Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Vovere, o kaip Renatai sekas? Jinai pirmakursė šiemet, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 03 26, 01:25)
Vovere, o kaip Renatai sekas? Jinai pirmakursė šiemet, ar ne?

Dar ne, ji šiemet gimnaziją baigia. Išsilaikė anglų kalbos egzaminą dėl stojimo studijuoti Danijoje. Pridavė dokumentus į tekstilės dizainą. Labai tikimės, kad priims ją.
Atsakyti
Labas šeštadienis 4u.gif

Priminkit, kiek dienų po šuns kirpimo ar maudymo galima lašint Advantix?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 03 29, 17:20)
Labas šeštadienis 4u.gif

Mano galva, galima is karto. Tik sulasinus pora dienu negalima maudyt.

Buvom porai dienu su dzipu vietiniu ezeru aplankyt, tai Tulku rado laimes...
user posted image
DSC_1597

Va tokia paliko...
user posted image
DSC_1599

Ezerai ezerais, bet iki ju kojom neprieisi - pelke ten. O geriamo vandens ne per daugiausiai turejom... Ploviau Tulku su smeliu. Atsiplove. Nu bet ot rupuze doh.gif

O cia seniau radom balta kalna, ty kalna is balto akmens. Tik Tulku kazkokia geltona...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 03 29, 17:20)
Labas šeštadienis 4u.gif

po maudymo berods trys dienos, pries atrodo taip pat, bet as uzlasinus ir po triju dienu nemaudyciau, nes mazeja veiksmingumas. Po kirpimo iskart taip pat nelasinciau, nes oda jautresne, gali sualergizuoti, palaukti 2-3 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 03 30, 23:17)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na Tulku ir duoda thumbup.gif wub.gif
Omes buvom Estijoj Laume Opoka bus ESTCH thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už atsakymus 4u.gif

Liuka, atrodote abi žavingai wub.gif

Tulku nepakartojama kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Labas pirmadienis 4u.gif O kur jūs? Anuka pareinat namo!

Mes savaitgalį leidom smagiai Milane. Įsimylėjau Italiją, jų maistą ir maisto turgelius smile.gif Sutikom du vestukus gražuoliukus smile.gif Viena kalytė darė sysių kaip patinukas - pakėlusi koją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 04 02, 17:35)

Liuka, atrodote abi žavingai wub.gif

aciuks.gif blush2.gif

QUOTE(panele_smila @ 2014 04 07, 17:36)

Viena kalytė darė sysių kaip patinukas - pakėlusi koją biggrin.gif

lotuliukas.gif mano daznai tokius sposus krecia

Pas mane naujiena 2014 04 07 JUROS PUTA veislyne gime cvergiuku vada 3:1 merginu naudai biggrin.gif

Reikia pagalbos help.gif vardai turi but is "Z" raides gal kokiu minciu kam kils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 04 07, 16:36)

Mes savaitgalį leidom smagiai Milane. Įsimylėjau Italiją, jų maistą ir maisto turgelius smile.gif Sutikom du vestukus gražuoliukus smile.gif Viena kalytė darė sysių kaip patinukas - pakėlusi koją biggrin.gif

Kad jau taip reikalaujate tamsta - parbėgu lotuliukas.gif

Oi, Milanas wub.gif Planuojam ir mes pas mano sesę kokį savaitgalį pašaut. Maisto turgeliai jėgelė, mes su draugais vis prisimenam, kaip ten buvom ir kaip šūkavo prekeiviai bandydami įsiūlyt savo prekes.
Mūsų Didy taip daro. Ir paaiškink po to danukams, kad ji ne bernas lotuliukas.gif

QUOTE(liuka** @ 2014 04 08, 12:22)

Pas mane naujiena 2014 04 07 JUROS PUTA veislyne gime cvergiuku vada 3:1 merginu naudai biggrin.gif

Reikia pagalbos help.gif vardai turi but is "Z" raides gal kokiu minciu kam kils mirksiukas.gif

Cvergiukų padavė biggrin.gif

Man galvoj dabar skamba iš multiko - zaiza zaiza zaiza zaiza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2014 04 08, 14:54)

Man galvoj dabar skamba iš multiko - zaiza zaiza zaiza zaiza lotuliukas.gif

thumbup.gif reiks uzsirasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Zoja labai gražus vardus. Net kažkada žadėjau saviškę taip pavadinti. Bet gal kilmingam šuniui toks netinka blush2.gif be to, kažkaip atėjo iškart į galvą Zero smile.gif Kaip tas filmas biggrin.gif
Atsakyti