Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Sveiki, kukuliukai group.gif

Pirmas į galvą šovęs vardas - Zauber (iš vok. k. - magija, burtai, kerai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 04 08, 12:22)
aciuks.gif  blush2.gif
lotuliukas.gif mano daznai tokius sposus krecia

Pas mane naujiena 2014 04 07 JUROS PUTA veislyne gime cvergiuku vada 3:1 merginu naudai biggrin.gif

Reikia pagalbos help.gif vardai turi but is "Z" raides gal kokiu minciu kam kils mirksiukas.gif

Zumba biggrin.gif
Zefyra Zirze Zulė
Zabina Zegi Zita Zulma
Zadira Zeja Zitta Zunda
Zafira Zelda Zizel Zura
Zagute Zenta Zizele Zurna
Zaika Zera Zizliukas Zuta
Zaira Zereta Zlata Zuza
Zalė Zeuphoria Zolmo Zuzė
Zanga Zilta Zona Zuzi
Zapefka Zimba Zora Zuzu
Zara Zimuška Zorka Zvezda
Zarė Zina Zoro Zose Zwaigzde
Zateika Zinga Zozole
Zaūra Zinta Zuja
Zaza Zipa Zuka
Zeda Zirsa Zula

Man graziausias butu Zuzu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 10 balandžio 2014 - 00:22
Sory, kad ne į savo tema lendu, bet iš Z raides turiu kažkur tik du vardus užsirašiusi:

Zaratustra - Persijos pranašas, Avestos kalba reiškia „turintis auksinių kupranugarių.

Zhuangzi - Kinu reliatyvizmo filosofas :]

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2014 04 09, 21:32)
Sveiki, kukuliukai  group.gif

Pirmas į galvą šovęs vardas - Zauber (iš vok. k. -  magija, burtai, kerai)  4u.gif

Bet jei zauber staityti lietuviskai, tai skamba kaip sauber, o tas reiskia svaru. O magija tartusi cauber.

Zumba 4u.gif
Atsakyti
Pas mane buvo kačiukų vada iš Z raidės, tai buvo ZZ Top, Zumba King ir Zephyr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2014 04 09, 23:32)
Sveiki, kukuliukai  group.gif

Pirmas į galvą šovęs vardas - Zauber (iš vok. k. -  magija, burtai, kerai)  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2014 04 10, 02:20)

aciuks.gif

QUOTE(HēiBai @ 2014 04 10, 02:22)
Sory, kad ne į savo tema lendu, bet iš Z raides turiu kažkur tik du vardus užsirašiusi:

Zaratustra  -  Persijos pranašas, Avestos kalba reiškia „turintis auksinių kupranugarių.

Zhuangzi  -  Kinu reliatyvizmo filosofas :]

4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Miss K @ 2014 04 10, 02:45)
Bet jei zauber staityti lietuviskai, tai skamba kaip sauber, o tas reiskia svaru. O magija tartusi cauber.
Zumba 4u.gif

aciuks.gif
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 10, 10:57)
Pas mane buvo kačiukų vada iš Z raidės, tai buvo ZZ Top, Zumba King ir Zephyr smile.gif

aciuks.gif
Na jau sarasiukas nemazas aciu visiems kol kas bernas pretenduoja i Zoro, o su mergom dar neapsisprendziau, na svarbiausiai sarasa turet o paskui kai prades lakiot pritaikysim lotuliukas.gif Na dar gal seimininkai patys ka nors sugalvos smile.gif
Atsakyti
Man irgi Zoja labai gražus vardas (angl. Zoe). Zuzi, Zenit biggrin.gif Zanku (yra viena mamytė SM su tokiu niku) ir dar pagalvosiu. Sveikinu, Liuka 4u.gif Lauksim kukuliukų foto wub.gif

Šiandien iki ašarų prisijuokiau iš dainos. Kas supranta rusiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 04 10, 15:38)
Man irgi Zoja labai gražus vardas (angl. Zoe). Zuzi, Zenit biggrin.gif Zanku (yra viena mamytė SM su tokiu niku) ir dar pagalvosiu. Sveikinu, Liuka  4u.gif  Lauksim kukuliukų foto  wub.gif

Šiandien iki ašarų prisijuokiau iš dainos. Kas supranta rusiškai  lotuliukas.gif

aciuks.gif , bet drauge Zoika turiu, kazkaip nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HēiBai @ 2014 04 10, 00:22)

Zaratustra  -  Persijos pranašas, Avestos kalba reiškia „turintis auksinių kupranugarių.

Zhuangzi  -  Kinu reliatyvizmo filosofas :]

Čia pokštaujate, ar ne? g.gif

Labas pirmadienis 4u.gif

Per savaitgalį apkirpau ir apipešiojau Džiugą. Senokai nelindau prie jo, nes nebuvo kam asistentėd prižiūrėt (jai, matote, irgi reik pešti, šukuoti, kirpti, skanuką duoti ir dar daugybę f-jų atlikti). Tai apkirpau galines kojas taip, kad Džiugsteris atrodo kaip iš internato. Net B pastebėjo, kad ranka smarkiai drebėjo biggrin.gif Kažin, galima šuniui padaryt kailio priauginimą? hihihi.gif
Vis žiūriu schemas, nuotraukas pastudijuoku ir vis tiek kokią kliurką padarau. Gerai, kad prieš angliškus šunis bet kokios būklės Džiugintis atrodo geriau smile.gif))

Liuka, o nuotraukų bus?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 04 14, 11:43)

Liuka, o nuotraukų bus?

mirksiukas.gif cia vienos paros
Atsakyti
Liuka, kokie mieli zyzliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gliukas: 14 balandžio 2014 - 13:27
Sveikos, gal man atsakysit i toki klausima...kiek turi sverrti 11men vestuke kalyte?
Kazkaip na ne kuda, bet ir ne rubuile... Ogirdejau kad vestukai mazi turi buti storuliukai...pirma kart girdziu kad šuo storulis turi buti...bet gal tada čia veisles ipatybe kurios nežinojau.... Nes nu valgo tiek kiek valgo tiesa pasakius neskaiciuoju, bet pavalgiusi, linksma...
Atsakyti