nei čia gėda nei čia ką, aš vat marfas rankinuky nešiojuosi netgi, sėt dar neprisiruošiu, nors jau po savaičiukės, pasirodo, jau bus galima pradėt. Šiaip vis ant 14d. sėdavau, šiemet biski nusižengiau- a vdrug pavasaris normalus saulėtas, tai darbe padoriai pležintis galės paaugę, o vat kai jau lauke šilčiau- namus rečiau kuriam- sudygt sėklom šansų nedaug- nusimarindavau anksčiau taip, nes per šalta dygt. Tai dabar dar kol prie pečiaus nors kiek eina priet- pasėjau dalį, tegu auga. Gal ir nesigailėsiu, nes ankstyvus pagrinde subėriau. keletas dėl sportinio intereso bus- nu įdomu pabandyt ir man kažką naujo, kaip vaikui saldainė bus. Aišku, būtų gerai namie būt ir kontroliuot viską, bet - užaugs ir be manęs, jei niekas nenulauš ir pan., o tai popiet jaunimas susirenka ir veikia ką nori, mano augalai jiems neypač rūpi. Bet gal šiemet kai savo po daigą turės tai ir rūpinsis kitais dar kartu.
dabar netgi galvoju- o jei su ta plėvele kur pokavimui skirta , apjuosus sustatytus augaliukus, ar nebūtų jiem šilčiau kiek nei atvirai stovint? stogą kilnojamą padarei ant rėmo ir mini šiltnamis namie gaunasi , ir ne vienam daigui, o didesniems netgi tinkamas...
Pas mane Marfos taip pat dar piniginej sedi - kai Schetelige nusipirkau imeciau i pinigine, tai ir neprisiruosiu i vieta prie visu padet
. O as dar neapsisprendziau kada set... Ale pirmadieni visa kaimynes siltnamiuka uzsejau ridikais, salotom, spinatais, svogunu prikisau... Vis po biski i ta puse