QUOTE(Aira* @ 2014 09 05, 16:54)
oi, maniškis tai kai suprato, kad už padarytą reikaliuką gauną skanuką, tai buvo pradėjęs apgaudinėt, pritupia (tada dar nekėlė kojos) sekundei ir lekia pas mane skanuko atsiimt, tipo padariau jau, duok, ir nesvarbu, kad nieko neatliko

bet tuo metu žiema, buvo, tai greit ant sniego pastebėjau, kad esu maustoma
Gudrus anie. Su amzium tik gudreja, po to nebespeji atsekt, ka vel iskrete. Mano suo pvz mane isdresavo, kad nakti ja po kaldra issileisciau. Ismoko mazyte, kad jei man miegant laizo man nosi, tai as anksciau ar veliau pakelsiu ranka, kad kutenima nuo nosies patraukt, o jai tuo metu atsidaro vartai po kaldra, ir ji lenda. Tai ji suformavo man refleksa, kad ji savo slapia nosim 'paspaudzia' mano nosi (nu kaip mygtuka), ir as ileidziu ja po kaldra. Issidresavo zodziu, naudoja iki siol sekmingai. Dabar jau ir mb isdresavo tuo paciu principu...
Kiek laiko per savaite praleidziat sunu dresurai, m? Ar issidresavot maziukus, ir iki siol klauso kaip is vadovelio? Kiek laiko praleidziat tie, kurie po du ar daugiau sunu turit? Liuka, kiek tau laiko su visa brigada uztrunka? Is viso, ka moka jusu suauge sunys?
Mano suo (jomajo) iki siol neskiria sedet/stovet/gulet. Supranta, kad kazko is jos nori, ir speja is lempos, nu daro kuria nors komanda, o ne ta, kuria liepta. Ir po to lieka toj komandoj graziai tvarkingai, ale tik paleidi zaist, tai dzin dzilin kas po to bus, kai nuo grandines nutrukus. Ir dresuot ja sunku, pagyrimai jai dzin, skanukai irgi dzin, maistas irgi dzin. Skanukus ji pasiima ir arba nesasi paslept, arba nesasi kur tolyn paslapcia suest arba laiko burnoj ir niekam neduoda. Zodziu, ta vieta irgi nepapirksi. Ateik cia klauso tik tada, kai uzstaugiu, ir tai eina 'tiesiai per aplinkui' viska isuostydama. Ka moka, tai prie dviracio elgtis pagal nurodymus, bet ten grieztai mokiau, tai nors tiek sugeba. O visa kita dzin dzilin.
Tvikse, Tulku gi kartu su visa sitos temos karta, cia jos vienmeciu daaaaug. Kazkaip daug tada musu buvo, dabar matyt visiems viskas aisku. Nu ir fb zinoma.
Linkėjimai mamai! Aš pavalgius, pamiegojus ir iš darbo dar neišmetė!