Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Sveikos merginos 4u.gif

Norejau pasiteirauti ka gero ar blogo galetumete pasakyt apie Gelish IDO lakus?
Kaip dengiasi? kaip laiko?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Manieji vakar nakti nutapyti, tik kad fotografu nera tai viena ranka tik biggrin.gif kitoj kitaip isdeliotos spalvytes tos pacios.

Nuo mazojo HG My One Blue Love , ORLY white tips, HG Kiss Me, I'm a Prince, EZ Baby doll ir nykstys 9.1 PN smile.gif . Po kiek sluoksniu nepasakysiu tiksliai bet visu tikrai po 3, kai kuriu nagu yra tepta plonu 4, nes praktiskai visos spalvos turincios nora garbanotis doh.gif

Nagu forma biski keistoka gal ir fotografavimo kampas negeras manau , nes realiai nesimato tokiu isplatejimu, bet yra ir tiesos , nes pries pora dienu perejau is migdolo i sia forma tai reikia kad biskuti nuaugtu per trumpas nagas kad idealiai padaryt blush2.gif
ir prirasiau doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 07 kovo 2014 - 09:05
Sveikutės smile.gif norėjau paklausti kuriam laikui užtenka priemonių (kalbant apie harmony gelish liniją)? aš suprantu, kad priklauso kiek naudoji, bet įdomu bent orientaciniai kas kiek laiko reikia papildyti atsargas ax.gif dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
agnieter tvarkingas darbelis 4u.gif tik nesuprantu ko ten priberta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 03 06, 22:50)
Progel Lotus blossum

Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(lilget @ 2014 03 07, 09:54)
Manieji vakar nakti nutapyti, tik kad fotografu nera tai viena ranka tik  biggrin.gif  kitoj kitaip isdeliotos spalvytes tos pacios.

wub.gif nu labai gražu 4u.gif O kaip ta ezflow rožinė lakuojasi? g.gif
Agnieter, man Jūsų prancūzas būtų labai gražus, tik nepatinka pagrindo spalva. Gal realiai ji kitaip atrodo, bet šitoj nuotraukoj tai man kaip nabašnyko nagai doh.gif (atsiprašau mirksiukas.gif ). Aš labiau mėgstu švelnius rožinius pagrindus prancūzui 4u.gif
Ai, o gelish IDO kiek girdėjau nešiojasi geriau nei dauguma kitų kiniečių, bet man tas kad kiniečių tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
aliunte nu ka as galiu pasakyt apie ta royne, man visos sviesios sunkiai lakuojasi doh.gif truksta man kazkaip spalvos kad isrysketu grazi linija prie nagu, o siaip tai ji nieko tokia manau su laiku dvieju sluoksniu tikrai pakaks, tik kad irgi nori garbanotis, bet nuo galu netraukia, spalvos lyg nekeicia ai kazkaip nera labai populiari tai man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 07, 08:54)

tik pamaciau ir is karto pagalvojau apie migdolus cukraus pataluose biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 03 07, 09:11)
agnieter tvarkingas darbelis 4u.gif  tik nesuprantu ko ten priberta bigsmile.gif

ten pats lakas savyje "siuksliuku" turi.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 07, 10:36)
ten pats lakas savyje "siuksliuku" turi.

andorinha baigiam apie saldumynus as kalorijas skaiciuoju cool.gif unsure.gif
Nepatinka man tos siuksles schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 07, 09:54)
Manieji vakar nakti nutapyti, tik kad fotografu nera tai viena ranka tik  biggrin.gif  kitoj kitaip isdeliotos spalvytes tos pacios.

Nuo mazojo HG My One Blue Love , ORLY white tips, HG Kiss Me, I'm a Prince, EZ Baby doll ir nykstys 9.1 PN smile.gif . Po kiek sluoksniu nepasakysiu tiksliai bet visu tikrai po 3, kai kuriu nagu yra tepta plonu 4, nes praktiskai  visos spalvos turincios nora garbanotis  doh.gif

Labai grazu, iskart silciau nuo tokiu spalvu pasidaro smile.gif
Gal kuri mergaite Klaipedoj lakuojat ir turit daug sviesiu spalvyciu parasykit AZ, labai noreciau tokiu spalvyciu. Nes pati neturiu sviesiu, o pas ka einu ir pagrinde tamsios spalvos.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 03 07, 01:11)
Pačka o kaip Progel kokybė? Matau kad ebay juos galiu įsigyt užtat klausiu wink.gif  4u.gif

Progel man labai patinka, gerai laikosi, kaina gera, mazas minusas tai kad kai kurios spalvos sunkiai nuimasi ir skystoki. PVZ sios Lutus blossum reikejo 4 sluoksniu. Bet kai grazi spalba tai tas tepliojimas man netrugdo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Lilget man irgi su saldainiais tavo nagai asocijuojas wub.gif

Ar patenkinta HG Spring spalvytem?

Agnieter prancuzas grazus 4u.gif Bet man irgi pagrindo spalva nelabai, na bet cia skonio reikalas gi smile.gif

Andorinha, seniai matyta, kur tavo nagai dinge? biggrin.gif
Atsakyti