Mano irgi nebuvo žemas Olialia Neįsivaizduoju,koks šabakštynas būtų,jei kaip Betalux paleidus...Žiedus mėtė.Jam kažkaip geriau prie vėsesnio oro sekėsi megzt:rudeniop priderėjo krūva spirgų ir papjovė šalnos.
zolotaja rybka- vid aukščio, ankstyvi ir vid ankstyvumo, 75gr, oranžiniai, pailgi, mėsingi, kekėje iki 8vnt korol sibiri - žemi, vidutinio ankstyvumo, vaisiai pailgintos širdies formos, geltoni, link oranžinio, 80-170gr, mėsingi, skanūs. damskije palčiki-panašūs į pipirinius, tik ne tokie sausi podsniežnik - raudoni, kietesni, apvalūs, aukšti pūkuotas. Gali būt aukšti, raudoni, apvalūs, lapai, vaisiaus oda su pūkeliu. Vaisių 9vnt (nėra derlingas, užtenka 1 augalo) sinij - vid aukščio, vid vėlyvumo ir vėlyvi, 120gr, nesunokę vaisiai būna žali su violetiniu ar net mėlynu šoneliu. Sunokę tampa bordo rudi su žaliu ar rudu šoneliu. Kekėse iki 8vnt. Įdomiausi kai būna sunokę ir nesunokę ant to paties augalo. Nesunokę įspūdingi. Sultingi, mėsingi, super įdomūs. Egzotika kosmonavt Volkov - aukšti, ilgai derantys, derlingi, vaisiai apvalūs, raudoni, sultingi, 240-265gr svorio olia lia - virš 1m, ankstyvi, 350gr, raudoni, apvalinti suploti, vaisių labai daug, sultingi, mėsingi. Kas kartą įėjus į šiltnamį norisi sušukti olia-lia maskotka - vid aukščio, ankstyvi, bet per visą sezoną vaisiai skinami, 25gr, raudoni, apvalūs, sultingi, tinka papuošimams, marinuoti. Mashotka man labiau patiko, nes žemesni, vaisiai didesni.
ot kad atsigavo kalbėtojos tai kiba nedurnas sąrašas pasitaikė netyčiom, nieko nebrokuojat ( na dar ex linčo reikia sulaukt, ką ta garbanota galva tars).
aš irgi vis renkuosi renkuosi, rašau, braukau, dėlioju, paskui vos ne eni beni diki daki išsirenku iš neišbrauktų, bet pirmenybė jau antri metai - neaugintiems dar.
jau laukiu derliaus... susmeigiau iešmelius prie sudygusių, kai kuriuso parišau jau, nes mano jaunimas kartais pamojuoja neatsargiai šalimais, paskui randu biski vėtros palenktus o berišant toks kvaps pasklido...pomidorinis
Iš tiek išsirinkt - vienas juokas..Man iš maždaug 150 naujų veislių reikia..o šiltnamis talpina tik 56 daigus..O dar mama be Olia-lia, Penis, Japoninis triufelis juodas (pernai visą sezoną grizino, kad liko be šių), Krasny majak - niekaip..O daugelio tik pavadinimą turiu..nei aukščio, nei vaisių dydžių..Tai pagal pavadinimo skambesį renkuosi:) o ką dabar..Kad kokie 3-4 bus nederlingi, - nieko tokio, kiti kompensuos.
geri pomidoriukai, tik per anksti nenuraukit, kaip kad daug kas mėgsta ankstyvus išpašolvonyt. palikau pažastis augti, kai jau pomidorai į pabaigą ėjo, tai iš tų pažastų antras derlius buvo.