Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(sharoonas @ 2014 03 05, 10:39)
Tany,pas tave jau tokie dideli augaliukai blink.gif
as niekad neziuredavau i sejimo kalendoriu biggrin.gif pasedavau bet kada ir tiek
mes gyvenam vokietijoje,tai kiek bandziusi pomidoru ir agurku seklu,totaliai neskanus.bet sikart mama idejo is lt seklu.pomidorus pasejau 24 vasario,tik pries pora dienu ziurejau nebuvo nieko,vakar akys issoko ant kaktos nes islinde jau kokie 2 cm pomidoriukai g.gif
bet su seklom as taip "nezaidziu",as tiesiai i spec.sodinimo zeme sodinau ir laisciau kaip maciau per svajoniu sodus.tik dbr kaip juos laistyt?su buteliu?nes pirmai tuscia zeme laissciau su purkstuvu g.gif

as kol mazi tai nelaistau, kadangi indeli kur daiginau apacioje buvo skylutes, tai tiesiog idedavau i kita indeli, pripilus vandieni, is apacios prisigere.... o siaip pomidrous reikia laistyti nedaznai, ir negalima pilti ant augalu, tarp ju laistyk... bet nepersistenk...veliau jau kai persodinau savo dyckius i Dvaro pieno butelius, tai kokias 2 gal net 3 savaites jas nelejau blink.gif
bet viska vistiek reikia stebeti pagal konkrecia situacija, nes pas mane namuose kazkaip nedziuna zeme, o va jei isnesu i sitlnami ir dar kazkada saulute sveite, tai migam isgaruoja, jau siltnamyje teko laistyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 kovo 2014 - 11:31
Mano aūle pradėjo erfurto sėklom prekiaut!!! Reikės nulėkt kada pasvaigt prie stendo cool.gif

Apie liejimą- persodinus palieju ir tada ilgai nelieju, bet pakilnoju kiekvieną induką, nes vieni tikraigreičiau išdžiūsta, kiti ilgai šlapi riogso.
Kaip man toki orai nepatinka, mb pečių tik vakarop pakuria, tai man jau vėsu, o kaip daigam- nežinau. Nemėlynuoja dar bent.
Atsakyti
МЕДОВЫЙ СПАС-tikrtai ne hibridas, aukšti, vidutinio vėlyvumo, 450gr dideli, oranžiniai, beveik be sėklų, mėsingi
,Мазарини,Ex raudona citrina,
Юбилейный Тарасенко,Orange Banana,КОСМОНАВТ ВОЛКОВ - aukšti, ilgai derantys, derlingi, vaisiai apvalūs, raudoni, sultingi, 240-265gr svorio
,БОЛОТО -auginsiu tik šiemet..
Atsakyti
O pas mane nuo ryto saulute sviete, tai ir nuotaika sejai pakilo biggrin.gif
Atnaujinau seklytes kurios nesudygo, brt jei sudygs ir pirmos sejos tai bus zenklus pereboras biggrin.gif
Gaila tik Ivan Kupala kad 4 seklos nesudygo, daugiau ir nebeturejau, ju vieta greitau uzeme Cinkovic Yougoslavijen ax.gif papasakokit apie ji jei kas auginote 4u.gif
Atsakyti
mano pomidorai,tik indeliai papelijo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 03 05, 13:24)
МЕДОВЫЙ СПАС-tikrtai ne hibridas, aukšti, vidutinio vėlyvumo, 450gr dideli, oranžiniai, beveik be sėklų, mėsingi 
,Мазарини,Ex raudona citrina,
Юбилейный Тарасенко,Orange Banana,КОСМОНАВТ ВОЛКОВ - aukšti, ilgai derantys, derlingi, vaisiai apvalūs, raudoni, sultingi, 240-265gr svorio 
,БОЛОТО -auginsiu tik šiemet..

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2014 03 05, 11:42)

Gal netinka čia man komentuot, nesu ekspertė čia tarp senbuvių, bet blogai, kad indeliai pelyja, ryškiai jiems per daug drėgmės (aš į tokius indelius esu išpikiavusi salotas, niekas nepelyja). Ir traukit indelius iš to padėklo aukštyn, daigeliai išstypę, nes labai aukšti padėklo kraštai. Indeliai labai suspausti, todėl ilgai drėgmė laikosi. Laistyti jų ilgokai nereikėtų pagal dabartinį vaizdą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 05 kovo 2014 - 14:42
QUOTE(matuke @ 2014 03 05, 11:35)
Cinkovic Yougoslavijen  ax.gif  papasakokit apie ji jei kas auginote  4u.gif

auginau pernai. Aukstaugis. Mesingi dideli pomidorai. Pradejo dereti gana velai. Skonio neatsimenu doh.gif Nebuvo jis kazkuo blogas. Siemet del naujoviu pervirsio, vietos mano siltnamyje jam nera.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 03 05, 11:35)
Cinkovic Yougoslavijen  ax.gif  papasakokit apie ji jei kas auginote  4u.gif

aukštas, mėsingas, stambūs vaisiai, avietinės spalvos, skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2014 03 05, 11:42)

daimura viską teisingai parašė. Tik aš dabar iš tų vazoniukų išvis ištraukčiau ir persodinčiau po vieną iki pat ausų į sausesnę žemę. Iš foto atrodo, kad labai jau šlapia jiems.. o kai saulės nėr, greit ir nepradžius.
Atsakyti
Gal galite kas nors isversti is rusu kalbos,ka reiskia KOLOVAJA KULTURA,cia taip apie pomidorus parasyta.O,kaip suprasti?
Atsakyti
КОЛОВАЯ КУЛЬТУРА
Для выращивания высокорослых томатов нужна шпалера. Не все могут позволить себе ее сделать. В то же время низкорослые томаты в шпалере не нуждаются, она им совершенно не нужна. Но довольно часто под весом плодов стебли склоняются до самой земли. Чтобы этого не допустить, стебли подвязывают к кольям. Такая технология выращивания называется коловой культурой. Вот о сортах томатов, выращенных по этой технологии, читателям «Умной дачи» расскажет Владимир Васильевич Беспалов.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 kovo 2014 - 18:28