Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Laba diena 4u.gif

QUOTE(juratiki @ 2014 08 04, 06:46)
Labutis Grazuoliuku ir Grazuolikiu augintojos  smile.gif
Labai labai reikia pasigrazinti,gal ka pasiulytumet,gali buti Siauliai,Kaunas,o ketvirtadieni dar ir i Vilniu vaziuojam,jei kas galetu pagrazinti,tai prigriebtumem savo augintini smile.gif

Sveiki, Siauliuose tai kirpeja Kristina, prie Akropolio. Manau Siauliuose geriausia ka galima rasti wink.gif 861293255

Simta metu cia nebuvau. Gaila, bet siuo metu issiskyre musu keliai su Oziuliu, tikiuos kad neilgam. Jis liko Lietuvoj pas mano mama, as emigravau. Kai tik rasiu vieta kur bus galima laikyti suni, iskart atsivesiu cia. Sirdis plysta man be jo, jis juk mano kudikis. Kai kalbu per skype, jis lenda ieskoti manes uz kompiuterio, galvyte kraipo.. man asaros tada pradeda birti verysad.gif teko atsisakyti RAW maitinimo, niekas del jo tiek nesiterlens kiek as, o gaila, nes man cia pats idealiausias maitinimas. Dar reikes kaip nors ismokti paciai tvarkyti suni, nes cia UK man visi vestukai pobaisiai blink.gif o mes juk noresim atrodyti graziausi flirt.gif
Geros dienios visiems!
Atsakyti
Miss Bisbigli, kur UK apsigyvenot?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 08 20, 16:30)
Miss Bisbigli, kur UK apsigyvenot?

as Southamptone. kur jus? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2014 08 20, 18:14)
as Southamptone. kur jus? wink.gif

Pajūrys. Kaip faina wub.gif Mes mažam miestuky Grays, Essex. Pas jus negaliu rekomenduot kirpėjos. Užtai pačiai nokytis kirpt tra tikrai gera mintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 08 21, 00:14)
Pajūrys. Kaip faina  wub.gif  Mes mažam miestuky Grays, Essex. Pas jus negaliu rekomenduot kirpėjos. Užtai pačiai nokytis kirpt tra tikrai gera mintis wink.gif

Sveikinimai Dziugui is uz kitapus balos 4u.gif

Man kirpti ne velnio nesiseka, pusiau skustas pusiau luptas suo nuolat...

Tiesa, pasistebet ateinu... Gi nuo tulku nurinkau 3 erke. Kas siaip butu nieko stebetino, bet... Mes gi dykumoj! Tarp kaimeliu po 100km smelio, be jokiu ten zalumos zenklu. Smelis smelis smelis, miestely irgi zoles nu ner beveik, koks kvadratinis metras per visa miesta, nu ir pora palmiu. Ir erkes! Kaip tos rupuzes cia isgyvena tai nesuvokiu...
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 08 23, 07:57)
Sveikinimai Dziugui is uz kitapus balos 4u.gif

Man kirpti ne velnio nesiseka, pusiau skustas pusiau luptas suo nuolat...
Tiesa, pasistebet ateinu... Gi nuo tulku nurinkau 3 erke. Kas siaip butu nieko stebetino, bet... Mes gi dykumoj! Tarp kaimeliu po 100km smelio, be jokiu ten zalumos zenklu. Smelis smelis smelis, miestely irgi zoles nu ner beveik, koks kvadratinis metras per visa miesta, nu ir pora palmiu. Ir erkes! Kaip tos rupuzes cia isgyvena tai nesuvokiu...

Ačiū oro_buckis.gif

Tai jos gal kokios mutantės ir gyvena smėlio urveliuose? biggrin.gif

Kaip Tulku sveikata?
Atsakyti
Sveikos, linkejimai is JAV smile.gif - atostogauju biggrin.gif

Esu skaicius , kad Dramblio kaulo Respublikoj erkes gyvena net ant betoniniu stulpu blink.gif doh.gif

Vovere kaip jus ten toj Danijoj gyvenat, as apsalus, mes Kopenhagoj oro uoste uz 2 puodelius kavos sumokejom 50Lt, brangiausia kava kokia esu gerus doh.gif uz sumustini ir 0.3l alaus taip pat 50Lt. Siaubas kazkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 08 24, 00:08)
Sveikos, linkejimai is JAV smile.gif - atostogauju biggrin.gif

Esu skaicius , kad Dramblio kaulo Respublikoj erkes gyvena net ant betoniniu stulpu  blink.gif  doh.gif

Vovere kaip jus ten toj Danijoj gyvenat, as apsalus, mes Kopenhagoj oro uoste uz 2 puodelius kavos sumokejom 50Lt, brangiausia kava kokia esu gerus doh.gif uz sumustini ir 0.3l alaus taip pat 50Lt. Siaubas kazkoks lotuliukas.gif

Liuka, manrods, voveriai gyvena ne oro uoste biggrin.gif

Kai man gaila, kad tu, Liuka, ne Klaipėdoj... Esu namuos ir norėjau atvaryt konsultacijai kirpimo klausimais :/
Atsakyti
Tikrai ne oro uoste gyvenam lotuliukas.gif Ir ne Kopenhagoj. Ten brangiau. Bet faktas - kainos Dk didelės, jei negauni daniško atlyginimo. Veterinaro konsultacija - 500 kr. Skiepai šuniukams 600-900 kr. Buto nuoma apie 5 000. Alaus bokaliukas bare apie 40. Kava Statoile apie 20. Kainas beveik per pusę reik dalint ir bus aišku, kiek litais. Apie automobilių pirkimą ir išlaikymą (draudimas, kelių mokestis, registravimas ir t.t.) net nekalbu. Lt kai kurie egzemplioriai jau kapeikos nevertais laikomi, o čia kainuoja tokius pinigus, kad Lt visai padorų visureigį nusipirktume lotuliukas.gif Bet užtat yra kitų pliusų.
Vakar Renatą apgyvendinom bendrabutyje. Susipirko pati sau baldus, indų visokių. Juoda-balta viskas biggrin.gif Tokia suaugus, savarankiška jaučiasi. Ech, per greit vaikai auga, per greit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 26 rugpjūčio 2014 - 12:53
Sveiki, norėčiau jūsų patarimų smile.gif
Mūsų mažiui 3,5 mėn. į lauką einam jau pora savaičių ir nežinau gal pergreit tikiuos razultato. Dideli reikala dažniausiai padaro lauke, bet su sysiu turim beda, kartais po lauka vaikštom net po valanda ir parejes namo bėga gerti ir iškart po to padaro namuose sysiu. Padaro kartais ir naktį. Nežinau gal netinkamai kanors darau... g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Linkejimai is siltu krastu lotuliukas.gif
Keliavom po JAV - padariau isvada Chikaga sunu miestas ir labai draugiskas, kokiu veisliu tik nemaciau ir westuka visai padoriai atrodanti thumbup.gif
QUOTE(Lašialis @ 2014 09 02, 10:26)
Sveiki, norėčiau jūsų patarimų smile.gif
Mūsų mažiui 3,5 mėn. į lauką einam jau pora savaičių ir nežinau gal pergreit tikiuos razultato. Dideli reikala dažniausiai padaro lauke, bet su sysiu turim beda, kartais po lauka vaikštom net po valanda ir parejes namo bėga gerti ir iškart po to padaro namuose sysiu. Padaro kartais ir naktį. Nežinau gal netinkamai kanors darau... g.gif

tai naturalu, rezultato reikia laukti kai suniukui bus apie 5men. tai labai individualu. Jei padarys sysiuka lauke jau labai pagirkit ir duokit skaniuka smile.gif
Atsakyti
o jūs pabandykit grįžę po pasivaikščiojimo, kai to vandens palakts ir jau ruošis sysiot ir vėl imt ir nešt į lauką smile.gif Pamenu taip ir po tris keturis kartus lakstydavau pirmyn atgal kol galiausiai neišlaikydavo.. smile.gif Na o tada džiaugtis lyg aukso kiaušinį padėjęs būtų smile.gif Na ir daug daug kantrybės linkiu 4u.gif
uch prisiminus kokie sysiukų karai vykdavo namie tarp trijų šunių, kai trečioji dar buvo maža, žiopla ir sysiodavo namie doh.gif Mažoji pasysioja ir dvi vyresnėlės ant viršaus savo prideda...biggrin.gif biggrin.gif

Mes gyvenam geraii smile.gif Paskaitinėjam kas čia vyksta kasdien smile.gif Et gaila kad su voveriuku nepavyko susimatyt ir baltųjų emigrančių paniurkyt... blush2.gif
Atsakyti