Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

QUOTE(panele_smila @ 2014 10 20, 02:51)

Tiesa, Liuka, gal gali grubiai primest, kiek kainuoja vienam šuniui metams lašai nuo erkių ir blusų? Man vakar vos nebuvo širdies smūgio, kai pasakė, kad naujos priemonės atsirado tiek nuo erkių/blusų, tiek nuo kirminų. Viskas per burną ir kitokiu kursu. Kaina - £110 pusmečiui  blink.gif 

tu pasidomek labiau, nepamenu kur skaiciau, kad per burna neefektyvus tie vaistai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Robi24 @ 2014 10 21, 15:11)
Įsiterpsiu pas Jus, mergaitės 4u.gif

Gal galit patart dėl mažo šuniuko (3 mėn.) maitinimo. Dabar valgom BOCH JUNIOR MINI, bet veterinaras patarė CPD-S specific puppy.
Ar apskritai verta keisti, ar gal kažką visai kitą patartumet?

Dėkui

As puppy maistu maitinu 4men. po to maitinu suaugusiu maistu, nes puppy maistas pervarsiruotas viskuo. Maista reikia rinkti super premium klases, o Boch kiek atsimenu tokios neturi. O vetai dazniausiai siulo tai, ka platina verysad.gif Siaip Specific neblogas ir palete plati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 10 21, 15:33)
tu pasidomek labiau, nepamenu kur skaiciau, kad per burna neefektyvus tie vaistai. g.gif

Man kaip tik akcentavo, kad labai pažangi technologija g.gif Pamėginsiu bent pusmetį, nes sutartį jau pasirašiau su vet. klinika. Pažiūrėsiu, ar pasiteisins. Bet ačiū už pastabą. Pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 10 25, 00:44)
Man kaip tik akcentavo, kad labai pažangi technologija  g.gif  Pamėginsiu bent pusmetį, nes sutartį jau pasirašiau su vet. klinika. Pažiūrėsiu, ar pasiteisins. Bet ačiū už pastabą. Pasidomėsiu  4u.gif

Dar ir nuo regiono priklauso, pvz Čilej naudojom frontline, o tuo tarpu Peru frontline niekinis, nes cia esanciu parazitu neveikia, cia naudojam revolution lasiukus. Taip kad su vietiniais veterinarais irgi verta pasikonsultuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 10 25, 03:25)
Dar ir nuo regiono priklauso, pvz Čilej naudojom frontline, o tuo tarpu Peru frontline niekinis, nes cia esanciu parazitu neveikia, cia naudojam revolution lasiukus. Taip kad su vietiniais veterinarais irgi verta pasikonsultuoti wink.gif

Va, dar vienas point of view. Man kartais atrodo, kad tie vet. tiesiog nori pinigų numelžt blush2.gif

Kaip jūs gyvuojat? Dabar esat Peru? Kaip Tulku? Tu man iš nuotraukų esi smarkiai sulieknėjusi. Įtariu, kad ir celiulitui karas iki gyvenimo galo paskelbtas. Pavyyyydžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 10 25, 23:26)
Va, dar vienas point of view. Man kartais atrodo, kad tie vet. tiesiog nori pinigų numelžt  blush2.gif

Kaip jūs gyvuojat? Dabar esat Peru? Kaip Tulku? Tu man iš nuotraukų esi smarkiai sulieknėjusi. Įtariu, kad ir celiulitui karas iki gyvenimo galo paskelbtas. Pavyyyydžiu  cool.gif

Dar pastebejau, kad trys skirtingi veterinarai priesingai viska sako. Sunku gera veta rast sad.gif

Tulku pusakle ir sluba, bet siaip laiminga, zaidzia, duodas ir neklauso ne uz ka. Pasakai ateik cia, tai ji nu eina... ratais kvadratais per aplinkui, nu tipo eina, bartis negali, bet tai kol ateina... doh.gif

As tai dramblys, paskutinius menesius mazai vaziavom... Keliavimas dviraciu turi toki minusa - maistas, kartais buna sausainiu dieta, tai nu zinai... Bulkute is to ir gaunasi.
Atsakyti
Sveiki, gal patarsit kur skubiai gauti ringo pavadeli (ne smaugika)?
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2014 11 08, 13:30)
Sveiki, gal patarsit kur skubiai gauti ringo pavadeli (ne smaugika)?

Perekame dazniausiai parodose smile.gif
Atsakyti
Du draugai wub.gif Pagaliau sulaukiau smile.gif

[attachmentid=233511]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele_smila: 13 lapkričio 2014 - 19:26
QUOTE(panele_smila @ 2014 11 13, 19:20)

Kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 11 13, 21:20)

[attachmentid=233511]

thumbup.gif
is nuotraukos lyg per ilgi sonai galvos plauku g.gif smile.gif

Golde ui kokie zmones pasirode 4u.gif Kaip mazylis auga kaip Forsiukas g.gif
Ar kankina, nes pagal posto laika tai naktineji doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 14 lapkričio 2014 - 13:36
QUOTE(liuka** @ 2014 11 14, 13:35)
thumbup.gif
is nuotraukos lyg per ilgi sonai galvos plauku g.gif  smile.gif

Ar kankina, nes pagal posto  laika tai naktineji doh.gif

Ilgi. Jau ir akių nebesimato. Savaitgalį kelsiu ant stalo. Nors dabar, po Tavo patarimų, man jis ir mažumėlę pažėlęs gražuolytis wub.gif

Golde, kaip gyvuojat? Naktinėjimas spėju bus naktinis maitinimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 11 14, 13:35)

Ar kankina, nes pagal posto  laika tai naktineji doh.gif

QUOTE(panele_smila @ 2014 11 14, 17:59)

Golde, kaip gyvuojat? Naktinėjimas spėju bus naktinis maitinimas hihihi.gif

taip taip naktipieciauja kai kas taip velai biggrin.gif mazylis nebe toks ir mazylis, visi keturi men, auga vyrukas kaip reikalas thumbup.gif 8 kg ir 68 cm biggrin.gif Forsiukas gerai, kirptis keliauja i baltas uodegas, bet vis dar toks pat mamyciukas wub.gif pirmom dienom kiek stresavo ir nesuprato ka cia namo parsinesiau, bet apsiprato ir vakarais jei kas leistu mielai liptu i vonele maudytis kartu su Laurynu, tik po to manau tikrai butu tvanas lotuliukas.gif o ir nelabai abu jau tilptu lotuliukas.gif
Atsakyti