Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Jo tikriausiai rankoves placios, kaip ir mano to siuvineto...negraziai cia http://3.bp.blogspot...que sweater.jpg
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 24, 11:41)
Jei kalbi apie ta sviesu megztuka siuvinetom rankovem, kur man per platus buvo, tai jo dydis irgi XS buvo ax.gif

Nea, kalbu apie tippi su siuvineta apykakle, kurio S d. pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 11:45)
Tai ir bus realiai tokios spalvos kaip toje foto is blog'o, nes jo spalva yra sandstone. Bet ir toje paskutineje nuotraukoje jis jau kitoks nei jcrew reklamineje mirksiukas.gif

taip, antroje foto bazine - rusva spalva ryskesne. bet man esme megztuko priekis - o jcrew foto, lyginant su realiai foto, jis ryskesnis ir blizgenis. Reali foto bent pakolkas manes visai nezavi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 24 vasario 2014 - 10:50
QUOTE(Dideja @ 2014 02 24, 11:45)
Jo tikriausiai rankoves placios, kaip ir mano to siuvineto...negraziai cia http://3.bp.blogspot...que sweater.jpg

Ne, i sita neziurek nuotrauka, ten dydis neaiskus schmoll.gif Cia megztinis yra xs d., taip daugmaz ir atrodytu mums. Jis gal kiek platesnis, nei eiliniai tippi.
Atsakyti
Oi kokia grazi temute, kiek grozybiu, aciu Aireda 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 10:51)
Ar sitas grazus megztukas? Kazkaip aptikau neseniai ir galvoju, ar vertas demesio. Jis dar ne sale ax.gif

Labai grazus.. wub.gif Noresiu ir as tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 11:46)
Nea, kalbu apie tippi su siuvineta apykakle, kurio S d. pirkai mirksiukas.gif

Neturiu tokio g.gif , parodyk koki as pirkau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 11:49)
Ne, i sita neziurek nuotrauka, ten dydis neaiskus schmoll.gif Cia megztinis yra xs d., taip daugmaz ir atrodytu mums. Jis gal kiek platesnis, nei eiliniai tippi.

ir cia ne kazkas, bet kaip suprantu dydis netinkamas http://1moreshopping...ebruary-ii.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 24 vasario 2014 - 10:55
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 09:51)
Ar sitas grazus megztukas?

as dar nezinau ar jis man grazus rolleyes.gif , realioj foto pablukes toks g.gif nera tokio iskart - noriu bigsmile.gif tai gal ir nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 24, 11:55)
Neturiu tokio  g.gif , parodyk koki as pirkau  lotuliukas.gif
Papildyta:
ir cia ne kazkas, bet kaip suprantu dydis netinkamas  http://1moreshopping...ebruary-ii.html

Dideja, tai as pasirodo geriau zinau, ka pirkai lotuliukas.gif Kalbejau apie si, bet jau gi neturi jo. Bet aisku, galiu ir klysti. Kazkodel lyginu su tokiais tippi megztukais g.gif
user posted image

Sito tai man XS geras.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 02 24, 12:07)
as dar nezinau ar jis man grazus  rolleyes.gif , realioj foto pablukes toks  g.gif nera tokio iskart - noriu  bigsmile.gif tai gal ir nenoriu  biggrin.gif

enura, ir mane realios nuotraukos siek tiek nuvyle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 12:12)
Dideja, tai as pasirodo geriau zinau, ka pirkai lotuliukas.gif Kalbejau apie si, bet jau gi neturi jo. Bet aisku, galiu ir klysti. Kazkodel lyginu su tokiais tippi megztukais g.gif

Ojej..., niekaip jo neprisiminiau lotuliukas.gif Cia tas lininis...man tippi kazkaip asocijuojasi su merino vilna biggrin.gif

Taip, sito turejau S, tai buvo trumpas, platus, rankoves placios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 24, 12:16)
Ojej..., niekaip jo neprisiminiau lotuliukas.gif Cia tas lininis...man tippi kazkaip asocijuojasi su merino vilna  biggrin.gif

Taip, sito turejau S, tai buvo trumpas, platus, rankoves placios ax.gif

Ne, tai busiu kazka supainiojusi, jis neturetu buti toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 24, 12:25)
Ne, tai busiu kazka supainiojusi, jis neturetu buti toks g.gif

Na, gal kai dydis tinkamas jis toks ir nera.
Soffyyy turi XS, tai ji rase, kad jai tiko ir patiko.
Man visu pirma jis buvo per didelis, bet velgi priklauso nuo kiekvienos figuros ypatumu...As auksta, plona, ir rankos plonos....tai man jis ir netiko.
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turite...
Ar grazios realiai, ar patogios? Kaip su dydziais? smile.gif

user posted image

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti