Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos palatos drauges smile.gif mainu programoj gavau sekliukiu kuriu nezinau ar hibridai ar ne ax.gif gal padesit issiaiskint 4u.gif МЕДОВЫЙ СПАС,Мазарини,Ex raudona citrina,
Юбилейный Тарасенко,Orange Banana,КОСМОНАВТ ВОЛКОВ,БОЛОТО .Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 03 04, 21:23)
Tany, gražuoliai  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif
O koias lempas Tu naudoji apšvietmui?  Ar jie čia prie lango stovi apšviesti dar lempom papildomai?

Lempos tai paprastos is senuku lemunicensites, turiu po dvi kiekvienam aukste.... diena pro langa tik virsutine gauna papildomai sviesos, kiti aukstai tik nuo lempu....nakciai isjungiu, pvz dabar, ir ryte 7:30 ijungiu...ir taip kasdien, gal per visa laika tik 3-4d. Nereikejo apsvietimo....labai mazai saules sad.gif.
Papildyta:
Tiesa, aciu visoms uz pagirimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 03 04, 23:18)
Sveikos palatos drauges smile.gif mainu programoj gavau sekliukiu kuriu nezinau ar hibridai ar ne  ax.gif gal padesit issiaiskint 4u.gif МЕДОВЫЙ СПАС,Мазарини,Ex raudona citrina,
Юбилейный Тарасенко,Orange Banana,КОСМОНАВТ ВОЛКОВ,БОЛОТО .Aciu is anksto 4u.gif

Tik del Tarasenko dvejoju, likusieji NEhibridai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 03 05, 00:24)
Tik del Tarasenko dvejoju, likusieji NEhibridai  mirksiukas.gif

Oi kaip gerai galesiu sekliukiu prisirankiot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 03 04, 22:18)
Sveikos palatos drauges smile.gif mainu programoj gavau sekliukiu kuriu nezinau ar hibridai ar ne  ax.gif gal padesit issiaiskint 4u.gif МЕДОВЫЙ СПАС,Мазарини,Ex raudona citrina,

Skaiciau internete cia visai neseniai ir buvau radus netgi puslapi, kur prekiauja tais Tarasenkais, tai bent jau ten buvo ne hibridai smile.gif Bandyk seti, jei patiks rezultatas ir bus tokie, kokie priklauso, tai turetu buti ne hibridai tikrai.
Turiu ir as ju keleta seklu, noreciau pasiseti, bet nezinau ar tilps i mano sarasa jie siemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 04, 21:46)

Niekaip nenusprendžiu, kaip traktuot Black Russian-mažas jis ar didelis  g.gif ? Tada atitinkamai kiek jam vietos reiktų ir keliais stiebais augint.Nes pvz.Black sea man radau pernai ir determinantiniu pavadintą,ir 1.80m aukščio,o pas mani tik max iki 1.30m užaugo šitas vyras...

Black Russian nėr labai aukštas, maždaug apie pusantro metro, gal vos aukštesnis. Aš visad dviem stiebais auginu.

Atsakyti
Aš vakar neišlaikiau, pasėjau 2 Citrinas , 3 Marfas ir atsėjau Polkas. Pakapsčiau pas jas, nieko ner, matyt supuvo g.gif Gal šitos teiksis pasirodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 03 05, 09:46)
Skaiciau internete cia visai neseniai ir buvau radus netgi puslapi, kur prekiauja tais Tarasenkais, tai bent jau ten buvo ne hibridai  smile.gif Bandyk seti, jei patiks rezultatas ir bus tokie, kokie priklauso, tai turetu buti ne hibridai tikrai.
Turiu ir as ju keleta seklu, noreciau pasiseti, bet nezinau ar tilps i mano sarasa jie siemet  doh.gif

Tai butinai bandysiu ,pas mane irgi tas pats doh.gif ,bet bandysiu po viena visu smile.gif
Atsakyti
Tany thumbup.gif
Reiks ir man kauptis jau sėjai, nors kai toks oras, tai net ranka prie sėklų nekyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 03 05, 10:01)
Tany  thumbup.gif 
Reiks ir man kauptis jau sėjai, nors kai toks oras, tai net ranka prie sėklų nekyla ax.gif

tai jau tikrai...oras prastas siemet sad.gif... netureciau lempu tikrai neseciau dar...
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai "pritrūko" balkoninių pomidorų sėklų ax.gif Atliko. Rašykit AŽ. Vilnius
Atsakyti
Tany,pas tave jau tokie dideli augaliukai blink.gif
as niekad neziuredavau i sejimo kalendoriu biggrin.gif pasedavau bet kada ir tiek
mes gyvenam vokietijoje,tai kiek bandziusi pomidoru ir agurku seklu,totaliai neskanus.bet sikart mama idejo is lt seklu.pomidorus pasejau 24 vasario,tik pries pora dienu ziurejau nebuvo nieko,vakar akys issoko ant kaktos nes islinde jau kokie 2 cm pomidoriukai g.gif
bet su seklom as taip "nezaidziu",as tiesiai i spec.sodinimo zeme sodinau ir laisciau kaip maciau per svajoniu sodus.tik dbr kaip juos laistyt?su buteliu?nes pirmai tuscia zeme laissciau su purkstuvu g.gif
Atsakyti