Gal esate ka nors girdeje apie ABA terapija?
Sveikos
Užsakiau L-carnosine gegužės 14, o 16 diena jau gaunu laišką nuo muitinės tarpininku, kad gautas siuntinukas ir kad reikia duomenų. Siuntinukas pirmadieni jau buvo pas mane namie. Taip greitai šį kartą viską gavau, net nesitiki. Tiesa, siuntinukas buvo praplėštas, matyt tikrino.
Pradėjome gerti nuo pirmadienio, kažkokių elgesio pablogėjimo/pagerėjimo kolkas nepastebėjau. Žiūrėsim , kaip bus toliau.
Ryte su pusryčiais išgeriam L Glutationo 500 mg. Per pietus L Carnosine 500 mg. Vakare žuvies taukų.
Aš nelabai draugauju su anglu
gal kur užskaitėte, ar L carnosine neskatina išsiskirti augimo hormono? Lietuviškai kiek skaitau, kiek bandau surišti, tai kaip ir turėtu skatinti augimą. O tai mums truputi nelabai gerai

Užsakiau L-carnosine gegužės 14, o 16 diena jau gaunu laišką nuo muitinės tarpininku, kad gautas siuntinukas ir kad reikia duomenų. Siuntinukas pirmadieni jau buvo pas mane namie. Taip greitai šį kartą viską gavau, net nesitiki. Tiesa, siuntinukas buvo praplėštas, matyt tikrino.
Pradėjome gerti nuo pirmadienio, kažkokių elgesio pablogėjimo/pagerėjimo kolkas nepastebėjau. Žiūrėsim , kaip bus toliau.
Ryte su pusryčiais išgeriam L Glutationo 500 mg. Per pietus L Carnosine 500 mg. Vakare žuvies taukų.
Aš nelabai draugauju su anglu

sveikos, kazkuri mama sake, kad jai prastai tirpsta L-gliutathionas, nu zinokite, po paskutinio pirkimo iherb 250mg ta bonkute ir man prastai tirpsta, uzsiseda tokia balta kaip miltuku plevele, daba uzsisakius 500mg, ziuresim kaip bus toliau. Mums taip pat nera autizmo, bet yra misrus kalbos sutrikimas, tai mums labai L-gliutathionas padeda. Nuo birzelio 1d vel pradesime vaikuti badyti
su tuo cerebriumum compositum, gal atsiris jo ta kalba labiau

QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 05 21, 10:11)
sveikos, kazkuri mama sake, kad jai prastai tirpsta L-gliutathionas, nu zinokite, po paskutinio pirkimo iherb 250mg ta bonkute ir man prastai tirpsta, uzsiseda tokia balta kaip miltuku plevele, daba uzsisakius 500mg, ziuresim kaip bus toliau. Mums taip pat nera autizmo, bet yra misrus kalbos sutrikimas, tai mums labai L-gliutathionas padeda. Nuo birzelio 1d vel pradesime vaikuti badyti
su tuo cerebriumum compositum, gal atsiris jo ta kalba labiau 

Kamiliuk, maniskiam irgi misrus. Irgi kalba labiausiai atsilieka

kas jums leidziamus paskyre? koks poveikis?
Aciu!

QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 05 21, 10:01)
Kamiliuk, maniskiam irgi misrus. Irgi kalba labiausiai atsilieka
turim gliutationa atsisiunte, tik kol kas persales, nenoriu duoti, kai vaistus vartojame. Manau nelabai gerai. Kaip jums padejo gliutationas ir kiek jau vartojate?
Aciu!

Aciu!

Mums gydytoja vaiku leidziamus skyre, ji homeopate. Iš tikro, tai zinokite neziuriu, ar persales, ar ne vistiek duodu L-gliutathiona, nes gyd sake, kad tai yra papildas smegenims, ir jokiu salutiniu neturi. Leidziami, mums abai elgesi pareguliavo, ir kalbai po truputi. L-gliutathiona mes geriam nuo 11,01 - 250mg, ir nuo 04,01 - 500mg, kaip padidinom doze ir darzeli sake, kad biski buvo pamazes, reikia maitinti, nors seniausiai (1,5 metu pats valgo) ir oziukas piktutis buvo, bet praejo tos 2 sav. ir vel gerai. daba pasidares papugiukas viska kartoja. Raida m ums veluoja apie 9 men, bet sake, jei ir toliau tokiais tempais i prieki, apie 5-tus metus viska pasivysim

QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 05 21, 09:12)
Gal esate ka nors girdeje apie ABA terapija?
Aisku esame girdeje, pasiskaityk internete gausu informacijos.
Tik va viena beda labai jau brangiai atseina ta ABA terapija.
Turi jis idomu skoni ne taip lengva suduoti
bet su sultimis ne taip jauciasi
As vis pergyvenu del kalbos,dziaugiuosi,kad nera salutiniu pozymiu,nes vienu momentu buvau suabejojusi ,ar verta duoti
siandien tik antra diena,ziuresim kaip seksis

QUOTE(zuikytis @ 2014 05 21, 11:31)
Turi jis idomu skoni ne taip lengva suduoti
bet su sultimis ne taip jauciasi
As vis pergyvenu del kalbos,dziaugiuosi,kad nera salutiniu pozymiu,nes vienu momentu buvau suabejojusi ,ar verta duoti
siandien tik antra diena,ziuresim kaip seksis 

po menesio itrauk ir carnozina, nelauk metus kaip as laukiau, nes niekas juk man nepatare nieko. carnozinas veikia greiciau pastebiu pagal vaika, jis yra skirtas tai smegenu daliai, kuri valdo kalba. Tikrai kalba pradeda atsiristi.
Aciu Viktorija uz patarimus
Dar kaip tik tariuosi del plauko tyrimo

Labas
del tarpininko nezinau,gal atsiraskas pades,o perkam is cia,bent jau as
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=7
o kodel pati nenorite pirkti?
Papildyta:
Ar butinai po menesio reikia kardosina gerti,anksciau negalima?

Papildyta:

QUOTE(zuikytis @ 2014 05 21, 14:38)
Labas
del tarpininko nezinau,gal atsiraskas pades,o perkam is cia,bent jau as
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=7
Papildyta:

Papildyta:

NIU NEZINAU NET, PIRMA GAL, KAD NEBUTO SOKO VAIKO ORGANIZMUI TEGUL PRIPRANTA PRIE VIENU AMINO RUGSCIU, PASKUI IVESI KITAS.
SPRESK PAGAL VAIKA, PAZIUREK KAIP JIS JAUCIASI
Papildyta:
O NIEKAS NEATSAKE I MANO KLAUSIMA DEL AUKLES?
GAL KAS NORS ZINO SIAULIUOSE PATIKIMA MOTERI.