Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Sveikos,

Gal žinot kokiam veislyne yra parduodamų šuniukų? Ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(#vilmine# @ 2014 07 25, 15:21)
Kas turi ,ar kas prisimena kiek jusu suniukai svere budami 3 men.Siandien pirma karta apsilankem pas kirpeja.Kol buvo pukutis ,tai atrode apvalus suniukas,o nupestas tai toks miniatiurinis.  Patinelis 3 men ir 1 sav sveria 2,9 kg..Maista normuoju pagal nurodymus,nors suestu kiek duotum. ax.gif ??

Na jei manot ir matot kad per kudas padidinkit truputi normas. Neaisku kokios l=kompleksijos suniukas, siaip tokio amziaus sveria apie 3.5kg.
QUOTE(NEVERWINTER @ 2014 07 25, 17:04)
Sveikos,

Gal žinot kokiam veislyne yra parduodamų šuniukų? Ačiūsmile.gif

Siurkstuko veislyne yra berniukas, berods laukiama vada Diorito veislyne.
Atsakyti
Sveiki,

Turime jau ir mes vesteką biggrin.gif Tad atsiradus šuniukui namuose atsrado klausimų.
Neleido mums šunelio naudyt tik pavalyt kailiuką su pudryte. Bet jis taip kvepia nemaloniai, na manau kad čia likes kvapas iš lizdo toks. Kaip nemaudant panaikinti tą kvapą g.gif

Ir dar šuniukui ties stuburiuku patamsėjo šiek tiek kailiukas, ar galėjo taip būti nuo vaistukų nuo blusų ir erkių ? g.gif Kad nuo maisto taip būtų nemanau g.gif nes kai pasiemėm nebuvo taip, ir juk jis savo maisteli jau senokai valgė ir senuose namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašialis @ 2014 07 28, 12:43)
Sveiki,

Turime jau ir mes vesteką  biggrin.gif  Tad atsiradus šuniukui namuose atsrado klausimų.
Neleido mums šunelio naudyt tik pavalyt kailiuką su pudryte. Bet jis taip kvepia nemaloniai, na manau kad čia likes kvapas iš lizdo toks. Kaip nemaudant panaikinti tą kvapą  g.gif

Ir dar šuniukui ties stuburiuku patamsėjo šiek tiek kailiukas, ar galėjo taip būti nuo vaistukų nuo blusų ir erkių ? g.gif  Kad nuo maisto taip būtų nemanau  g.gif  nes kai pasiemėm nebuvo taip, ir juk jis savo maisteli jau senokai valgė ir senuose namuose g.gif

Sveikinu su naujuoju šeimos nariu 4u.gif

Jeigu mažylis neišsivoliojo š, tai netikiu, kad dvokia taip, jog reiktų maudyti. Man mažų šuniukų kvapukas laaaabai patinka wub.gif

Jei eina per visą nugarą tamsesnis dryžis, tai keičiasi kailiukas. Viskas ok su juo.

-----

Veterinaras neišsiaiškino, kas per alergija mano Džiugui. Dabar nusilaižė koją smarkiai. Bandžiau gydyt pati, bet šiandien valant ir pertvarstant pradėjo bėgti kraujas su pūliais. Užsirašiau pas vet. Kunkuliuoju truputį, nes jei ir vėl nuraus kosminius pinigus, o situacija nepasikeis, galiu sprogti mad.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakyma, nuraminot dėl to kailiuko, nes jau galvojau gal kažka netaip darau.

Atsakyti
Sveiki visi, oj gėda man, nuo žiemos nebuvau užsukus blush2.gif , bet per vakarą įveikiau visa tema, o atrodė kad jau rašysiu kad rašysiu, bet kol įveikiau ir pamiršau puse biggrin.gif Tulku kuo greičiau sveikt ir greičiau gryžt į kelią 4u.gif Vovere nu tavo mergos tai tikrai cirkininkės, vis juokiuosi skaitydama, bet kaip baisu su tuo springimu, net bijojau tavo posta iki galo skaityt.. visa laimė gerai baigėsi 4u.gif Gliukai, Kroja man dar atrodė kad jūs mažus šuniukus turit, o nuotraukas pažiūri, katu, kokios jau gražuolės užauge wub.gif Golde sveikinu su pagausėjimu 4u.gif kaip Forsas draugauja? Aš irgi labai norėčiau kokio vestukų žygio, ar kažko, žodžiu pasiimgau SMGM kompanijos bigsmile.gif (geras kodas lotuliukas.gif )

O mes gyvenam gerai, Pienė neseniai sūnų namuose 2 savaites turėjo, tai ėjo galvom abu biggrin.gif Su dukriuku gerai sutaria, problemų nėra ir kartu pažaidžia, ir prie verkiančios prieina, žanda lyžteli ir man eit nereikia, aišku ir suurzgia, bet nepiktybiškai, kai dukriukas pvz. pas ją į boksą įlenda, neledžiu, bet nuo to boksas tik dar įdomesne vieta pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit drauges ir draugai, reikia skubios konsultacijos...

Atejo laikas suni skiepyt, bet nu niekur nerandu saraso, su ES patvirtintom pasiutliges vakcinom. Gal kas turit? Kur ieskot?
Atsakyti
Nu ok, radom tuos sarasus, visi skirtingi, bet bendras gaires radom. Ir tada paaiskejo, kad Peru buna tik trimetes vakcinos, nu jomajo. Gal Limoj rastumem vienmeciu, bet po desimtmilijonini miesta ju beieskant be padoriu kalbos ziniu tai uzsiknistumem. Anyway, kazkada diskutabom jau ta tema, ir as labai aktyviai pasisakiau ir labai aktyviai ignoravau, ka kiti ta tema sako. Tai va, man dabar tos 'kitos' puses informacijos reikia, prasom pasidalint...

QUOTE(Miss K @ 2014 08 02, 19:12)
Turiu klausima del suaugusio suns skiepu, esant atliktam pasiutliges antikuniu titrui.

Suniui suejus vieneriems metams, suo buvo paskiepytas nuo pasiutliges, po pusmecio buvo atliktas pasiutliges antikuniu titras. Sekancios vakcinos seke kasmet. Su sunim keliaujam daug ir daznai po treciojo pasaulio salis (Indija, Bolivija etc.) ES normos sako, kad pasiutliges antikuniu titras galioja visa gyvenima, jei laikomasi skiepu tvarkarascio, t.y. neperzengiamos skiepu datos. Iki siol skiepijau suni 'vienmetemis' vakcinomis ir nesukau sau galvos, taciau siuo metu esame regione (Peru), kur pasiekiamos tik trimetes vakcinos (defensor 3 is Pfizer). Ar tinka sios vakcinos, kad titras ir toliau galiotu? Jei taip, po kiek laiko kartoti skiepa - po metu, ar treju? Ar kartojant vakcina kas tris metus titras ir toliau butu laikomas galiojanciu?

Atsimenu, kad sakiau, kad skiepyt kas metus ir nesukt sau galvos, bet dabar ner tos metines vakcinos. Ka daryt? Skiepyt trimete ir kartot po triju metu, skiepyt trimete ir kartot po metu ar kelt visa peru ant koju ir ieskot tos nelemtos vienmetes? Bo man aktualu, kad tas titras galiojantis liktu... unsure.gif
Atsakyti
Labutis Grazuoliuku ir Grazuolikiu augintojos smile.gif

Labai labai reikia pasigrazinti,gal ka pasiulytumet,gali buti Siauliai,Kaunas,o ketvirtadieni dar ir i Vilniu vaziuojam,jei kas galetu pagrazinti,tai prigriebtumem savo augintini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 08 02, 19:25)
Nu ok, radom tuos sarasus, visi skirtingi, bet bendras gaires radom. Ir tada paaiskejo, kad Peru buna tik trimetes vakcinos, nu jomajo. Gal Limoj rastumem vienmeciu, bet po desimtmilijonini miesta ju beieskant be padoriu kalbos ziniu tai uzsiknistumem. Anyway, kazkada diskutabom jau ta tema, ir as labai aktyviai pasisakiau ir labai aktyviai ignoravau, ka kiti ta tema sako. Tai va, man dabar tos 'kitos' puses informacijos reikia, prasom pasidalint...
Atsimenu, kad sakiau, kad skiepyt kas metus ir nesukt sau galvos, bet dabar ner tos metines vakcinos. Ka daryt? Skiepyt trimete ir kartot po triju metu, skiepyt trimete ir kartot po metu ar kelt visa peru ant koju ir ieskot tos nelemtos vienmetes? Bo man aktualu, kad tas titras galiojantis liktu...  unsure.gif

Skiepyk trimete. Jinai metus galios kaip niekur nieko, o paskui galvosi, kaip toliau daryti. Džiugas yra paskiepytas trimete ir kitas skiepas bus tik po trijų metų. Mes galime laisvai visur važiuoti (įskaitant ir LT), tik išvažiuoti jau būtų problema. Reiktų skiepyti iš naujo ir laikyti karantine, nes šalys, kuriose nėra pasiutligės, taip apsidraudžia (nes mes iš UK jos neatsivešim, o iš LT, pvz. - visko gali būti). Tikiuos, kad supratai mano mintį mirksiukas.gif Esmė tame, kad dabar metus iki kito skiepo laiko tikrai būsite visur priimami ir išleidžiami. Tik vienose valstybėse tas skiepas galios tris metus, o kitur sakys, kad po metų jis nebegalioja.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 08 02, 21:25)
Atsimenu, kad sakiau, kad skiepyt kas metus ir nesukt sau galvos, bet dabar ner tos metines vakcinos. Ka daryt? Skiepyt trimete ir kartot po triju metu, skiepyt trimete ir kartot po metu ar kelt visa peru ant koju ir ieskot tos nelemtos vienmetes? Bo man aktualu, kad tas titras galiojantis liktu...  unsure.gif

Skiepyk drasiai. mes irgi kovojam , kad sunu nenuodytu kasmet smile.gif
CIA PARODINIAM PROBLEMA, GALI I PARODA NEILEIST, verysad.gif O VISUR KITUR GALIOJA mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 04 rugpjūčio 2014 - 13:36
Mūsų mergičkos irgi 3 metus galiojančiais skiepais skiepytos. Labai stebėjosi Dk vetai, kai atboginom jas skiepyt praėjus metams. Sakė pas juos neskuepija kas metus ir net nenorėjo skiepyt mums jų. Patys aišku įdėjo antspaudus, kad skiepai 3 metus galioja.
Mes dabar Lt atostogaujam biggrin.gif Seniai buvau mačius tiek daug vestukų biggrin.gif
Atsakyti