maniskis eda Mgnnuson meat&biscuit
Gal esat bandziusios Royal Canin vestukams? Zinau,kad RC prastas maistas, bet suviliojo,kad turi vos 20% baltymu. Ar valgo ar nealergizuoja?
Dabar maitinau savo suni Taste of Wild, bet labai varva akys rudai, bandziau barf dieta su zalia mesa irgi netiko, ir valge sunkiai.
Dabar maitinau savo suni Taste of Wild, bet labai varva akys rudai, bandziau barf dieta su zalia mesa irgi netiko, ir valge sunkiai.
QUOTE(dilgelyt @ 2014 12 02, 15:32)
Gal esat bandziusios Royal Canin vestukams? Zinau,kad RC prastas maistas, bet suviliojo,kad turi vos 20% baltymu. Ar valgo ar nealergizuoja?
O gal problema visai ne maistas? Gal chlamidiju turi, jei akys varva?
QUOTE(Miss K @ 2014 12 02, 17:52)
O gal problema visai ne maistas? Gal chlamidiju turi, jei akys varva?
Galvoju apie ta tyrima,reikes pasidaryti kada, kai busiu Lietuvoj del ramybes. Bet netikiu, nera labai stiprus asarojimas, veterinaru nuomone vaistu nereikia jokiu, cia veisles ypatumas (maltese) neva ir tiek.
Zinau, kad dauguma del rudavimu pataria mazo baltymingumo maista,tad ir sudomino RC vestuku.
Sveiki,
Ateinu vėl pasitart pas jus ir prašyt patarimų
padaužiukui mūsų jau tuoj 7men, visas jaunuolis jau
ir su savo harakteriu
Kažkaip paskutiniu metu sunkei suvaldau aš jį. Tarkim atejus svečiam vis šoka ant sofos, lipa ant keliu, ir gali sakyt šimtasykiu, lips vėl. Nakti ištampo vaikų rūbus, žaislus išnešioja ir apdrasko, pora kartu kaip nakti užšoka ir ant stalo, tikedamasis kanors ten rast
nu kaip koks katinas.
Pora kartu parejus namo esu radus šlepetes apkramtytas ir subariau griežtai tai nuo to karto kai aš gryštu jis bega i vieta savo ale miegoti ir manes nepasitinka, išlenda tik vėliau.
Iš komandu kolkas moka tik sedet ir labas duot, na ir ateina pakviestas, bet ir tai nevisada.
Tai dabar sakykit ar čia mes kažkaip netaip aukejam savo vestuka ar čia taip turi būt
Jau galvoju kad reikia gal konsultacijos dresuotojo klaust
Ateinu vėl pasitart pas jus ir prašyt patarimų

Kažkaip paskutiniu metu sunkei suvaldau aš jį. Tarkim atejus svečiam vis šoka ant sofos, lipa ant keliu, ir gali sakyt šimtasykiu, lips vėl. Nakti ištampo vaikų rūbus, žaislus išnešioja ir apdrasko, pora kartu kaip nakti užšoka ir ant stalo, tikedamasis kanors ten rast

Pora kartu parejus namo esu radus šlepetes apkramtytas ir subariau griežtai tai nuo to karto kai aš gryštu jis bega i vieta savo ale miegoti ir manes nepasitinka, išlenda tik vėliau.
Iš komandu kolkas moka tik sedet ir labas duot, na ir ateina pakviestas, bet ir tai nevisada.
Tai dabar sakykit ar čia mes kažkaip netaip aukejam savo vestuka ar čia taip turi būt

Jau galvoju kad reikia gal konsultacijos dresuotojo klaust

Lašiali, pabandykit vakarais ilgiau pasivaikščiot, kad naktį veiklai jėgų nebebūtų. Ant sofos neleiskit niekada, tai nelaipios ir kai svečiai ateina.
Jis dar jaunas, tai nori siusti, bet jau ir pakankamai didelis, kad suprastų, kada ne yra tikrai ne.
Jis dar jaunas, tai nori siusti, bet jau ir pakankamai didelis, kad suprastų, kada ne yra tikrai ne.
Sveiki, turiu klausimą - kokie sveikatos tyrimai privalomi vestukams, norint kergti?
QUOTE(megeja @ 2014 12 05, 15:34)
Sveiki, turiu klausimą - kokie sveikatos tyrimai privalomi vestukams, norint kergti?
Jokiu, bet savo noru galima patela padaryt, nes si problema yra. Pas latvius jis privalomas

Ačiū! Nes žiūriu LKD ir ten, ir šen - nieko nerandu.
Sveiki gyvi. Kaip gyvuojat? Miss K, kuriam pasaulio gale esat? Kur ir kaip Kalėdas švęsit?

QUOTE(panele_smila @ 2014 12 06, 22:56)
Sveiki gyvi. Kaip gyvuojat? Miss K, kuriam pasaulio gale esat? Kur ir kaip Kalėdas švęsit? 

Ekvadore, už Quito, per kalnus pamažu lipam. Kalėdoms Kolumbija planuose ir Tulku operacija...
Norejau paklausti, ar yra kokiu knygu lietuviu kalba apie vestukus? ieskau dovanos isigijusiems si suniuka. Aciu