pasizaidimui determinantiniu ir pasisejau. isdygo jau visi. Kelios rusys labai linkusios stypti. Nors atrodo salygos visiems vienodos, bet tikriausiai genetika jau ju tokia reiklesne. Sviesos mazai dar lauke, tai ir vargelio daugiau tupineti. Ir kovo 8 nelaukiu, nes tada vidine kova apims mane. Atrodo sarasas jau sudarytas, bet sirdyje sumaistis ir norisi daugiau, nei galimybes leidzia sodinti

Buvau vakar Ermitaze,ne vieno pakelio pomidoru seklu nenusipirkau
mb juokiasi,kad mano dezutes asortimentas didesnis nei parduotuves
net RAISOS neemiau,kuri nuo rudens buvo sarase
pikuosiu ir as siandien savo betalux'us[ddaigumas 100%] ir polkas[is 8 seklu isdygo tik 3],dar daigeliu prisipirkau geliu,bus nagai sukisti i zemes
mb ryt didiji siltnami,jei nelis,zada pastatyt

Sakykit,gal kas uzmatet Fitosporin preaparato,kur kazin ji galima butu gauti?
QUOTE(saintlina @ 2014 02 27, 13:17)
ir labai gerai padarei. Matai gi, kaip vargt tenka toms, kurios sukišo
Tinginystė kartais laiką ir darbą sutaupo

Tinginystė kartais laiką ir darbą sutaupo

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 28, 10:44)
Zinoma galima ir neskubeti,jei pirmus pomidorus norim ragauti liepos menesi,o jei birzelio pradzioj,tai kaip ir veloka,reiktu paskubet

Na ir isradingos mergickos
O pas mane suveike sena geras budas-pasiskusti SMe, vakar vakare jau turejau astuonis daigelius
nors neapsieita ir be nuostoliu-prakrapsciau viena seta eilute pasirinktinai-seklos buvo isiputusios, paspaudus isbego -supuvusios, as taip supratau
zodziu abejos Brooklyn seklos velniop-reiks atseti. Kazin kaip Delfin ir Marfos laikosi
bet jau nusprendziauneetikrinti, palauksiu dar savaite, kas nesudygs tas atsesiu

O pas mane suveike sena geras budas-pasiskusti SMe, vakar vakare jau turejau astuonis daigelius

Jei vakarais pomidorus pakiščiau po staline dienos šviesos lempa, būtų jiems gerai ar ne?

Na o mano keli pomidoriukai šiandien buvo iškeliavę į šiltnamį pasigrūdint, sakyčiau visai jiems ten patiko, kai nuėjau paimti pasirodė, kad gal ir ugtelėję truputi, o gal man taip pasirodė.Dabar kai saulytė švies kiekvieną dieną keliaus į šiltnamį pabuvoti

taip tylu
ar tik ne pries nauja puslapiu tornada

Sveikos noriu paklausti. Ar jus visos mirkote seklas, kad sudygtu greiciau ar galima ir tiesiog i zeme paseti ir laukti?

QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 02 28, 22:12)
sėklų atrankos konkursais užsiėmę