryt, jei net vasara neidegi normaliai doh.gif
Dabar tingiu terliotis, nes reikia labai krupsciai nusipilinguoti ir kruopsciai issiteplioti..
Gerai toms, kurios idega ir dar ziema rudos vaiksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 24, 23:23)
as kelis metus is eiles pirkau Paulos purskiama apsauga nuo saules. Bet dabar ziuriu nera lyg jo g.gif Tai man labai  thumbup.gif jis. Bespalvis, bekvapis, rubu netepa, puikiai susigeria

Jau praejusia vasara purskiamo nebebuvo smile.gif o gaila, nes geras buvo.
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 02 24, 23:26)
Gal kuri mergaite turi Canada Goose trillium
parka, montebello arba kensingtom modeliuka 4u.gif
S ar M dydzio reiktu ismatavimu 4u.gif

kur jau uzmatei nuolaidas CG"???
Atsakyti
o mergaitės renka Paula's Choice? prisijungčiau ir aš prie to savaiminio, irgi žiemą/vasarą kojos baltos kaip sūris...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 24, 23:23)
as kelis metus is eiles pirkau Paulos purskiama apsauga nuo saules. Bet dabar ziuriu nera lyg jo g.gif Tai man labai  thumbup.gif jis. Bespalvis, bekvapis, rubu netepa, puikiai susigeria

Reikia gal bandyt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2014 02 24, 22:27)
Girdejau, kad geras daiktas purskiamos kojines.. bent jau vasarai puikus variantas vietoj self tano 

irgi girdejau, bet nebandziau. O kaip jos veikia? kaip dazai? vakare nusiplauni? o rubu netepa g.gif ir jeigu i koki lietu papulsi, kaip tada, neprades viskas teket unsure.gif

QUOTE(Benita @ 2014 02 24, 22:28)
Jau praejusia vasara purskiamo nebebuvo  smile.gif  o gaila, nes geras buvo.

kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 02 24, 22:32)
Mano krempudra irgi i pabaiga.. Turiu Armani designer lift..atrodo taip vadinas Nr6  biggrin.gif  gal ka nors panasaus ir tokio gero dar pasiulytumet labai labai sausai ir jautriai odai is saks ???

O gal galetumete apibudinti 6 numeriuko spalvyte, gal kuri 5.5 naudojat? Nzn kuri rinktis reikia kad tiktu vidutinio sviesumo odai ir kad butu i gelsvuma ne i ruzavuma doh.gif Chanel naudoju B20, Dior Nude 021 is Guerlain 2 tinka smile.gif Kuri pasiulytumet?
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2014 02 24, 22:19)
Mergaites, landsend perkat greitu metu ?

as susiu maziuka, veliau biski, tai manau nipirks, jei surinksim uz 50$
Atsakyti