Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lindrukas @ 2014 03 09, 02:03)
Jurgina wub.gif  Net seile nutyso bigsmile.gif

Pirmi ir paskutiniai man tobuli wub.gif

QUOTE(agnieter @ 2014 03 09, 11:30)
Jurgin@, visi darbai gražūs  wub.gif Antri ir paskutiniai iš vis sužavėjo  wub.gif  wub.gif

Aciu merginos.Koki skirtingi visu skoniai,smagu isgirsti smile.gif
Atsakyti
Jurgin@ Super wub.gif
Atsakyti
pagaliau atradau laiko pas jus ateiti smile.gif Su praėjusia moters diena visas 4u.gif
Kaip aš vargstu su odelių sausėjimu, kad net nebežinau ką daryti g.gif
IBD my baby 3sl. Tik fotografo neturiu po ranka.
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš smile.gif
3sluoksniai Blueskay 80539 (kažko jis man labai skystas buvo ir bėgo labai į odeles.) Pirmą kart bandžiau piešt ir piešiau su ilgalaikiu IBD Whipped Cream ir dar IBD All That Glittersuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 09 kovo 2014 - 14:53
[quote=BigBang,2014 03 09, 14:51]
3sluoksniai Blueskay 80539 (kažko jis man labai skystas buvo ir bėgo labai į odeles.) Pirmą kart bandžiau piešt ir piešiau su ilgalaikiu IBD Whipped Cream ir dar IBD All That Glitters

Graži spalva, bet prie odelių laba tvarkos trūksta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 03 09, 16:43)
pagaliau atradau laiko pas jus ateiti  smile.gif  Su praėjusia moters diena visas  4u.gif
Kaip aš vargstu su odelių sausėjimu, kad net nebežinau ką daryti  g.gif
IBD my baby 3sl. Tik fotografo neturiu po ranka.

Spalva ne mano.. schmoll.gif O dailė kaip daryta? Pirma pritaškavai, paskui apipiešei su emi? smile.gif O šiaip tvarkinga labai ir nesimato tų tavo sausų odų biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2014 03 09, 16:51)
3sluoksniai Blueskay 80539 (kažko jis man labai skystas buvo ir bėgo labai į odeles.) Pirmą kart bandžiau piešt ir piešiau su ilgalaikiu IBD Whipped Cream ir dar IBD All That Glitters

Spalva tikrai graži, bet man tos rožytės čia nesižiūri g.gif Jeigu taip bėgiojo į odeles, gal reikia tada po vieną nagutį fiksuoti lempoje? smile.gif Nes dabar tikrai matosi tie nubėgiojimai prie odelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 03 09, 14:26)
Spalva ne mano..  schmoll.gif  O dailė kaip daryta? Pirma pritaškavai, paskui apipiešei su emi?  smile.gif O šiaip tvarkinga labai ir nesimato tų tavo sausų odų  biggrin.gif
Spalva tikrai graži, bet man tos rožytės čia nesižiūri  g.gif Jeigu taip bėgiojo į odeles, gal reikia tada po vieną nagutį fiksuoti lempoje? smile.gif  Nes dabar tikrai matosi tie nubėgiojimai prie odelių  rolleyes.gif

Man jau tepant jos bėgo. Rožytes dėjau,nes kovo 8ąją tema buvo balta rožė smile.gif Beje jos man nepavyko,tai mano pirmas blynas bandant kažką piešti,nesu piešus ant nagų prieš tai. Pati nesu patenkinta,bet gerai kad jūs dar man pasakot. Šiaip stengiuosi kuo arčiau odelių tempt,bet tada va taip būna,o jeigu truputėlį toliau tada atrodo kad nedatepta... doh.gif
Atsakyti
Jurgina labai visi grazus, bet pirmieji man tobuliausi noreciau tokiu
aistyte vitrazinis nagutis saunus jau tiek smulkmeniskas ir kruopstus smile.gif lb grazu
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 03 08, 21:29)
HG Red roses 3 sluoksniai. Orly White tips 3 sluoksniai,blizguciai,akutes.
HG Queen of hearts 2 sluoksniai, Senses 900 2 sluoksniai ir kruopyte HG Vegas nights
Orly White tips 2sluoksniai,PN 6.8 2 sluoksniai. Senses 900 2sluoksniai ir juosteles.
IBD Rocco 2sluoksniai ir IBD Tickled pink 2sluoksniai.
Senses 900 3sluoksniai. IBD Naturally beautiful 3sluoksniai + blizgiai

Nu kaip grazu, visi wub.gif O jau tie, pirmi ir su juostelemis kokie skanus wub.gif
Nu fainai, rocco tik 2 sluoksniai smile.gif Kazkam cia net 5 reikejo smile.gif
As be 3 neapsieinu, bet jau nors 4 nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Big bang spalva nieko ir tos rozes vaizdo negadina,bet akis bado nevienodo ilglo naguciai ir forma bei baisiai nedailiai prie odeliu nulakuota.As siulyciau taip arti netepti prie odeliu nes pataisyt taip lengviau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 03 09, 12:59)
Jurgin@ Super  wub.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(lilget @ 2014 03 09, 19:15)

O vat facebooke mano lakavimo puslapyje sis variantas nei vieno like negavo.Nesupratau kaip taip niekam nepatiko smile.gif

QUOTE(Alincia @ 2014 03 09, 20:55)
Nu kaip grazu, visi  wub.gif  O jau tie, pirmi ir su juostelemis kokie skanus  wub.gif
Nu fainai, rocco tik 2 sluoksniai smile.gif Kazkam cia net 5 reikejo  smile.gif
As be 3 neapsieinu, bet jau nors 4 nereikia  rolleyes.gif

Aciu. Jei vien tik rocco lakuoju tai man 3 uztenka smile.gif
Atsakyti
[quote=agnieter,2014 03 09, 16:26]
Spalva ne mano.. schmoll.gif O dailė kaip daryta? Pirma pritaškavai, paskui apipiešei su emi? smile.gif O šiaip tvarkinga labai ir nesimato tų tavo sausų odų biggrin.gif

Ir ne mano, bet nauja, tai privalau ant savęs išbandyti smile.gif Šiaip manau vasarą ji einama bus labai.
Ne, aš pirma piešiu su emi, o tada spalvas dėlioju wink.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 03 09, 18:15)
aistyte vitrazinis nagutis saunus jau tiek smulkmeniskas ir kruopstus smile.gif lb grazu

Ačiū wink.gif Tiesą sakant kelių minučių darbas tas vitražas wink.gif
Atsakyti