Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(saintlina @ 2014 02 25, 20:36)
Cobweb bride paieškojau - neradau rusiško vertimo. Šviežiena čia?


Pasižiūrėjau net - taip, pirma knyga išleista anglų kalba pernai liepą. Vėlų rudenį pasirodė antra ir trečia Cobweb Empire ir Cobweb Forest. (jei amazon'as nemeluoja). Man labai patiko, kažkas naujesnio.
Atsakyti
QUOTE(Oseye @ 2014 02 25, 18:34)
Realiai yra planuose paskaityti apie Lestatą, neprisimenu rašytojos lyg tyčia.

Ann Rice smile.gif Čia jau klasika skaitosi, bet manęs kažkodėl netraukia, gal kada nors. Reikėtų, visgi, nes gėda kad neskaityta.

Saintlina, Amazon'e yra nemokama Kindle versija. Iš aprašymo kažkokia mistika man ten, makalynė atrodo, o dar prie žanrų skirstymo romėnų ir graikų mitologija primesta - ne man turbūt.

Kalbant apie Kindle, gal kad norėtų Kindle Touch? Voliojasi stalčiuj nemylimas, nes per Kalėdas gavau šviečiančią versiją, senasis kuo puikiausios būklės, bet nebenaudojamas, o taip norėtųsi kad kam praverstų.

Sakykit, o jūs, skaituoklės, prie Goodreads prisijungusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 25 vasario 2014 - 20:50
QUOTE(Sorceress @ 2014 02 25, 20:45)
Kalbant apie Kindle, gal kad norėtų Kindle Touch? Voliojasi stalčiuj nemylimas, nes per Kalėdas gavau šviečiančią versiją, senasis kuo puikiausios būklės, bet nebenaudojamas, o taip norėtųsi kad kam praverstų.

Sakykit, o jūs, skaituoklės, prie Goodreads prisijungusios?


na kai taip parašei, taip beveik ir norėčiau biggrin.gif Bet kadangi nelabai apie juos ką žinau - ar iš rusiškų saitų galima į jį knygas siųstis? ax.gif Skaitymą anglų kalba esu beviltiškai apleidus, per sunku jau dabar doh.gif

Nea, aš neprisijungus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 25, 19:01)
na kai taip parašei, taip beveik ir norėčiau  biggrin.gif  Bet kadangi nelabai apie juos ką žinau - ar iš rusiškų saitų galima į jį knygas siųstis?  ax.gif  Skaitymą anglų kalba esu beviltiškai apleidus, per sunku jau dabar  doh.gif

Nea, aš neprisijungus.

Kindle šiaip per Amazon pagrinde veikia (reikia būti užsiregistravus Amazon'e), bet taip pat įmanoma jau turimus .pdf formato dokumentus skaityti, taigi, jeigu tavo perkamos knygos būtent tokio formato - veiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 25 vasario 2014 - 21:05
et, ne, netinka tada man..
Atsakyti
Aš irgi neprisijungus. Kartais atklystu ieškodama kokios knygos, žinau šį puslapį.

Sorceress teisi, Cobweb bride ir yra Hado Persefonės mitas, "įkomponuotas" į kaip ir viduramžius. Žodž, aš ten pakliuvau į tą voratinklį smile.gif.

Mano Kindlis mygtukinis, bet vis tiek geras daiktas. Iš bėdos galima konvertuoti e'pub failus į mobi ir taip skaityti, šiaip Lietuvoj e-knygos pagrinde epub formatu yra doh.gif. Nors man didelio skirtumo nėra, mieliau skaitau originalo kalba (jei tai anglų ax.gif).
Atsakyti
Aš tai visas knygas skaityčiau originalo kalba, jei tik galėčiau, tik kad va kalbų 50 smegeninėn sukišt niekaip. Gerai, kad mano skaitalai angliški visi. Lietuviškai jau seniai nebeskaitau, turbūt nuo univero laikų.

Goodreads - gėris, aš, kai įkrentu ten, tai geras porą-tris valandas neišlipu, prisirenku knygų iki negalėjimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 25 vasario 2014 - 21:31
Dėl kalbų tai tikrai - kažkada bandžiau skaityti rusų kalba (ją moku, bet ne super) - ajėj vajėj, lėtai, po žingsniuką. Dabar vis kinietiškų knygų paieškau (išverstų iš anglų), pasižiūriu ir cimpinu toliau kalt ženklų. Lietuviškus kartais paskaitau, jei popierinė knyga pakliūna, bet vertimai dažniausiai nežavi.

Dar mano sąraše To Catch Her Death (Grim Reality) by Boone Brux - paskaičiau pirmą skyrių, kiek amazon leido - visai smagi pasirodė, reikės nusipirkti. Ir dar keletas Veros Nazarian knygų - sudomino ši rašytoja.

Man panašiai su amazon nutiko, kažko šiaip ieškojau ir nuklydau į knygų skyrių. Tai vien nemokamų kiek prisirinkau... blush2.gif. Toliau tai tik sąrašus sudarinėju rolleyes.gif. Ale reiks nuodugniau pasiskaitinėt goodreads, nors jau matau, kaip ten "nusėsiu" doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oseye: 25 vasario 2014 - 21:39
Mano skaityklė paprasta, Prestigio. Jau kokius 500, jei ne daugiau knygų prisikroviau, rusų kalba. Ja skaitau su malonumu, o kitų kalbų aš jau tikriausiai neišmoksiu, bent jau taip, kad skaityčiau. Rusų kalba yra tokia galybė knygų, kad man iki amžiaus galo užteks. Ir dar kasdien pereinu vieną kitą puslapiuką ir atsisiunčiu. Pasirenku epub ir viskas, man tinka. Reiktų išbandyt dar ir kitokius failus, rašo, kad turėtų skaityt. ax.gif Ir dar pasilikau skaityklėj lietuvių kalba kas buvo įdėta, Baranauską, Pošką, Biliūną, Maironį. Vis pergyvenau, kaip reikės perskaityt Martiną, Gudkaindą, Pratčetą, Aspriną ir kt., kai tiek daug jų kūrinių (tik ne lietuvių kalba), o kompe skaityt nesmagu. Dabar ramu. lotuliukas.gif
Atsakyti
aš irgi jei siunčiuosi, tai rusų kalba. Jei popierinę skaitau - lietuvišką.
Bet man parsisiųst kažkaip sunkiai išsirinkt gaunasi. Blūdiju blūdiju, niekaip neužsikabinu. Parsisiunčiu vieną ir kol tos neperskaitau, kitų net nebandau ieškot.
Man visgi popierinės maloniau skaitosi. E-variantą išsitraukiu, kai atsigulu ir šviesą išjungiu biggrin.gif Arba kai važiuojam kur toliau ir ne aš vairuoju.
Papildyta:
QUOTE(Sorceress @ 2014 02 25, 21:26)
Aš tai visas knygas skaityčiau originalo kalba, jei tik galėčiau, tik kad va kalbų 50 smegeninėn sukišt niekaip.


tai jau tikrai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oseye @ 2014 02 25, 21:21)
Sorceress teisi, Cobweb bride ir yra Hado Persefonės mitas, "įkomponuotas" į kaip ir viduramžius. Žodž, aš ten pakliuvau į tą voratinklį smile.gif.


man gal visai ir patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oseye @ 2014 02 25, 19:36)
Ale reiks nuodugniau pasiskaitinėt goodreads, nors jau matau, kaip ten "nusėsiu" doh.gif.

Nusėsi nusėsi biggrin.gif Šiaip reikalas labai geras, nes pasiūlo knygų pagal tai, kas tavo lentynose. Žinoma, reikia susidaryt sąrašiuką, ką jau skaitei, bet man labai patinka. Ne taip, kaip knygyne, kad triniesi trieniesi tarp knygų ir nieko tinkamo nerandi, o čia bac bac ir aišku, ar kabina aprašymas, ar ne smile.gif
Atsakyti