Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

man tai šita kokia graži

user posted image
Atsakyti
keistuole, čia palaidinė ir sijonukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 23, 21:10)
keistuole, čia palaidinė ir sijonukas  4u.gif

ane unsure.gif
nedažlibinu dar pasirodo
tada netinka verysad.gif
Atsakyti
Ar ne viena neturite šių ilgaaulių ? Įdomu tiktų jie platesnei pėdai?
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2014 02 23, 20:51)
regal sijonukas dailus ir graziai Jums atrodo, o ir svarbiausia, kad jis Jums patinka , man sis derinukas graziausias su juoda palaidine  thumb_yello.gif

čia Nicky top mėlynos spalvos

Papildyta:
Man geltona suknutė labai įdomi, o ir megztukai gražūs
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 02 23, 21:09)
man tai šita kokia graži

user posted image

Sitas derinukas ir man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 23, 21:57)
regal, man atrodo, viskas gerai su tuo sijonu, dydis tikrai tinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tik prie storu pedkelnių nuogi pečiai gal netinka. Dydis Tau tinkmas. Nepergyvenk, puoškis ir džiaukis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 vasario 2014 - 21:43
Regal, gal pedkelniu plonesniu reiketu ir jau vaizdelis geresnis is karto smile.gif nesiok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 23, 21:43)
drinks_cheers.gif  tik prie storu pedkelnių nuogi pečiai gal netinka. Dydis Tau tinkmas. Nepergyvenk, puoškis ir džiaukis  mirksiukas.gif

Megztuko specialiai nesidėjau,kad matytųsi viršus:) Tokiu metu tikrai nuogais pečiais nevaikštau, nes man ir taip šalta visada smile.gif, tad megztukas "muss", o vasarą, jei sijoną nešiosiu, bus tikrai pėdkelnės kitos. Beje, čia pėdkelnės tamsiai mėlynos, bet nuotraukoje atrodo kaip juodos.
Ačiū visoms už komentarus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 23 vasario 2014 - 22:54
Regal, mano akiai Tau reikia kuo aukščiau tą sijonuką pasikelt arba pasitrumpint jei išeina 4u.gif
Atsakyti
Man šitas megztukas ir kaklo papuošalas patiko. wub.gif Turiu ilgą šilkinį sijoną, niekaip viršaus prie jo nepriderinu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 24 vasario 2014 - 02:45
QUOTE(Aireda @ 2014 02 23, 21:41)
Cia matosi siek tiek palaidines sio grazaus rasto ir sijono.

http://www.elleuk.co...r-14-047_CA.jpg

Va palaidinei sitas rastas tobulas wub.gif , noreciau tokios smile.gif ax.gif
Sijonukas irgi fainas, bet man netiktu toks pasiuvimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 24 vasario 2014 - 07:37
Labas rytelis 4u.gif , savaite atostogavau, tikriausiai daug praleidau biggrin.gif ar buvo nuolaidų?

QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 23, 18:55)

Mergičkoz,nu užsisakykit kuri nors per mažus (9,5) loaferius ir pasikeiskit su manimi, prašau... biggrin.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

gavau per mazus navy 8 dydzio, kodel neemiau 8H, neatleisiu sau verysad.gif gal kuria domintu? ax.gif
Atsakyti