QUOTE(DiStyle @ 2014 03 05, 22:42)
Eikit sau kaip baisu

kaip taip galejau praziopsoti

Dar apacia reikejo padildyti, nes kietasis gelis nelygumu buvo palikes kai tokie trumpi nagai, o nepastebejau... O gal cia seselis koks??

Viltis durniu motina
Lindrukas, matau, kad labiau tamses melynos eina... Siaip ilgalaikiui lakavimui neturiu daug merginu, bet ir tos neissirenka niekaip, tai bent keliu reikia

O ir priauginimui viso nago padengimui ilgalaikis lengviau lakuojas

Gal kokia kremine ar kazkokia sviesesne pasiulytumet, ne i ruzavuma spalvyte? Progel paris rose jau uzsisakiau.. tad kokios panasios, bet skirtingos reiktu
As joke'inau del to nedalakuoto nago

Viskas ten gerai
Zinot su toms skoniais ir spalvom, kiekvienai savaip, as kadangi tuom duonos neuzdirbineju ir lakuoju tik sau, ir keliom padruzkem, tai ziuriu per savo prizme tik

Gal jusu klientes kitokios, va aukle vaiku mano vyresne moteris, sako as noriu kokiu sviesesniu, o pas tave 80% laku tamsus atspalviai arba nenoniniai

Na ant pavasario uzplaukia noras sviesesnei, pastelinei, bet po savaites jau norisi persilakuot...
O kokios kremines sviesesnes norit? Nude? Rozines? Man pacios paciausios shellaco satin pajamas, PN 9.10 (su HG topu man skilineja), senses 936, pirkiniu krepse dar shellaco nude knickers, IBD persikine tokia (pavadinimo nepamenu, FB albume fotke yra su upside down prancuzu)
O del OPI laku tai kaip cia pasakius... Vel nuo spalvu priklauso... Jie tirksti, reikia prie to tirstumo priprast, daugelis spalvu megsta nuo galiuku pabegt, tai daznai po kelis pirstus reikia fiksuot
Man kol kas shellaco lakai yra nr 1 (nors buteliukas mazesnis ir brangiau nei OPI gaunas I talpa ziurint) Bet ne viena turimu spalvu nesiskundziu