Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

O kur čia tą kolekciją rasti?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 23, 20:30)
O kur čia tą kolekciją rasti?

Tiksliai nezinau, bet kad ir cia Jcrew spring 2014
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 23, 18:39)
Ir uz nauja taisykle, kreiptis kreipiniu "Tu" biggrin.gif

as sito net nemaciau doh.gif tik nuotraukas perziurejau, o teksto ir neskaiciau blush2.gif bet labai gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(Opensea @ 2014 02 23, 18:55)
As tai noreciau citrinines sukneles  wub.gif

as irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 02 23, 19:21)
user posted image

sita wub.gif man ji pirma kuri krito i aki is naujos kolekcijos
Atsakyti
kaip aš vėl visko noooooriu...suknelių grožis wub.gif wub.gif
jei dar tiek galvos skausmo dėl dydžių nebūtų išvis ceni bi im nebilo...
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 23, 20:21)
Kad jau prasidejo kalba apie nauja kolekcija ax.gif Man cia viskas grazu wub.gif

Na grazu , tai grazu smile.gif Bet Tu man pasakyk, vat kur Tu iseitum su ta suknyte http://www.fustany.c...14-J-Crew-6.jpg, kur iskirpte iki bambos g.gif tongue.gif Nebent pliaze kokiam pasistaipyti smile.gif

Kelniu rastas laaabai grazus wub.gif Marskinukai ar palaidine , manau, tokio rasto thumbup.gif ziuretusi bigsmile.gif

Man labai grazus, toks paprastas, bet isbaigtas tas paskutinis baltasis derinys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 02 23, 21:21)
as sito net nemaciau  doh.gif tik nuotraukas perziurejau, o teksto ir neskaiciau  blush2.gif bet labai gerai  drinks_cheers.gif

Na..., butume ir Tave nukreipe i temos 1 psl, jei pradetum "jusintis" biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 vasario 2014 - 20:28
Niu dar kartą įdedu dieną darytas nuotraukas, gal kažkiek geresnės kokybės.Negi sijonas tikrai man netinka?
user posted image
Sijoną suėmus iš nugaros apie 2cm, tada jis pakyla daugiau ant liemens, man taip lyg geriau:
user posted image
O čia sijonas apsuktas, anyta sakė kad irgi taip nešiotinas gali būti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dideja, tu teisi, netureciau as kur eiti su tokia suknele, jeigu gerai pamastyciau biggrin.gif Bet is principo ji grazi, romantiska, gelytes wub.gif

Cia matosi siek tiek palaidines sio grazaus rasto ir sijono. Ir antra derinys man grazus (tik nemegstu palaidiniu ant petneseliu) ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
regal sijonukas dailus ir graziai Jums atrodo, o ir svarbiausia, kad jis Jums patinka , man sis derinukas graziausias su juoda palaidine thumb_yello.gif
Atsakyti
regal, man atrodo, viskas gerai su tuo sijonu, dydis tikrai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 23, 20:26)
Na grazu , tai grazu smile.gif Bet Tu man pasakyk, vat kur Tu iseitum su ta suknyte http://www.fustany.c...14-J-Crew-6.jpg, kur iskirpte iki bambos g.gif  tongue.gif Nebent pliaze kokiam pasistaipyti smile.gif

Na..., butume ir Tave nukreipe i temos 1 psl, jei pradetum "jusintis" biggrin.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif sunku man persilauzti doh.gif

o del suknytes tokia iskirpte, tai turiu panasia, zadu kurorte ja nesioti tongue.gif
SITA
(tikiuosi veiks nuoroda )

QUOTE(regal @ 2014 02 23, 20:30)
Niu dar kartą įdedu dieną darytas nuotraukas, gal kažkiek geresnės kokybės.Negi sijonas tikrai
man netinka?

dabar jau neatrodo ankstokas, bet ... man jis vis tiek nesiziuri blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidairiau po tą naują kolekciją - bus ramu biggrin.gif Mėlyna ir geltona man visiškai netinka, tai nebent koks atsitiktinis pirkinys papuls rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites padekit , kaip sitos sukneles su 90 krutine koki dydi imti ? g.gif

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Regal, man atrodo kad Tavo fogurai tiesiog nelabai tinka varpelio formos sijonai 4u.gif
Atsakyti