Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

TAIP 4u.gif mastau ar nebus per didele doze 500mg ?
Atsakyti
Uzsisakiau ta l-carnosine is jav skysta, nes jame 250mg corisono, kaip ta pabaigsime imsiu kapsules nes ten 500mg. Radau vasarai logopeda, na ka dirbsim, toliau. 4u.gif
Atsakyti
kuo ipatingas corisonas? 4u.gif
Atsakyti
su klaida parasiau, atsiprasau 4u.gif kapsuliu L-Carnosine (B-alanyl-L-histidine) 500mg, skysto L-Carnosine 250mg
Atsakyti
GAL KAM BUS IDOMU 4u.gif http://www.1stvitali...gical_brain.htm
Atsakyti
Stai uzsisakiau is Anglijos l-carnosine 4u.gif http://www.1stvitali..._carnosine.html

Mamytes jus mane nuraminkit,sitie papildai tikrai neturi salutinio poveikio blush2.gif g.gif
Atsakyti
mamytes kur prapuolet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 26, 14:37)
mamytes kur prapuolet  4u.gif

Neprapuolem:) jau savaite ir saviskiui prie glutationo pridejau carnosine, tai dabar vos ne istisai dainuoja arba niuniuoja angliska abecele smile.gif
Atsakyti
Mes gliuthatona geriam tai pat,rytoj bus savaite,bet kas idomiausia,kad vaikas jau daugiau zodziu sako thumbup.gif Vakar nupirkom suniuka tai jis su tuo suniuku kalba ax.gif vaziuojant i namus su suneliu,vaikas sako :maza sese wub.gif vakare norejo suniukas ilipti i lova loja,vaikas nubego paeme padejo i lova ir sako : nezysk lotuliukas.gif vis kai suo pribega sako nu ax.gif vardas leila vadino is pradziu liuliu ,bet dabar ziuriu ir leila pasako smile.gif Tik neaisku ar cia suo ar gliutahonas,kalba atriso smile.gif Bet taip gera girdeti ,esam laaabai laimingi wub.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 26, 18:55)
Mes gliuthatona  geriam tai pat,rytoj bus savaite,bet kas idomiausia,kad vaikas jau daugiau zodziu sako thumbup.gif Vakar nupirkom suniuka tai jis su tuo suniuku kalba ax.gif vaziuojant i namus su suneliu,vaikas sako  :maza sese wub.gif vakare norejo suniukas ilipti i lova loja,vaikas nubego paeme padejo i lova ir sako : nezysk  lotuliukas.gif vis kai suo pribega sako nu  ax.gif vardas leila vadino is pradziu liuliu ,bet dabar ziuriu ir leila pasako smile.gif Tik neaisku ar cia suo ar gliutahonas,kalba atriso smile.gif Bet taip gera girdeti ,esam laaabai laimingi  wub.gif  smile.gif  4u.gif

labai dziauguosi us visus vaiku ir kad gereja. smagu klausytis
Atsakyti
Ar kuri tirpdot l-carnosine kapsulių turinį sultyse?

man netirpsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2014 05 27, 19:15)
Ar kuri tirpdot l-carnosine kapsulių turinį sultyse?

man netirpsta g.gif

Taip kapsulę išpilu į sultis. Bet aš dedu į buteliuką nuo kubuš, kur užsukamas kamštelis, tai gerai pakratau ir viskas ištirpsta. Ir carnosine, ir glutathione rolleyes.gif
Aš glutath... duodu jau nuo rugsėjo, o jau apie 2 mėnesius duodu ir carnosine. . Tai žodžių ir į temą labai daug 4u.gif . Kaip jums, kai nekalbantis vaikas prieš metus, apsikabina ir pasako " Aš myliu tave, mama" wub.gif , kai nusičiaudau " į sveikatą", kai ką nors duodi " ačiū, mama","ačiū, tėti" ir daug daug dar yra pavyzdžių. Ir taip taisyklingai, su kreipiniais. thumbup.gif Kitas dvynys, pas kurį spec. mišrus raidos sutrikimas dėl kalbos netaisyklingos ir šiek tiek yra nesupratimo, irgi liežuvis atsirišo. Nors ir neteisingai galūnes, linksnius pasako, bet žodžių gausa, jų įvairovė padidėjo, ir įdomius išsireiškimus pasako thumbup.gif Vienu žodžiu, viskas po truputį, bet geryn ax.gif .
Atsakyti