Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Aciu merginos, keisim mityba ir stebesim bigsmile.gif tik keista, kad vet nepasake del maisto... Aciu! 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū už priėmimą į būrį. Nedrįsau pirktis retriverio ar labradoro šuniuko, paskui žvilgsnis užkliuvo už bobteilytės, norėjosi ramaus šuns, bet buvau sau pažadėjus prieš perkant šunį už pinigus nuvažiuoti į prieglaudą, jei nesuveiks-tada pirksiu. Jau tinklapyje matėm šitą šunę, o kai pamatėm gyvai-viskas buvo aišku. Mums ją atidavė iš karto, matyt suveikė tas kad pasakėm kad svarstėm apie bobteilytę, vadinasi pasiruošę dideliam šuniui. Pinigus kuriuos būtume skyrę šuniuko pirkimui skiriame Bellai ir manau pusės sumos pakaks kad ji būtų sveika ir graži. Manau kad ji dėl užsisenėjusio uždegimo tokia liūdna. Charakteris nuostabus- ištveria skausmingą ausų valymą. Jau šiandien gausiu užtiesalą mašinos sėdynėms, tad laukia palakstymai pajūryje. Gyvenam netoli 2 aikštelių šunis, vienoje iš jų pastoviai renkasi labradorai ir retriveriai, kitoje haskiai, bet ten įranga geresnė. Ir šiap pasivaikščiojimui daug vietos. Dukrai 14-a, aš šiuo metu nedirbu , jei dirbsiu tai kažkuo individualaus, tai yra neįsikinkysiu į pastovų darbą, taip kad dėmesio jai netrūksta. Dabar jau 2 kart po gerą valandą pasivaikščiojimai ir per piet trumpi. Man atrodo jau pilvukas jai traukiasi po truputį. Nežinau kiek jai metų- veterinarė spėja kad ne mažiau 2 ne daugiau 4, turėjus šuniukų ir nuo balandžio 30 gyveno prieglaudoje, tai du mėnesius. Gaila kad tiek ilgai, matyt tai prisidėjo prie ausų uždegimo. Prieglaudoje buvo dar bent kelios šunės kurias buvo galima paimti, bet pavergė Belos santūrumas ir susitaikymas su savo likimu. Viena tai iš karto pakelia leteną sveikindamasi ir laiko iškėlus kol neprieisi, bet ji gyvenus lauke visą laiką, tai butui matyt nelabai tiktų.
Tai va tiek iš mūsų susipažinimui.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 07 01, 12:44)
4u.gif Ačiū už priėmimą į būrį. Nedrįsau pirktis retriverio ar labradoro šuniuko, paskui žvilgsnis užkliuvo už bobteilytės, norėjosi ramaus šuns, bet buvau sau pažadėjus prieš perkant šunį už pinigus nuvažiuoti į prieglaudą, jei nesuveiks-tada pirksiu.


Kaip smagu smile.gif Tobuli namai kalytei, džiaugiuosi kad jai taip pasisekė. Mums irgi panašiai buvo, žiūrinėjau šuniukus, bet nieko tinkančio ir patinkančio tiesiog nebuvo, nei vienas nekrito nei į akį nei į širdį, o pamačiusi savo Toruką greit susipakavau šeimyną ir išvažiavome į prieglaudą drinks_cheers.gif Šaunuoliai wub.gif Ir mes nežinom kiek metų mūsų šuniui, pradžioj veterinarai spėjo kad plius minus 2-ji tiek ir užsirašėm į veterinarinį pasą, bet realiai dabar galvoju kad jis per daug santūrus ir per daug susitupėjęs kad būtų 2-jų, duočiau jam 4 ax.gif Nes dviejų metų šuniai paprastai dar "durneliai" tokie, na makalūškės, pasiutizmai, o šitas proto bokštelis jau daug visko žino ir daug visko supranta, bet mums nesvarbu, porą metų čia ar čia, svarbiausia kad gyvens dar ilgai ilgai ilgai kartu, tikiuosi bent 15 metų gyvensim drauge, be galo jį myliu wub.gif

Aikštelėse smagu, tik mes dar nedrįstam, turim šiokių tokių problemų bendravime su kitais šunimis, pas jus kalytė, jums bus gerokai lengviau nei būtų su patinu. Bet mūsiškis labai myli mažiukus šuniukus, su jais žaidžia, problemos nebūna, na nebent tas mažas šuniukas pats puola į atlapus, bet va su dideliais truputį bėda, kalės kaip kurios dažniausiai viskas ok, ir pastebėjau kad tos kurios jam patinka būna šviesios. Tai auksiukes, labres ir ypač samojedes myli biggrin.gif O vat vis sutinkam juodą dobermanę, negali abu viens pro kitą ramiai praeit reikia susiburgzt doh.gif Su patinais dideliais visais iš esmės draugauti nenorėtų, bet mokam ir tvarkingai pro šalį praeiti be burzgimų, mokosi greitai ir šauniai, manau galiausiai bus puikiai valdomas šuo. Mes dabar žadam pirkti 25m. ilgio pavadį mokintis atbėgti su komanda, bus daaaug darbo, bet niekur neskubu galiu ir visus metus mokinti kad tik išmoktų, būsiu nuosekli smile.gif Jums galbūt ir nereiks to, su retriveriais kiek lengviau, kai prisimenu savo Milkutę tai ji buvo šaunus šuo, pasiilgstu to kad galėjau ją vedžioti palaidą, pasiilgstu to klausymo, bet aišku viskas irgi buvo išmokta ne per naktį.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 07 01, 08:24)
4u.gif Sveiki, pagreitintu būdu tapome labradorės šeimininkais. Paėmėm iš gųvūnų prieglaudos" būk mano draugas" Klaipėdos raj. Gydomės ausų uždegimą sukeltą ausų erkių, šiaip turi viršsvorį ir pakolkas  dar liūdna, bijo džiaugtis gyvenimu, kalbina visus žmones. Jos vardas Buvo Dita, pas mus bus Bella.


Labai smagu, kad kalytė pagaliau rado namus 4u.gif mačiau skelbimą apie ją ir facebook'e, ir skelbiu.lt. Džiugu, kad pateko į geras rankas 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif šiandien jau pasijautė kad veikia vaistai nuo ausų ,taigi pralinksmėjo.Matyt tikrai ne kas jau buvo nes vangiai reagavo į aplinką tik galustėsi vis nosį kišo-greičiausiai skaudančias ausis, būdavo vis palenkus galvą žemyn, man net pradžioj pasirodė kad neprigirdi. Šiandien jau kraipo galvą kai aukštu balsu pašauki jos vardą. O aš ją jau antrą dieną pradėjau labas mokyti, tai šiandien padavė biggrin.gif nebrangininkė- už sauso maisto gabaliukus duoda. Mes gi turim pudeliukę, tai kai labas prašau tai toji atbėga, kišasi ir duoda .Lig šiol vieną kitą ignoravo, pudelka aplojo ją, dabar nors ir nesibičiuliauja, bet jau bent pasižiūri viena į kitą. Žadam kai atsigaus sterilizuoti. ką apie manot?
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 07 01, 20:44)
Žadam  kai atsigaus sterilizuoti. ką apie manot?


Sterilizavom mes nesenai savo labrę, tai džiaugiamės tikrai smile.gif ir paklusnesnė atrodo, ir bernai neberūpi biggrin.gif o ir vaikštant lauke eilės šunų neseka, tai matau tik pliusus. Veterinarė gasdino, kad svorio priaugs, bet duodant krūvio ir nelepinant maistu šito manau galima išvengt.
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 07 01, 21:06)
Sterilizavom mes nesenai savo labrę, tai džiaugiamės tikrai smile.gif ir paklusnesnė atrodo, ir bernai neberūpi  biggrin.gif o ir vaikštant lauke eilės šunų neseka, tai matau tik pliusus. Veterinarė gasdino, kad svorio priaugs, bet duodant krūvio ir nelepinant maistu šito manau galima išvengt.

lotuliukas.gif tada mūsiškei amžina dieta, nes dabar su pamažinta norma gyvena350-400gr
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 07 01, 21:11)
lotuliukas.gif tada mūsiškei amžina dieta, nes dabar su pamažinta norma gyvena350-400gr


Mes irgi storulę pasiėmėm biggrin.gif bačkutė gryna buvo, tai krūvio ir maisto mažinimo dėka numetė 8kg thumbup.gif nors ir dabar jos liekna nepavadinsi, bet atrodo tikrai geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2014 07 01, 21:44)
bigsmile.gif šiandien jau pasijautė kad veikia vaistai nuo ausų ,taigi pralinksmėjo.


Pamatysit kaip puikiai po mėnesio jausis ir kaip jūs jausitės, atrodys dar tik mėnuo kartu o jausis kaip minimum 5 metai kartu biggrin.gif bent jau man toks jausmas tikrai. Mūsiškis pas mus 2 mėnesiai, beveik, bet toks jausmas kad visada ir buvo šalia.

Na chebryte kas į žygį šį savaitgalį? https://www.facebook...491832227700008

Mes tai keliausim, palapinė ir miegmaišiai jau suruošti, kuprinės paruoštos, beliko vandens prisipilt prieš išvažiuojant ir keliaujam thumbup.gif Man įdomu kaip seksis įveikti trasą, man ir Torukui bus pirmas kartas, mano vyras jau ne vienam žygyje dalyvavęs o aš va kažkaip pirmas kartas bus blush2.gif Žodžiu nusimato itin turiningas savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
Mes visai ne is sitos temos, bet lekiam irgi i zygi. Daiktai nekrauti ir niekas nedaryta dar biggrin.gif
Atsakyti
man irgi šie žygiai įdomu, bet šiandien einam rentgeno, žiūrėsim kiek rimta mūsų liga.
Irgi planuojam pasikultūrinti, Raudondvaris
galėjo aišku šventę daryti liepos 5...
Atsakyti
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2014 07 02, 09:45)
Mes visai ne is sitos temos, bet lekiam irgi i zygi. Daiktai nekrauti ir niekas nedaryta dar  biggrin.gif


Tai šaunu, susitiksim thumbup.gif

QUOTE(Gorada @ 2014 07 02, 10:01)
man irgi šie žygiai įdomu, bet šiandien einam rentgeno, žiūrėsim kiek rimta mūsų liga.
Irgi planuojam pasikultūrinti, Raudondvaris
galėjo aišku šventę daryti liepos 5...


O kaip faina, pasikultūrint jėga. Sėkmės klinikoj, tikiuosi bus bent jau nebaisūs atsakymai... 4u.gif
Atsakyti