Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 02, 19:05)
O kiek virsaus daiginti reikia? na pvz noriu tos veisles 3 augalus, kiek tokiu atveju uzsiauginti, kad butu be praradimu?

seniau darydavau +2, bet siemet kai reikia po 1 visu, tai labai drastiskai padariau blush2.gif
tu kuriu reikejo 2 daigu, idejau po 3, o tu kur reikia po 1, po viena ir idejau blink.gif pagalvojau kad laiko atsejimui bus sociai...o man terliotis daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 02, 19:05)
O kiek virsaus daiginti reikia? na pvz noriu tos veisles 3 augalus, kiek tokiu atveju uzsiauginti, kad butu be praradimu?

kiek reikia tiek ir sėju, nedarau pertekliaus. Man paskui ranka nekyla išmest, geriau jei jau nesudigs ar nuluš labai mažas- atsėsiu tokį pat ar kitą veislę- maža bėda. Jei nusilaužiu didesnį- merkiu į vandenį ir išleidžia šakniukes- irgi nėra bėdos. Bet daugiau nei noriu- nesėju, nes visad sudygsta tos kur tikiesi kad nedigs.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 02, 19:38)
kiek reikia tiek ir sėju, nedarau  pertekliaus. Man paskui ranka nekyla išmest, geriau jei jau nesudigs ar nuluš labai mažas- atsėsiu tokį pat ar kitą veislę- maža bėda. Jei nusilaužiu didesnį- merkiu į vandenį ir išleidžia šakniukes- irgi nėra bėdos. Bet daugiau nei noriu- nesėju, nes visad sudygsta tos kur  tikiesi kad nedigs.

man dar niekad neteko ismesti ax.gif o dabar net pergyvenu, kad nebus kuo dalintis smile.gif...nes aplink kazkaip jau nemazai savu(gimenu, draugu) nori mano likuciu biggrin.gif
Atsakyti
Aš perteklių mamai atiduodu. Ale jau išranki daros biggrin.gif nebe viskas tinka.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 02, 17:54)
galesim ne kambary,o laukan sekliukes issinesusios i indelius tupdyt wub.gif

Aha,kad nors neiškeptum kovo mėnesį biggrin.gif Viltis kieno motina,a?Man tai tos prognozės visai nesikeičia: amžinas ankstyvas pavasaris,tik šilumos beveik +0...
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 02, 20:38)
Bet daugiau nei noriu- nesėju, nes visad sudygsta tos kur  tikiesi kad nedigs.

drinks_cheers.gif Sudygsta,išmest gaila,kišt nėr kur,atiduot nesinori. Taigi sėsiu kiek reikia ir nei vienu daugiau.Užtenka jau paprikų padauginau prisigąsdinusi,kad nedygsta pas kitas doh.gif Ir mažinsiu daigų kiekį šiemet,bo nuėjau rūsin,o ten net nesimato,kad valgyta kažkas.Tik sultis išmaukėm ogulniai ir ant smūgio.
Atsakyti
aš tai taip dalinuosi- man, mamai, man , mamai, man, mamai( jei vdrug trys vienodi- du mamai, arba dar vienas uošvei. Perteklinių nebūna, giminai iš manęs nesitiki, bo aplink nelabai jų ir turiu ( savų aplamai tik tėvai šalia, kiti per šūvį nuo mūsų gyvena, kituose raj. tad mūsų netrugdo jie, o mb giminai irgi savo turi kas auginasi, graugai- ne prie žemės dauguma, tad irgi ramu)

galėtų bent +14 būt jau nuolatos
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 02, 20:50)
Aha,kad nors neiškeptum kovo mėnesį biggrin.gif Viltis kieno motina,a?Man tai tos prognozės visai nesikeičia: amžinas ankstyvas pavasaris,tik šilumos beveik +0...

tavo pastebejimai visada tokie taiklususer posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 03 02, 18:00)
g.gif ar tikrai ten jo yra...važiuočiau ir aš jo tuomet g.gif

oi nepazadu, pirkau pries metus 8)
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 03 02, 16:51)
Pasiskaitymui ir rusu k tobulinimui smile.gif

Už nuorodas - ačiū.
O kas dėl kalbos, tai prašom neįsižeist, bet gal pirmiausiai tobulinkim lietuvių kalbą ir rašybą wink.gif nes skaitant temas susidaro įspūdis, kad didesnė dalis rašančiųjų yra arba neblaivūs, arba užsieniečiai..
Atsakyti
Aš atenu pagirt ir pasigirt biggrin.gif
Pabumbėjau čia blush2.gif Ir gavau žinutę iš sekluvele.lt biggrin.gif Iš ties džiaugiuos, kad sutiko siūsti normaliai ax.gif ir dar nuolaidėles taiko thumbup.gif Taip, kad rekomenduoju ax.gif
P.S. Aš ne agentė šio tinklapiuko biggrin.gif tiesiog man patiko, kad yra pasirinkimo galimybių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 03, 09:18)
skaitant temas susidaro įspūdis, kad didesnė dalis rašančiųjų yra
1- neblaivūs
2-užsieniečiai..

A ,negali žinot,kokios tautybės rašo. O dėl pirmo punkto irgi visko gali būt, gi kompiuteris ne alkotesteris biggrin.gif Skubam visos,skubam,besimokydamos užsienio kalbų ir prisilakam tuo pačiu ax.gif

Aš jau antrą kartą savo ankstyvus atsėju-gausis ne tokie ir ankstyvi kai kurie.Nesuprantu,vakare ne tik kilputės,ale net taškelio nesimato,o ryte jau per porą centimetrų išstypęs perbalėlis styro tabletėj g.gif Tik šiukšlinėn tinkamas doh.gif Nu, jau naktį tai aš nesikelsiu jų tikrint:nuimsiu nuo radiatorių ir tegul po biskutį sau stena...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 03, 10:36)

nu ne visos puikiai rašyt gal mokam, gi vienos turi būt gražios, kitos protingos, apie raštingumą niekas nekalba dažniausiai.
o tai tau išstypę per naktį tai jau brokas?vajėėė, aš tai savuosius sukišau jau iš daiginimo indo į mažus puodelius, sustačiau į padėklą- tegu elgiasi kaip nori dabar, bele auga
Atsakyti