Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2014 02 26, 19:20)
Tai jau dėkinga turi būti  biggrin.gif

Aš neišsirenkų ką sėti... Gaunasi 32 hibridai, 10 vyšniukų, mažų slyvukų ir 3 vietos belieka dideliem nehibridam.. nesąmonė... skaičiuosiu ir aš sėdama eniki beniki deniki.... doh.gif

aha, be galo biggrin.gif Dar priminiau, kad laikas šiltnamį normalesnį sumeistrauti biggrin.gif

Ai, nekalbėk.. pas mane dabar gaunasi 34 veislės, kurias noriu sėt doh.gif Jaučiuosi visai nuo proto nulipus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 26, 19:30)
aha, be galo  biggrin.gif  Dar priminiau, kad laikas šiltnamį normalesnį sumeistrauti  biggrin.gif

Ai, nekalbėk.. pas mane dabar gaunasi 34 veislės, kurias noriu sėt  doh.gif  Jaučiuosi visai nuo proto nulipus  unsure.gif

Trečią? bigsmile.gif

Tikiu, kad ateis metas kai pakaks mažiau smile.gif O dabar ką darysim... sėsim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 26, 19:20)

Aš neišsirenkų ką sėti... Gaunasi 32 hibridai, 10 vyšniukų, mažų slyvukų ir 3 vietos belieka dideliem nehibridam.. nesąmonė... skaičiuosiu ir aš sėdama eniki beniki deniki.... doh.gif

biggrin.gif tikrai kad nesamone biggrin.gif
Kam tiek vysniuku? unsure.gif O jei dar ir slyvuku turesi, as symet tik viena vysniuka pasesiu, ir tai dabar galvoju, gal man jo vietoj kita koki pasodinti g.gif Vel papildymas seklu nusimato unsure.gif Pvz., zolotaja rybka labai noriu, neturejau, dabar turesiu, sekos jau saldytuve imestos grudintis, o as dar vis planus keiciu doh.gif
O hibridu pas mane bus 13, tiek telpa per siltnamio viduri, tai sakau, visa ta viduri vien hibridais uzsodinsiu, bet dabar vel metausi, gal ir maziau hibridu sodinsiu, kokiu 10 gal uzteks, ai, zodziu irgi dar ne iki galo aisku. Gal neisdygs kokie, tada jau nori nenori sodinsiu ne pagal plana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 26, 20:02)
Kam tiek vysniuku?  unsure.gif

Prieš du metus ir aš būčiau sakiusi kam? fool.gif O vat dabar man jie super duper... Pasistatau dubenėlį ir vietoj saldainių valgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 26, 20:01)

ne, vieną lankinį norėčiau pertvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 26, 20:06)
Prieš du metus ir aš būčiau sakiusi kam? fool.gif O vat dabar man jie super duper... Pasistatau dubenėlį ir vietoj saldainių valgau wub.gif

Visko gali buti, gal ir as kitais metais vysniuku prisisodinsiu smile.gif , man jie labai patinka, pernai turejau 2, bet man per akis uzteko, kai pradejau visas rusis ragauti, jau ir tu, vietoj saldainiu, nebesuvalgydavau bliudeliais. Mazu vaiku nebera, antrai pusei pomidoras turi buti didelis, tai as juos viena raskydavau.
Atsakyti

Sveikos, vakar ŽS vietoj Delfinų įpiršo hibridą Magnus( vis neturiu savo nuomones doh.gif). Rašo, kad labai ankstyvas, tai gal galima pasisėti ankstyvam derliui ax.gif
Ir dar tokį cirką pardavėja pasakė, kad sėklas reikia 2-3 val pamerkti į degtinę, paspartiną dygimą ax.gif Bet man geriau į vidų biggrin.gif
Atsakyti
As ir prisdedu prie jusu,gal kas galite parekomenduoti lauke tinkancius augti pomidorus,kokius neaukstus derlingus. Nes praeitais metais pasisodinau atrodo nedidelius o uzaugo oho kaip gorylos doh.gif tikrai ne laukui,vel to vaizdelio nenoriu schmoll.gif ,.Aciu
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2014 02 26, 22:36)
Sveikos, vakar ŽS vietoj Delfinų įpiršo hibridą Magnus( vis neturiu savo nuomones doh.gif). Rašo, kad labai ankstyvas, tai gal galima pasisėti ankstyvam derliui ax.gif
Ir dar tokį cirką pardavėja pasakė, kad sėklas reikia 2-3 val pamerkti į degtinę, paspartiną dygimą ax.gif Bet man geriau į vidų biggrin.gif

Buvau radusi,kad piene mirko. O beicavimui 1% kalio permanganato 45 minutes.Del degtine g.gif manau ir dezinfekuojanciai veikia. g.gif,ne tik dygimui.
Atsakyti
Sveikos,

man irgi įsiūlė Magnus. Jau pasėjau - sudygo visi per 4 dienas smile.gif
Žiūrėsim koks ten ankstyvumas pas juos bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 02 26, 16:58)
Reikia atsargai sėti,o jeigu prastas dygimas,gali likti ir be pomidoriuku. g.gif

Aš irgi sėju su atsarga biggrin.gif , bet man paskui labai gaila išmest kitus sudygusius rolleyes.gif tai vis stengiuosi mažiau vienos veislės sėklų sėt, o paskui matau, jeigu ko labai dar reikia, tai pasisėju kovo pabaigoj smile.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 26, 17:07)
Tai jus is Panevezio?  bigsmile.gif

Nu tep ax.gif senokai jau čia gyvenam smile.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 26, 21:57)
Visko gali buti, gal ir as kitais metais vysniuku prisisodinsiu  smile.gif , man jie labai patinka, pernai turejau 2, bet man per akis uzteko, kai pradejau visas rusis ragauti, jau ir tu, vietoj saldainiu, nebesuvalgydavau bliudeliais. Mazu vaiku nebera, antrai pusei pomidoras turi buti didelis, tai as juos viena raskydavau.

Man tų vyšniukų irgi max 3 vnt. visame šiltnamyje turi būti, nes jie tik auginami vaikų valgymui smile.gif aišku, pirmuosius tai kaip saldainius visi valgo biggrin.gif

QUOTE(Andren @ 2014 02 27, 00:21)
As ir prisdedu prie jusu,gal kas galite parekomenduoti lauke tinkancius augti pomidorus,kokius neaukstus derlingus. Nes praeitais metais pasisodinau atrodo nedidelius o uzaugo oho kaip gorylos

Lauke gerai auga Betalux, Beta, Kmicic, Raudonkepuraitė, Viltis ir dar krūva visokiausių determinantinių pomidorų veislių 4u.gif

Vakar prasikalė pirmieji Sibirskij Skorospielyj, nu tikrai pavadinimą pateisino biggrin.gif o va Betaluxai su Raudonkepuraite ko tai miega sėti 02,21 g.gif
Atsakyti
[quote=syri,2014 02 26, 17:52]
Sveikos 4u.gif

i

ką jūs darytumėt mano vietoj?

Oman atrodo ,kad viska teisingai planuojat,kodel taip teta nepasitikit lotuliukas.gif ,tik as seciau jau snd ir sudaigintus padeciau prie didelio lango,o kadangi bus vesiau kambaryje,tai nestips,bus idealios salygos augti ,o gryzus rasite puikius daigus,o kad vesesne,tai ir laistyti maziau reikes,tetai maziau vargo lotuliukas.gif ,sekmes kelioneje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2014 02 26, 23:21)
gal kas galite parekomenduoti lauke tinkancius augti pomidorus,kokius neaukstus derlingus.

aš tai Kmicic pasiūlyčiau, tik kažkaip nelabai matau aš jų prekyboj g.gif

Man Magnus nieks nepiršo ir nesiūlė, savanoriškai nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2014 - 09:56