Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

4713

Eidenas pamatęs bučinį sprunka pro langą ir netyčia numeta nuotrauką, Belė su Andželo nueina į kambarį ir tas pajuokauja, gal ji taip tik bandė įvilioti jį į miejamąjį, ji atšauna, lyg jai dar reiktų stengtis, pasižiūrėk į save (na kad neatitraukia rankų nuo jos). Jiems abiems gera kartu, Andželo nenori skubėti, aišku tai nutiks vieną dieną, bet Belė tik išsiskyrė su Eidenu.
Alfas pasako Toniui, kad girdėjo, jog jis apsistojęs pas Džeką, ar viskas gerai. Tonis pasako, kad yra problemų tarp jų su Reičel. Alfas sako kad taip neteisinga, jie turėtų būti susituokę, o va Eidenas kaip viską sugadino.
Lėja ateina į ligoninę pasikalbėti su Reičel, kaip ji laikosi. Reičel sako, kad dar negalinti galvoti apie tai, ką Tonis padarė, nes tai per daug ją skaudina. Lėja paskui dar primena kadangi vestuvės atšauktos paskutinę minutę, vis tiek reikia susimokėti kelias sąskaitas, Reičel dėl to turi pasikalbėti su Toniu ir nors Lėja siūlėsi pati pasikalbėti, Reičel mano kad ji tai turi padaryti pati.
Romanas parveža Eideną, jis piktas, bet nenori sakyti Romanui kas nutiko, tiksliau aiškina kad nieko nenutiko. Vėliau kavinėje Romanas paklausia Belės kaip jai su Eidenu, ji sakė kad jie nebuvo susitikę. Paskui Belė supranta, kad tada kai buvo su Andželo, Eidenas buvo pas ją. Belė nueis ryt pasikalbėti su Eidenu.
Mailsas sako Kirstei kaip Bartletas sureagavo į Mailso pasakymo, kad ne su mokine bučiavosi, lyg jis būtų tikėjęsis skandalo kai mokytojas su mokine... Ryte kavinėje prie Mailso prieina Bartletas ir prisako jam papildomų darbų mokykloje, ką šis turėtų padaryti.
Reičel nueina pas Tonį į sporto klubą. Pasikalba apie Džeką su Marta ir kai Tonis paklausia kaip laikosi Reičel, ji greit paima sąskaitas ir pasako, kad reikia susimokėti už gėles, kadangi atšaukė vestuves per vėlai. Tonis pasako, kad pasiilgo jos, ji irgi pasiilgo jo. Tonis prašo susitikti ir pasikalbėti, nekalbant niekur nepajudės jie. Reičel sutinka. Vėliau kavinėje susitinka su Bridžit, kuri jai pasako, kad įsidarbino bare pas Alfą, tai dar pabus Samerbėjuje (prieš tai kai Alfas su Toniu kalbėjosi, tai pasakė kad įdarbino dar vieną žmogų, bet nepasakė kad Bridžit). Reičel informuoja Bridžit, kad Tonis yra dalies baro savininkas ir sako, kad per didelis sutapimas, kad ir ji ten įsidarbino. Bet Bridžit tai paneigia, sako, ji netrukdys ir nekels jai bėdų. Reičel nulekia pas Tonį ir pasako, kad Alfas nusamdė Bridžit. Tonis pasako, kad tikrai nežinojo. Reičel sako, kad matymas tos moters tai kaip priminimas to, ką jis padarė. Ji nori kol kas nesusitikti pasikalbėti.
Belė nueina pasikalbėti su Eidenu, bet kai nueina pakviesti jo, jis nenori matyti svečių.
Bartletas bara Kirste dėl kažkokios klaidos, dėl ko seniau nepykdavo. Prieina Mailsas ir paprašo nueiti kur nuošaliau pasikalbėti. Ir pasako, kad pastebi jog Bartleto elgesys jo ir Kirstės atžvilgiu, po Mailso prisipažinimo kad jie pora, pasikeitė. Bet Bartletas paneigia, tipo Kirstė padarė rimtą klaidą. Nekeis jis mokyklos politikos, jei du darbuotojai susitikinėja, na dar prikišo ir Selės romaną su Bredu doh.gif O paskui pasako, kad Mailsas kvailas kad susidėjo su ištekėjusia moterimi.
Belė pasako, jog Eidenas nesutiko su ja pasimatyt, matyt galvoja, kad ji susitikinėja su Andželo. Romanas paklausia ar ji susitikinėja, ji atsako, kad panašiai, gal, ji pati nežino. Romanas sako, viskas suprantama jei ji juda į priekį, juk su Eidenu jie išsiskyrė.
Mailsas atsiprašo, kad Lėja apie juos su Kirste sužinojo ne tiesiogiai, o iš Kolinos, bet Kirstė bijojo neigiamos nuomonės, o va dabar taip ir vyksta iš Bartleto. Lėja pasako, kad Bartletas įsižiūrėjęs Kirstę. Mokykloje Mailsas su Kirste kalbasi apie tai, kad Bartletas darė masažą, siūlė išgerti po darbo, Kirstė sako, nenorėjusi sakyti, kad labiau nesikomplikuotų viskas. Mailsas sako, kiek jam metų, ar jis bent turi šansą biggrin.gif Kirstė sako, kad nebuvo taip, tiesiog gal ji primena jam jo žmoną. Be to ji jam šį tą pasakė ir "padėjo" jį į vietą. Ir dabar reikėtų duoti laiko jam atsigauti. Mailsas sako, kad Bartletas prikišo jam, jog susidėjo su ištekėjusia moterimi.
Romanas nueina pas Eideną. Pasako, kad Belė nusiminusi ir mano, jog jis pastebėjo juos su Andželo. Eidenas pasako, kad matė. Romanas sako, kad normalu būti nusiminusiam dėl to, bet Eidenas sako, kad jis laimingas dėl Belės. Neva net ir jam geriau, kad nebebus galimybės jiems vėl susieiti, jis susikoncentruos į save labiau.
Tonis kalbasi su Alfu, kad gal nereikėjo paskubėti su nauju žmogumi bare. Alfas sako, kad Bridžit gera už baro. Ir Tonis papasakoja kaip ten buvo su Bridžit.
Bartletas vėl papriekaištauja Kirstei dėl klaidų. Kirstė atsiprašo ir pasako, kad jie su Mailsu darbe elgsis profesionaliai.
Atsakyti
4714

Alfas pasako, kad Bridžit negalės dirbti buriavimo klube, ji supranta kad taip yra dėl Tonio. Grįžta Moraga su Rosu anksčiau iš medaus mėnesio. Paskui jie pas Romaną ruošiasi gerti arbatą, Romanas pasako, kad jie su Čarle jau oficialiai kartu. Rosas kažkoks pasimetęs. Paskui jis pasako, kad nebegers arbatos, eis pamiegoti anksčiau. Vėliau Romanas bando klausti kaip medaus mėnuo, turbūt geras, bet Moraga nusuka kalbą ir paklausia apie jį patį. Romanas pradeda pasakoti kokia nuostabi Čarlė.
Tonis nueina pas Reičel į ligoninę ir pasako, kad Bridžit nebedirbs buriavimo klube ir gal jie gali susitikti išgerti kavos ir pakalbėti, bet Reičel turi daug darbo ir dabar negali.
Kavinėje Marta su Kolina kalbasi apie chemoterapiją, Kolina turi dovaną jai, dar Kolinos mamos skarą, kurią Kolina naudojo kai jai darė chemoterapiją, kad būtų jaukiau.
Ryte Marta paplūdimy pamato verkiančią Bridžit, kuri gailisi savęs ir papasakoja, kas jai nutiko su darbu, kurio ji labai norėjo, Marta supranta kad kalba eina apie Alfą, jos senelį ir pažada su juo pasikalbėti. Ji Alfui pasako, kad gi vis tiek turės kuo nors ją pakeisti. Alfas pasako, kad čia komplikuota situacija, bet jis tikrai ką nors sugalvos. Ir nusistebi, kad va jai pačiai tokia diena šiandien, o ji rūpinasi nepažįstamu žmogumi...
Rosas sako, kad gerai būtų pakvėpuoti grynu oru, gal kokį pikniką surengti, Moraga pasako, kad ar prisimeni, jog turim būti ligoninėje su Marta (man toks vaizdas kad Rosui kokia liga kaip Alzhaimeris, kada pamirštama, nelabai orientuojamasi, apskritai, keistas tas jos elgesys g.gif )
Marta ligoninėje pasako, kad jai gaila, jog Moraga turėjo nutraukti medaus mėnesį dėl jos, Džekas nuramina, kad ji myli ją, daug žmonių ją nori palaikyti. Džekas nueina įpilti vandens Marta ir susitinka Reičel, ji atsiprašo, kad kol kas dėl darbų negali būti dabar su jais. Džekas pasako, kad gaila jam dėl to, kas įvyko tarp Tonio ir Reičel, bet jie draugai ir Džekui su Marta ji labai rūpi ir noti kad Reičel tai žinotų.
Į kavinę ateina Alfas ir pasiūlo Bridžit padirbti jo žvejybos parduotuvėje. Ji sutinka. Tik pasiteirauja ar nebus problemų su Toniu. Ir supranta kad čia ir Marta prikišo nagus, todėl pasiteirauja kur ją rasti (man beje, visai gražiai Alfas su Bridžit žiūrisi ax.gif )
Bridžit nueina pas Martą į ligoninę. Bet prieš tai sutinka Reičel kuri visai nėra patenkinta matydama ją. Reičel lyg ir nenori leisti Bridžit pasimatyti su Marta, bet ji pasako kad neužtruks ilgai. Bridžit padėkoja Martai. Pasako, kad jai gėda, kad va Marta tokią dieną rūpinosi dar ir ja (Reičel tuo tarpu bando nugirsti jų trijų pokalbį). Pasirodo ir Bridžit prieš kelis metus turėjo vėžį ir patyrė tai ką dabar patiria Marta.
Kavinėje Airin net spirga norėdama išgirsti kaip Moragai medaus mėnuo, turbūt labai romantiškas, o Moraga atsako, kad buvo miela. O Airin nori detalių, tai Moraga sako, mes pailsėjom ir aplankėm gražias vietas. Bet Airin neatstoja ir Moraga piktai atsako, kad jie turėjo privačias atostogas. Alfas irgi pastebi, kad kažkas ne taip.
Bridžit pasakoja apie savo patirtį per chemo, bet jas pertraukia Reičel, ateina paklausti kaip ji. Reičel praktiškai nori išvaryti Bridžit sakydama, kad Martai reikia pailsėti. Jai išėjus Marta pasako, kas yra, kodėl taip nemandagiai kalbėjai. Ir papasakoja apie Tonį ir Bridžit. Marta pasako, kad supranta jog jai sunku matyti Bridžit, bet ji Martai labai padėjo. Bet Reičel labai sunku. Marta papasakoja, kad Tonis visai palūžęs dabar, jam ji labai rūpi ir tyčia jis tikrai nebūtų skaudinęs. Ir ji gailėsis, jei neatleis jam.
Reičel nueina pas Tonį. Ir pasako, kad jis žino, jog labai ją įskaudino, bet to nenorėjo. Bet Marta jai atvėrė akis ir jie susitaiko wub.gif
Moraga sužino, kad Rosas kažkur išėjo.
Alfas pasako Toniui ir Reičel, kad įdarbino Bridžit žvejybos parduotuvėje. Reičel pasako, kad nieko tokio.
Kolina Bridžit pasako, kad ji Alfo sesuo, paklausia ar ji girdėjusi apie juos, Stiuortus biggrin.gif
Moraga ieško Roso, o jis eina kažkokiu keliu, jo vos nenutrenkia mašina unsure.gif
Atsakyti
4715

Belė su Andželo grįžta vakare ir jis lyg ir bando įsiprašyti pas ją, neva tai deserto, bet Belė sako, kad ji nori neskubėti, be to ir namuose yra Airin, Džefas su Ane mokosi.
Buriavimo klube Rubė papasakoja Čarlei, kad Moraga ieško Roso taip, lyg jis būtų vaikas pasimetęs parduotuvėje. Čarlei sunku tuo patikėti, o be to jei kas gali savimi pasirūpinti tai tikrai jos tėvas. O šis vis dar klaidžioja gatvėmis...
Belė lovoje peržiūrinėja Eideno foto... Ateina Airin ir jos pradeda kalbėti, kad va jos draugų gyvenimas keičiasi, Metė ir Rikas Perte, Lukas JAV, Kesė turi vaikelį, o ji... sėdi savo kambarį ir ką daro? Ji tiek įdėjo į santykius su Eidenu, bet jie vis tiek sugriuvo. Jai rūpi dar kaip jam susiklostys viskas, bet ji turi dabar susifokusuoti į save. Bet dabar ji tiesiog nežino ko nori pati. Ji nebejaučia aistros net fotografavimui.
Marta liks nakčiai ligoninėje stebėjimui. Ateina Reičel ir pasako, kad jie su Toniu išsiaiškino. Ir padėkoja Martai už tą pokalbį.
Moraga labai stresuoja kur dingo Rosas, o Rubė jai atšauna, kad ji turi atvėsti. Vėliau paskambina Romanas, bet ji pasako, kad negali ilgai užimti telefono. Rubė klausia kas vyksta? Moraga apsimeta kad viskas ok, ji tikrai turėtų nurimti. O Čarlė važiuodama su partnere juokauja, kad labai miela šitaip rūpintis dėl vyro. Ir jos vos nepartrenkia Roso. Parveža namo ir stebisi kodėl jis ėjo priešingon nei namai pusėn. Bet jis apsimeta kad viskas gerai, tiesiog pasiklydo išgėręs vyno, o dabar nori eiti praustis ir miegot.
Kavinėje Rubė ir Čarlė kalbasi apie tai, kad Čarlė seniau kai jau santykiai darydavosi rimtesni, ji imdavo vengti, o ir dabar ji galėjo pasilikti ir palaukti Romano, bet išėjo, neva tai Rosui ir Moragai reikia erdvės. Bet Čarlė sako, kad šie santykiai visai kitokie, nei buvo jos praeity. Paskui jos pradeda kalbėtis apie Roso dingimą, Moragos stresavimą, bet Rubė sako, gal nėra kuo stebėtis, vynas, tabletės ir pasimetė.
Airin padovanoja Belei albumą, kaip ji pati sako "įkvėpimui". Ir pasako kad jos ieškojo vyras, kuriam patiko jos darbai laikraštyje.
Bridžit su Alfu eina aplankyti Martos. Pamačiusi Reičel pasako, kad ji girdėjo, jog jie su Toniu susitaikė ir labai tuo džiaugiasi dėl jų.
Moraga bando pasikalbėti su Rosu dėl jo pasiklydimo, sako tai ne pirmas kartas, bet Rosas nenori kalbėtis apie tai. Bet Moraga labai jaudinasi. Vėliau Rosas pasikviečia dukras priešpiečių, nors Moraga nori kad jis kartu su ja važiuotų pas Martą, vakar nebuvo jie kaip planavo. Bet Rosas sako, kad aplankys ją, kai ji grįš namo. Merginos pastebi įtampą tarp jų, bet Rosas pasako, kad Moraga tiesiog jaudinasi dėl Martos.
Belė fotografuoja ir prie jos prieina vaikinas, Murėjus, aplinkosaugininkas iš tarybos. Jam reikia žmogaus kuris padėtų jam sustabdyti plėtrą ant toksiškų atliekų sąvartyno, kas yra nuslepiama, o taryba to nenorinti matyti. Nueina į tą vietą ir jis papasakoja, kad ten yra galonai visokių toksiškų atliekų, bet tai slepiama, o žmonės jei žinotų nenorėtų gyventi tokioje aplinkoje. Jis įrodymų neturi, bet tiesiog žino kad kažkas ne taip. Ir jis nori kad Belė rašytų, fotografuotų, nesvarbu, kad yra atleista, kitą savaitę pradedamos statybos, jiems reikia ką nors įdėti į spaudą. Belė sutinka (man tai jis kažkoks pamišėlis atrodo doh.gif )
Moraga nueina aplankyti Martos, bet prieš tai nori pasikalbėti su Reičel apie Rosą, bet jas nutraukia kolegė, skubus atvejis. Vėliau ji nueina pas Alfą ir pratrūksta, apsiverkia ir pasako, kad Rosas nėra tas vyras, už kurio ji ištekėjo ir ji nežino ką daryti.
Atsakyti
4716

Moraga pasakoja kaip Rosas pasiklydo Paryžiuje, nors ten nebuvo kur pasiklysti, kaip kalbėjo apie tai, apie ką prieš valandą kalbėjo, o atrodė lyg jis girdi pirmą kartą, net ir jos nepažino... Alfas bando kaltę suversti stresui, Moraga sako, kad nebuvo streso, juk medaus mėnuo. Ji tikėjosi, kad čia, kur savi namai, dukros bus geriau, bet tik blogiau pasidarė. Alfas pataria nusiraminti ir kreiptis pas gydytoją, bet Moraga sako, kad Rosas nepripažįsta jog yra problemų. Alfas sako, reikia pasakyti dukros, nors Moraga nori pirma sužinoti iš gydytojų kas yra.
Belė agituoja pasirašyti dėl tų statybų sustabdymo, Airin kaip ir pasidžiaugia, kad pagaliau ten bus kas nors daroma. Belė papasakoja ką jai Murėjus sakė, Airin su Lėja kažkaip nelabai patiki jo pasakojimu.
Moraga įkalbinėja Rosą pasirodyti pas gydytoją. Ji užregistravino jį rytojui, jis kaip ir sutinka nueiti.
Belė ateina susitikti su Murėjumi, sako kad dar tik kelis parašus turi, bet jau pradžia. jie stebi kaip inspektoriai, tarybos nariai ir kiti apžiūrinėja teritoriją ir Murėjus pasako, kad ji turėtų pasinaudoti savo žurnalistės kontaktais šioje situacijoje. Tarkim pakalbėti su Alfu, kuris buvo tarybos narys.
Čarlei laisva diena, popiet ir Romanas laisvas, jis pasiūlo paimti Eideną ir visiems ką nors nuveikti. Ji sutinka. Romanas Moragai pasako, kad Eidenas per kelias dienas padarė pažangą. Rosas pameluoja Čarlei kad turi susitikimą banke. Ir nueina į policiją pasikalbėti su viršininku ir sužino kad dabar vadovauja Fizdžrelad. Na ir papasakoja apie nusikaltimą, neva tai reikia nuvažiuoti apžiūrėti įvykio vietos, jis tą bylą tyrė, užtat jam paskambino. Džekas suabejoja, kad gal reikia palaukti Fizdžerald, bet paskui sutinka.
Moraga vėl ieško Roso ir Romanas pradeda klausinėti ar viskas gerai su juo? Bet Morada sako, nėra ko jaudintis.
Buriavimo klube Belė nori surengti tarybos susitikimą dėl tų toksinių atliekų ir statybų. Nugirsta viską Alfas ir pasako, kad tikrai nesąmonė ir nieko negirdėjo apie tai.
Romanas pasidalina nerimu dėl Moragos su Lėja. Bet ji nesureaguoja rimtai. Ateina Čarlė ir paklausia ar jie dar ką planuoja, nes ji labai užsiėmusi ir norėtų atšaukti jų popietę. Moraga paskambina Čarlei, pasikviečia ir pasako, kad vėl dingo jos tėvas.
Beieškant kokių nors įrodymų, nieko nerandant Džeko partnerė sako, kad nors ir gerbia jis Rosą, bet jis pensijoje, o policija nerado visiškai nieko. Ir Džekas nsuprendžia grįžti į nuovadą patikrinti.
Murėjus prisikabina, kad Alfas taip karštai gynėsi, jog nežino. Belė bando sakyti, jog taip nutiko dėl to, kad jis pasijuto kaltinamas tuo ko nepadarė (žinojo apie tai ir nutylėjo). Murėjus pasakoja kaip rašė laiškus, reikalavimus bet viskas dingdavo, net nebuvo jokio registravimo jo visų tų laiškų. (man jis visiškai neaiškus tipas, kažkoks nenormalus unsure.gif )
Nuovadoje Čarlė sužino kad jos tėvas prikėlė bylą, kuri išspręsta 1979m doh.gif Nuvažiuoja į tą vietą, Rosas pasimetęs, sako, esu įsitikinęs kad tai ta vieta.
Vyksta susirinkimas, statybų atstovai gražiai dėsto poziciją, kad jie nepažeidžia jokių įstatymų ar aplinkos apsaugos reikalavimų. O įbėgęs Murėjus pradeda vardinti ko ten gali būti per daug (na visokias nuodingas medžiagas), o kai jo paprašo įrodymų nors kokių, jis nieko neturi. Belė paprašo tyrimo, ar nėra užteršimo ir jai atsakoma kad nepriklausomi tyrėjai ištyrė ir nieko blogo nerado. Ir visi nubalsuoja už statybas. Belė sako, kaip galėjo Murėjus nežinoti apie tyrimą. Tas sako, kad jis padarytas gal neseniai ir matyt negerai, nes jis vis tiek įsitikinęs kad ta žemė užnuodyta doh.gif Ir prašo Belės toliau palaikyti jį.
Čarlė papriekaištauja Moragai, kad ši nieko nepasakė apie Rosą ir abi nusprendė kad Rosui reikia į ligoninę, nors tas ir nenori.
Atsakyti
Sive Aciu aciuks.gif

Turbut visa diena sedi prie aprasymu aciuks.gif Taip viskas smulkiai thumbup.gif Ziuriu vos ne kaip su titrais thumbup.gif 4u.gif

Bet tai kaip tam Rosui taip staigiai doh.gif Pries menesi viskas gerai, o dabar verysad.gif Neteko Moragai laime pasidziaugt doh.gif

Belei tas Murejus jauciu pridarys bedos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 03 12, 19:21)
Belei tas Murejus jauciu pridarys bedos  doh.gif

Tikriausiai.. nepatinka ir man jis schmoll.gif keista man, kodėl Belė taip staigiai juo ir jo veikla susižavėjo.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 03 12, 20:24)
Tikriausiai.. nepatinka ir man jis  schmoll.gif keista man, kodėl Belė taip staigiai juo ir jo veikla susižavėjo.

Gal is nevilties. Visi draugai kazkuo rimtu uzsieme, o ji kazkaip ko imasi vis nenusiseka doh.gif Gal nori kazka gero padaryt, naudinga pasijust, bet kad tik nebutu dar vienas nusivilimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 03 12, 19:21)
Sive Aciu  aciuks.gif

Turbut visa diena sedi prie aprasymu aciuks.gif Taip viskas smulkiai  thumbup.gif Ziuriu vos ne kaip su titrais  thumbup.gif  4u.gif

Bet tai kaip tam Rosui taip staigiai  doh.gif Pries menesi viskas gerai, o dabar  verysad.gif Neteko Moragai laime pasidziaugt  doh.gif

Oi ne, tiesiog turėjau laisvą dieną viena namuose, tai aprašau vieną seriją, pasidarau kokį reikalą namie, tada kita serija, vėl pertrauka ax.gif

Dėl Roso man irgi keista, vis tiek juk turėjo gal kokie požymiai ir anksčiau išryškėti g.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2014 03 12, 19:24)
Tikriausiai.. nepatinka ir man jis  schmoll.gif keista man, kodėl Belė taip staigiai juo ir jo veikla susižavėjo.

drinks_cheers.gif man jis irgi labai nepatinka, nuo pat pasirodymo paplūdimy. Tas jo perdėtas užsidegimas schmoll.gif

QUOTE(Vilma4 @ 2014 03 12, 19:31)
Gal is nevilties. Visi draugai kazkuo rimtu uzsieme, o ji kazkaip ko imasi vis nenusiseka  doh.gif Gal nori kazka gero padaryt, naudinga pasijust, bet kad tik nebutu dar vienas nusivilimas  doh.gif

Jo, greičiausiai dėl to ir susižavėjo, tipo galimybe padaryti kažką reikšmingo, gal net į žurnalistiką grįžti ar pan. Bet man rodos ji jau abejoja Murėjaus rimtumu g.gif
Atsakyti
Sive, didelis aciu tau uz aprasymus. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sive, didelis ačiū 4u.gif

Šiandien deja tik vieną seriją pažiūrėjau, sutrukdė... ax.gif Rytoj pasižiūrėsiu ir pakomentuosiu.

Tas Rosas taip netikėtai toks keistas patapo... g.gif Ai, dar iš tos serijos 4714 labai apsidžiaugiau, kad Reičel su Toniu susitaikė thumbup.gif
Atsakyti
4717

Klausia apie Roso savijautą ir pasako, kad reikia padaryti papildomų tyrimų.
Melodė sako, kad jai kasdien vis geriau ir padėkoja Eidenui kad jis jai labai padeda. Ir prisipažįsta kad matė Akselį ir galvoja kad jis seka ją ir nori ją dar sykį įskaudinti. Ir pasako kad va apsisuk, jis dabar žiūri. Eidenas pasako sesutei (ar kokiai tai darbuotojai, kad Melodei vaidenasi) kaip tik atvažiuoja Romanas paimti Eideno.
Reičel aiškina, kad turi padaryti kelis tyrimus, tam kad įsitikintų, jog Roso smegenys dar gerai funkcionuoja. Per tyrimą Reičel paprašo, kad Rosas paimtų dešine ranka popierių, jį perlenktų abiem rankom ir padėtų ant žemės, bet jis tik suglamžo lapą.
Ligoninėje Eidenas atsiprašo Reičel už tai ką padarė ir paklausia ar dar galėtų būti draugais, Reičel reikia laiko tam. Paskui pasako kad jis autobusu grįš, nes Romanas turi būti su Čarle.
Grįžta Melodės motina, kuri pasipiktinusi, kad jai neleidžiama bendrauti su jos vaiku doh.gif Ji juk geriausiai gali savo vaiką prižiūrėti. Ji pamato Anę ir pradeda kalbėti apie Melodę, kad ko dabar labiausiai Melodei reikia, tai jos šeimos ir draugų. Ir paprašo, kad Anė perduotų Melodei nuo jos Bibliją. Tik kad nesakytų, jog knyga nuo mamos.
Reičel įtaria, kad Rosui Alzhaimeris. Ir bus tik blogiau. Dabar galima tik sulėtinti ligos progresą vaistais. Čarlei labai sunku patikėti tuo, ji nežino kaip pasakyti Rubei. Moraga pasako Rosui, kad jam įtariamas Alzhaimeris. Jis nenori tuo patikėti, sako, gal reikia važiuoti į kitą ligoninę, tai gali būti klaida. Jis nenori patikėti kad praranda protą. Moraga pasako, kad ji ištekėjo už jo ir kai gerai ir kai blogai, ir ji žodžio moteris, todėl jis "užstrigo" su ja wub.gif
Rubė atlekia į ligoninę vos sužinojusi iš Romano apie tai, kad tėvas ten. Čarlė nori išsivesti ją iš palatos, kad pasakytų, bet Rosas jas sustabdo. Jis pasako, kad dabar jos trys turi prižiūrėti viena kitą, nes jis serga Alzhaimeriu.
Melodė eina iš proto unsure.gif Jai vėl vaidenasi Akselis.
Eidenas susitinka su Bele paplūdimy. Jis pasako, kad jam viskas ok, jis jau sugrįžo vakar. Jis pasako, kad tai ką padarė buvo nepriimtina ir jis atsiprašo. Ir paklausia apie Andželo ir jai ji laiminga su juo, jis netrukdys.
Ateina Anė su Džefu aplankyti Melodės. Ji paprašo ją parsivežti namo, nes Akselis čia... Anė paduoda Bibliją. O Melodė pradeda kažką ten rašyti. Paskui Anė pasako Melodės tėvams, kad ji nelabai kaip, kad jai vaidenasi Akselis ir paduoda Bibliją, kurioje parašyti "tu melagė (paryškintai taip)", ji suprato kad knyga nuo mamos. Ir dar parašyti "tu verti mane jaustis mirusia" (jei gerai įskaičiau).
Nikolė stengiasi prablaškyti Eideną ir susilažina, kad jei ji įvarys kamuoliuką tai jis nusirengs, bet Alfas sustabdo viešą "striptizą", tiesa pamato Belė, kuri atrodo nusiminusi.
Džefas apgailestauja, kad Anė pamatė Melodę tokią. Anė pasako, kad jai atrodo, jog ji padarė kai ką blogo. Jie nubėga į kliniką ir sužino, kad Melodės nebėra ten, ją pasiėmė motina.
Atsakyti
Ziuriu letai cia ziurit. As jau 5000 riba perzengiau. Tik noriu pasiguosti, kad 2013-2014 m. sezonai visiskai neidomus ir nuobodus. Tik meiles reikalai. Jokio veixmo. Nebeliko to, kad per serija ar dvi issiaiskina problema kazkokia. Ar kad sezono gale paaiskeja baisus dalykas. Tikra nuobodybe. Tycia susiradau Australijos televiziju reitingus ir pamaciau, kad jau nebepatenka i geriausiu TOP 20. O anksciau pakildavo net iki 4 vietos! Jei jie nieko nedarys reitingai dar labiau kris ir nutrauks kurima. Bet net australams nebepatinka Be Namu Negerai. Gaila!!! Vos paziuriu tas 20 min. Istempta ziauriai viskas. Bet negaliu sustot nes Benamius ziuriu nuo 1 serijos, tai butu kvaila viska mest po sitiek metu:D Kaip kitiems kas ziuri naujausias serijas? Kaip jums sis serialas?
Atsakyti