Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

fufff, galva jau sukasi, pernai sukosi, symet dar labiau. Nu labai tikiuosi, kad dygs man tbl., nebeilgai laukti, kad suzinoti. Nesugrudu as ju, turiu zalia daigykla, kur yra kiekvienai tbl. vieta, tai sudejus tarpeliai lieka nedideli, pats tas, telpa daug, man uztektu tos vienos daigyklos, todel labai patogu, vienoj vietoj viskas ir telpa ant gyvatuko thumbup.gif Nelaikau as ilgai daigeliu tbletese, tik pasirodo, pora dienu ir persodinu. Net ta medziaga nuimu, man kazkaip su ja nepatikimai atrodo biggrin.gif Taip kad veliasniam augimui itakos neturi.
Su indeliais mas mane beda, taupant daug nepritaupyciau, nei margarinu neperkam, nei kokiu sureliu tepamu, nei misrainiu. Aisku kazka sugalvosiu, jei ka, galu gale is saldytuvo isimsiu, bet jau nepatogumas didziuls, seju po 1-2 seklas, kabink nekabines etiketes, ai, zodziu.... veleveles darysiu is dantu krapstuku ir etikeciu, ir prie kiekvienos seklos smeigsiu, kitaip neismastau.
Atsakyti
vasara buvo saldymo indeliuku ispardavimas, tai pirkausi specialiai pomidorams seti tokius mazuciukus, po 125 gr , 10 indeliu gal 1.5 lt kainavo g.gif kokiom trim , ar keturiom veislem po 2 thumbup.gif seklytes thumbup.gif
Atsakyti
Pomidorus seju i torto plastikini dangti. po to isskistau i indelius nuo jogurto, grietines, kuriuos kaupiu nuo metu pradzios mirksiukas.gif
Atsakyti
Pomidorų veisles užsirašau ant ledų pagaliukų ir įsmeigiu šalia. Visą vasarą rinkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 03 07, 19:44)
Pomidorų veisles užsirašau ant ledų pagaliukų ir įsmeigiu šalia. Visą vasarą rinkau biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif gera mintis
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

Merginos, man iskilo toks klausimas... g.gif

Daznai paskaitineju jusu temute ir sios temos pirmame puslapyje yra paminetos dienos pomidoru sejimui ax.gif

Buvau nutarusi, kad pomidorus sesiu kovo 8 diena, bet dabar suabejojau, nes siais metais sestadienis yra kirminu diena g.gif Dabar net nezinau kaip elgtis g.gif

Kokia jusu nuomone siuo klausimu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 07 kovo 2014 - 20:07
QUOTE(ritat29 @ 2014 03 07, 20:07)

Kokia jusu nuomone siuo klausimu?  blush2.gif

paskaitykit šios temos 22 psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 03 07, 19:44)

Man pernai nepasiteisino, laistant pagaliukas išbrinko ir flomasteriu rašyti pavadinimai susileijo, nebeatskyriau kur kas, nes per vlai pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2014 03 07, 20:07)
Labas vakaras visoms  4u.gif

Merginos, man iskilo toks klausimas... g.gif

Daznai paskaitineju jusu temute ir sios temos pirmame puslapyje yra paminetos dienos pomidoru sejimui  ax.gif

Buvau nutarusi, kad pomidorus sesiu kovo 8 diena, bet dabar suabejojau, nes siais metais sestadienis yra kirminu diena  g.gif  Dabar net nezinau kaip elgtis  g.gif

Kokia jusu nuomone siuo klausimu?  blush2.gif

sek 9d.
Atsakyti
tany kokio galingumo lempas perki? ir gaubtus perki?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 03 07, 12:27)
prasom smile.gif

nu kad ne savaite jau 11 para eina wink.gif. As jau apvalinciau link 2 savaiciu smile.gif

Tany, puikus tavo daigeliai thumbup.gif Mano vasario 10 d seti tiktai tokie dar, bet as lempu nenaudoju ir tupi ant saltos palanges, nors visaip ja apsiltinau, bet juk dsaules nera.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 07, 18:06)
Aš tai apsipatenkinusi visa- gavau šiandien ryte taip trokštamo pomidoro sėklytes- "Brad's Black Heart"  clap.gif Tikiuosi nenusivilsiu  ax.gif

O cia kas per toks negirdetas daiktas, labai ankstyvas ar labai labai skanus ir is kur jis?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 07, 21:33)
tany kokio galingumo lempas perki? ir gaubtus perki?

13W, juoku gaubtu. Ta prasme yra plasmesines lempos, o vyduje liuminicensines lemputes(ar kaip cia pavadint smile.gif). Taip ir parsiduoda, su 30% nuolaida gaunasi 2 vnt ~50lt ir jas galima pajungti i grandine. Ta prasme susitaupo 1 razete. Jie siauri, todel vienaj lentynai 2 pajungiu.
Atsakyti