Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AusraR @ 2014 03 01, 23:30)
ieskom busto naujo. Siandien buvom apziuret. Grazutelaitis polikarbonatinis siltnamis, su AUTOMATINIU stoglangiu. Jauciu pirksim mes ta nama biggrin.gif

Skamba puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 01, 17:52)
g.gif
Papildyta:

NA PERNAI BE VAZONINIU 64 TUREJAU ax.gif o dabar dvigubai ,gal net daugiau didesnis doh.gif vaizduote tai as nesiskundziu ,bet ,kai iejau vidun,tai ryskus peresortas buvo blink.gif  blink.gif  blink.gif mb juokiasi,kad turguj vieta ispirks doh.gif  unsure.gif o paskui eme diriguot,kur kiwi,black cherry,geltonus sodinsiu g.gif sako ,visa ziema pachtininke tik lakste,tai dabar pasireiksk g.gif  doh.gif

Šaunuolė mergaitė ir kantrus vyras thumbup.gif Esu tikra, jog saviraiškai vietos užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 03 01, 22:20)
[size=1][/size]
nėra šiltnamio - blogai, pastatė - per didelis. Suprask tas moteris  biggrin.gif

Va, vyras žiūri ūkiškai - dalis derliaus turės atsipirkti už sėklų kainą  bigsmile.gif

pirktu nedaug,didzioji dalis is mainu programos wub.gif mb senutes pachtininkes gaila ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 01, 22:28)
kad man tokį....tik neapsisprendžiu ar vyrą, ar šiltnamį g.gif

na vyro tai tikrai tokio nenoretum, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 02, 10:32)
pirktu nedaug,didzioji dalis is mainu programos wub.gif mb senutes pachtininkes gaila ax.gif
Papildyta:

na vyro tai tikrai tokio nenoretum, cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 03 01, 22:38)
Tokio dydzio siltnamy ir gyvent galima butu smile.gif
Genejimas kaip cia pasakius, bet laistymo tai tikrai daug...

tai seimos draugs ir sako',''gal apsieisi be siltnamio,va naujos ''trobos'' karkasas jau stovi'''.o maniskis jam:''labai norejo didelio,tegu dabar knisas'''.turbut kersija uz ziema isuzta galva apie nauja siltnami unsure.gif del laistymo dzin,mulciuosiu kaip pernai +siurbliukas su zarna is balos yra.man baisiau genejimas
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 03 02, 00:29)
Nu pomidorus tai galėjai iš sloniko išpilt į kokią salotinę  tongue.gif

pomidoru stiklainis tam ,kad foto butu i musu tema.nei prie lasiniu,nei kindziaus musiskiai vakuotu pomiku nevalgo.jiems cesnakas,svogunas...nufotkinau ir nuemiau sloinika nuo stalo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 03 02, 10:21)
Siandien pas mane Kovo 8  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

fainuole padejeja wub.gif as islauksiu tikrosios kovo 8 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gagadiga @ 2014 03 02, 10:33)

Šaunuolė mergaitė ir kantrus vyras  thumbup.gif Esu tikra, jog saviraiškai vietos užteks  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pagal savo amziu jau 'baba' galeciau but,o cia taip graziai pavadinai bigsmile.gif o mb visai nekantrus schmoll.gif cia tipo ''gavai zaisla ir nebesuk galvos'' ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 kovo 2014 - 10:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 02, 11:32)
Papildyta:

pavaisinsi pomidorais pastininke tai kitais metais dazniau ir greiciau nes laiskus smile.gif

O man panasaus dydzio siltnami reikejo su laistytuvu... tai prisitasiau pakankamai... tada apie jokias laistyvo sistemas nebuvo net kalbu, o mulciavimo tokio dar nelabai kas zinojo smile.gif siltnamio zeme plikutele buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 03 02, 11:45)
pavaisinsi pomidorais pastininke tai kitais metais dazniau ir greiciau nes laiskus smile.gif

O man panasaus dydzio siltnami reikejo su laistytuvu... tai prisitasiau pakankamai... tada apie jokias laistyvo sistemas nebuvo net kalbu, o mulciavimo tokio dar nelabai kas zinojo smile.gif siltnamio zeme plikutele buvo smile.gif

''nekultivavau '' anksciau ir as mulciavimo,o kai paskaiciau sitoj temoj-pernai visa darza zolyte ''apkroviau''.pirma kart nuravi,ir po to tik krauni krauni.i tarpulysvius,tarp darzoviu eiliu wub.gif ravet nemegstu-pilvo rinke atsitupus trukdo,o ant keliu kazkaip ne lygis g.gif o ir mb tada pradeda ''meiliais'' juokeliais svaidytis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 kovo 2014 - 10:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 02, 11:51)
''nekultivavau '' anksciau ir as mulciavimo,o kai paskaiciau sitoj temoj-pernai visa darza zolyte ''apkroviau''.pirma kart nuravi,ir po to tik krauni krauni.i tarpulysvius,tarp darzoviu eiliu wub.gif ravet nemegstu-pilvo rinke atsitupus trukdo,o ant keliu kazkaip ne lygis g.gif o ir mb tada pradeda ''meiliais'' juokeliais svaidytis cool.gif

As savo siltnami mulciuot pradejau netycia, is tingejimo isnest nuskabytus pomidoru lapus ir pastebejau, kad visai neblogai nes ravet maziau reikejo, po to zole tik det pradejau. O draugei tai bajeris su mulciavimu buvo... Ji prisiziurejo "naujoviu", kad ne taip zeme siltnamy isdziuna ir pradejo pomidorus mulciuot, o po keliu dienu uosviene atvaziavus pamate "betvarke" siltnamyje, viska svariai nurinko ir zeme supureno smile.gif
Atseit tingi marti net siuksles is siltnamio isnest smile.gif
Ravet man visad kancia buvo, tai mulciuot ir man patinka tik mano tevas naujoviu nelabai pripazysta smile.gif panasiai kaip drauges uosviene
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 03 02, 12:21)
As savo siltnami mulciuot pradejau netycia, is tingejimo isnest nuskabytus pomidoru lapus ir pastebejau, kad visai neblogai nes ravet maziau reikejo, po to zole tik det pradejau. O draugei tai bajeris su mulciavimu buvo... Ji prisiziurejo "naujoviu", kad ne taip zeme siltnamy isdziuna ir pradejo pomidorus mulciuot, o po keliu dienu uosviene atvaziavus pamate "betvarke" siltnamyje, viska svariai nurinko ir zeme supureno smile.gif
Atseit tingi marti net siuksles is siltnamio isnest smile.gif
Ravet man visad kancia buvo, tai mulciuot ir man patinka tik mano tevas naujoviu nelabai pripazysta smile.gif panasiai kaip drauges uosviene

nulauzytus pomidoru uglius pavyzdingai isnesu,mulciuoju zole[ne vejos,bet aplink sodyba auganciu ivairiu zoliu, pjautu zoliapjove mase]mano tevas irgi pavasari stauge,kas '''do bajeris'' siltnamin zole tyst,bet,kai vasara pamate,uzsiciaupe rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus antri metai kaimynai 6 aru pievute tik turi . Tai zolytes mulciavimui turim thumbup.gif Jie ta zole kisdavo i maxes maisus ir vezdavo kazkur , gal i miskeli, kad neapsikraut savo plotelio, o tada mes uzsiprasem, tai ir jiems gerai ir musu siltnamis dziaugiasi thumbup.gif Pries pora metu tai juokavom, kad ozka siltnamyje laikom, tai sienelio reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 03 02, 13:32)
pas mus antri metai kaimynai  6 aru pievute tik turi . Tai zolytes mulciavimui turim  thumbup.gif  Jie ta zole kisdavo i maxes maisus ir vezdavo kazkur , gal i miskeli, kad neapsikraut savo plotelio, o tada mes uzsiprasem, tai ir jiems gerai ir musu siltnamis  dziaugiasi  thumbup.gif  Pries pora metu tai juokavom, kad ozka siltnamyje laikom, tai sienelio reik  biggrin.gif

mamuk,pas mus aplink sodyba 26arai vadinamos pievos ax.gif tai jau ir porike aviu su tiek zoles islaikyume mirksiukas.gif
Atsakyti
Moki- vezi maciau gera nuolaida Migirio sunktuvui. Buvo zadanciu pirkti pomidoru sultims gaminti, gal kas isigijote, bandete? Idomu kokie atsiliepimai...?
http://www.migiris.l....php?page=sunkt
Atsakyti
o tai tau, o mes apziurinejom su 1.8 Ha ir tai galvojom kad gal mazoka. Viskas, susivyniojam pomidorus ir lauk is vilnius. Gaila tik va vaikai neauga siltnamy kaip pomidorai biggrin.gif
Atsakyti