Ritik, na ir įdomu kaip sloga nebe liga..ir kaip čia daržiuke nutarta nepaisyt pačios darželio sutarties ir higienos normos darželiams...Užpypinus mane ta tvarka, kad niekas jos nepaiso ...Kas per nesąmonės, įsivaizduokime, sėdi grupėj keli sloguojantys vaikai, gauna kokį tai ugdymą, rimtesni ligoniai tarkim su antibais gydomi namie...išsisveikstama, išsisveikatinama, ir vėl ateini į grupę kur sėdi ligoniai...leidi
sveiką vaiką vaiką
į ligonių grupę, aišku gali neleist, bet už ugdymą mokėt visvien reikia...Žodžiu, man labai pikta daros kai vis išgirstu apie tokius dalykus...Yr blyn tokių tėvų kurie savo problemas numeta kitiems..parazituojantys tokie, atsiprašant, ir ne viename kokiam tai daržiuke, o masiškai...

Brrrr net.
Dėl žaisliukų - staliukas tas su trasa, taip, labai labai pasiteisinęs dalykas, nes jis labai daug kam tinka...Mes turim kelias trasas aš mat maniakė nupirkau jas kol vaikas lopšy dar gulėjo...na..čia kita kalba, dabar ant stalo primityvi gana...bet dar galima juk ir kitas trasas susidėt, pavyzdžiui fischer price...stalčius yr visiems mašiniukams mažiems susidėt, kamuoliukams, nu tai viena trasa traukinukams, kita mašinytėms...tarkim, dar lego galima pajungt, arba brio kaladėlės, susistatyt visokius tunėlius iš jų, namukus...cielus miestus padaryt galima..aš labai megstu pasikviest L draugą į svečius, tai tie vaikai prie to stalo prilipę...o dažnai ir aš viską metus einu pasižaist su jais

na jį eina visapusiškai panaudot žaidimams, tik vienas minusas jei vaikai bando ant stalo lipt...tarkim, ten reiktų kokios dar išpjautos baldinės plokštės po ta gatvine faniera pakišt, tai amžinas žaislas....Vienok už pilną kainą pirkt neverta, reik dairytis intike už pusę, tarkim Zuikis žaisliukų temoj pardavinėja, aš iš kokios tai žaislų parduotuvės Šiauliuose radau...visi metai naudojame, pasiteisino su kaupu.
o žuveliokai nee... mano vakui jos ne itin...Vonioj jei paleidžiu, baidosi...Na...tegul paauga dar zuikelis...
O šiaip mano vaikas atranda mergaitiškus žaisliukus...Namie tokie nėr, tai mat atradimas lėlės, ėlių vežimukai, virtuvėlės...piešt nesvietiškai patinka, tai...kas nors tikrai piešimui bus įdomesnio, ir ...???
...apkirpau šiandien šiaip taip, su verksmais graudžiausiais , ...... tas plaukų kirpimas, ....ko gero, kad pirksiu plaukų kirpimo mašinką namudiniam kirpimui, per daug nervų abiems kainuoja bandymai apsikirpt.
Labai smagu paskaityt apie vaikų tarpusavio santykius šeimoje

Ir pamatyt, aišku, vaikučius labai labai smagu.
Krstule, Rožė, Figueira, o kaip jūs gyvenate?