Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(BigBang @ 2014 03 08, 10:30)
Labas rytas,su moters diena visas  4u.gif  Aš nervuojuosi nes nerandu harmony gelish pirkt kad UK būtų o jeigu randu kaina kosminė  blush2.gif  Kur įsigyt man jų reikia foundation ir topo gyvenant UK  doh.gif

Jei jus su licenzija, eikit i Sally's 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 08, 10:40)
Jei jus su licenzija, eikit i Sally's 4u.gif

Turiu diploma bet licenzija cis turbut kai dirbi tik gauni?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 07, 14:09)
Stai, sugalvojau syki daryti baltu ant balto  biggrin.gif  doh.gif

Labai svarus, sterilus toks variantas biggrin.gif Labai liuks vasarai, bus pabandytas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2014 03 07, 15:30)
Dar vienas prancuzas biggrin.gif  tik nepagavau tikros spalvos, galiukas toks griaziai ruzavas. Gelaq + stampukas 4u.gif

Prikolnas, linksmas, pavasarinis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 03 07, 09:54)
Manieji vakar nakti nutapyti, tik kad fotografu nera tai viena ranka tik  biggrin.gif  kitoj kitaip isdeliotos spalvytes tos pacios.

Labai labai skanus derinukas, gaila, pirstu neuztenka, dar svelnios geltonos ir alyvines nera kur deti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2014 03 06, 23:50)
Temos paivairinimui  biggrin.gif  4u.gif

Megstu violetine, mano mylimiausia visgi, visose jos atspalviuose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2014 03 06, 14:50)

juoda baha, orandzine realiai ji beveik-sn progel mango tango, ir sn trophy cup, visi po 3 sl

Labai simpatiskas derinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 03 08, 13:22)
Priprasi.. wink.gif Man ir iš pradžių drebėdavo  biggrin.gif  4u.gif

teeip... biggrin.gif žinau, kad priprasiu. Ir taip jau antrą kartą daug geriau negu pirmą... biggrin.gif

Niu kookia graži diena, saulė žeme ritinėjasi... Pavasarissss... assa.gif wub.gif
Atsakyti

parsisiunti is jav smile.gif arba vietiniam ebay, bet jame aisku bus brangiau, bet galima ir uz 25 svarus abu gauti...o sally pardej kainos kosmines, tada geriau kas nors ir lietuvos atsiuncia:)

cia vietoj radus, bet nepirkus http://www.hollywood...ation_P898.html

QUOTE(BigBang @ 2014 03 08, 14:30)
Labas rytas,su moters diena visas  4u.gif  Aš nervuojuosi nes nerandu harmony gelish pirkt kad UK būtų o jeigu randu kaina kosminė  blush2.gif  Kur įsigyt man jų reikia foundation ir topo gyvenant UK  doh.gif

Atsakyti
HG Red roses 3 sluoksniai. Orly White tips 3 sluoksniai,blizguciai,akutes.user posted image

HG Queen of hearts 2 sluoksniai, Senses 900 2 sluoksniai ir kruopyte HG Vegas nights
user posted image

Orly White tips 2sluoksniai,PN 6.8 2 sluoksniai. Senses 900 2sluoksniai ir juosteles.
user posted image

IBD Rocco 2sluoksniai ir IBD Tickled pink 2sluoksniai.
user posted image

Senses 900 3sluoksniai. IBD Naturally beautiful 3sluoksniai + blizgiai
user posted image
Atsakyti
Jurgin@, labai gražu... wub.gif Man ypač pirmi du patinka... thumbup.gif
Atsakyti
Jurgina man tai 3 ir 5 jegele liuksiniai, o tu paskutiniu kas ten tokie per grazus blizguciai, labai dailiai ziuris
Atsakyti
Jurgin@,kaip visada, tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 03 08, 21:53)
Jurgin@, labai gražu...  wub.gif  Man ypač pirmi du patinka...  thumbup.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Elenna @ 2014 03 08, 22:02)
Jurgina man tai 3 ir 5 jegele liuksiniai, o tu paskutiniu kas ten tokie per grazus blizguciai, labai dailiai ziuris

Zvyneliai su bizgiais smile.gif

QUOTE(rogrinta @ 2014 03 08, 22:38)
Jurgin@,kaip visada, tobula  wub.gif

ax.gif
Atsakyti
Jurgina wub.gif Net seile nutyso bigsmile.gif

Pirmi ir paskutiniai man tobuli wub.gif
Atsakyti
Jurgin@, visi darbai gražūs wub.gif Antri ir paskutiniai iš vis sužavėjo wub.gif wub.gif
Atsakyti