Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

bigsmile.gif ačiū..

prisijuokiau ir aš... lotuliukas.gif Nius, saulėje nedžiovinsiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migluteg @ 2014 03 19, 09:06)
Naudoju emi folija su emi black tulip dazais smile.gif as galvoju, kad gal gali buti, kad perkaitinu lempoje tuos daziukus ir tada ne taip prilimpa. nes kaitinu lempoje 120 s.. o emi raso, kad uztenka 30 s isdziovinti emi geliui rolleyes.gif

Merginos, dar klausimeli turiu, o jeidu visa nagu dale atliksiu ant topo, nuvalius lipnuma ir tada vel topa uzdesiu? smile.gif nes turiu spalvyciu, kurios tiesiog liejasi kazkodel uzteptos ant spalvos.. Ir, prasau, paaiskinkite man kas nors, kaip ikelti nuotraukyte, parodysiu ir as savo menu smile.gif

Emi daziukai man geriausiai limpa prie 60sekundziu uv lempoje. Vakar perlaikiau iki 100sek uzsiziopsojus ir nebeprilipo dauguma vietu. Tikra tiesa, negalima perkaitinti.

Ikelti nuotraukyte labai lengva per Part.lt
Spaudi PASIRINKITE, pasirenki nuotrauka kuria noretum ikelti, tada slenki su pelyte zemyn ir ten yra toks KEISTI PAVEIKSLELIO DYDI - forumui labai gerai tinka 800px - Ir spaudi mygtuka TALPINTI. Ikelus foto tau atsiras nuorodu saras nukopijuoji TIESIOGINE NUORODA. Ateini cia. Spaudi ATSAKYTI. Virsuje yra sriftai, spalvos ir t.t. Susirandi mygtuka IMG, paspaudus ismeta nauja languti, ten ir kopijuoji savo nuotraukos nukopijuota nuoroda. Viskas.
Jeigu kas neaisku, klausk wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 19 kovo 2014 - 12:31

Pasijuokite, jei smagu smile.gif esu naujoke savamoksle, ne profesionale. tiesiog skaiciau, kad juos dziovinti reikia uv/led lempoje, turejau omenyje, kad neisdzius kaip paprasti lakai. jusu terminu nezinau. draugiskos jus doh.gif be to net niekur ir nesakiau, kad nestingsta led/uv lempoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluteg: 19 kovo 2014 - 13:21
Visos čia draugiškos, jei komentarai logiški. Ir visada padeda. Pati klaidinamai rašėte, taigi nėra ko norėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 03 19, 13:21)
Visos čia draugiškos, jei komentarai logiški. Ir visada padeda. Pati klaidinamai rašėte, taigi nėra ko norėti.  4u.gif

Na nepykite tuomet, persiprašau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2014 03 19, 12:30)
Emi daziukai man geriausiai limpa prie 60sekundziu uv lempoje. Vakar perlaikiau iki 100sek uzsiziopsojus ir nebeprilipo dauguma vietu. Tikra tiesa, negalima perkaitinti.

Ikelti nuotraukyte labai lengva per Part.lt
Spaudi PASIRINKITE, pasirenki nuotrauka kuria noretum ikelti, tada slenki su pelyte zemyn ir ten yra toks KEISTI PAVEIKSLELIO DYDI - forumui labai gerai tinka 800px - Ir spaudi mygtuka TALPINTI. Ikelus foto tau atsiras nuorodu saras nukopijuoji TIESIOGINE NUORODA. Ateini cia. Spaudi ATSAKYTI. Virsuje yra sriftai, spalvos ir t.t. Susirandi mygtuka IMG, paspaudus ismeta nauja languti, ten ir kopijuoji savo nuotraukos nukopijuota nuoroda. Viskas.
Jeigu kas neaisku, klausk wink.gif

user posted image
Na gal kazkas isejo, cia pasizaidimai keli ant tipsu... kadangi lakavima esu darius tik mamai, sesei ir kelioms klijentems smile.gif)
Atsakyti
Niu linksminates merginos biggrin.gif
As nusprendziau nuo lakavimu nagus pailsint verysad.gif tai temukei sitai uzdejau bana biggrin.gif
Nu bet ziuriu,kad neiseina neilist...Ir nagus lakuotis taip norisi doh.gif
Perziurejau paskutinius darbus, sunta tikrai auksaranke...Ir tu peledu dar labiau pavydziu wub.gif
Labai patiko lilget abeji raudoni, po tavuju darbu ir akmenis pradejau beveik megt biggrin.gif
Labai fainas ameeros berods plagiatas...
Andorinha o kur tavo nagenos?
Alincia jei skaitai,ar jau isbandei EF baze ir topa?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 19, 14:06)
Niu linksminates merginos biggrin.gif
As nusprendziau nuo lakavimu nagus pailsint verysad.gif tai temukei sitai uzdejau bana biggrin.gif
Nu bet ziuriu,kad neiseina neilist...Ir nagus lakuotis taip norisi doh.gif
Perziurejau paskutinius darbus, sunta tikrai auksaranke...Ir tu peledu dar labiau pavydziu wub.gif
Labai patiko lilget abeji raudoni, po tavuju darbu ir akmenis pradejau beveik megt biggrin.gif
Andorinha o kur tavo nagenos?
Alincia jei skaitai,ar jau isbandei EF baze ir topa?

Bus bus, mano nagenos, asmeniskai del taves ruosiuosi lakuoti Entity Italian glamour biggrin.gif Dar nenusprendziau, ant rankyciu, ar ant kojyciu geriau, nes sestad. i darba.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 19, 15:06)

Kodėl plagiatas? Taip, technikos pati nesugalvojau, bet nedariau pasiėmus kažkieno darbo foto. schmoll.gif Dariau iš to, ką turėjau ir kaip pavyko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 12:09)
Bus bus, mano nagenos, asmeniskai del taves ruosiuosi lakuoti Entity Italian glamour  biggrin.gif Dar nenusprendziau, ant rankyciu, ar ant kojyciu geriau, nes sestad. i darba.

Oi laukiam laukiam biggrin.gif

QUOTE(Ameera @ 2014 03 19, 12:52)
Kodėl plagiatas? Taip, technikos pati nesugalvojau, bet nedariau pasiėmus kažkieno darbo foto.  schmoll.gif  Dariau iš to, ką turėjau ir kaip pavyko.  smile.gif

Sorry, reikejo nikus pirma pasitikrint pries rasant biggrin.gif Turejau omeny amber plagiata biggrin.gif Bet ir jusu grazus (neplagiatiniai)4u.gif

Cia mano paskutiniai smile.gif smile.gif Atrodo nekeliau situ

HG My morbidden ir OPI golden Eye

user posted image

HG Mint of Spring, Orly white tips + konad stampas

user posted image

Ziuriu stampas ant desines rankos pasitrynes ax.gif Arba per toli uzdejau, arba topo prie odeliu nedatepiau biggrin.gif

Atsakyti
Uoj, aš tai vakar apturėjau džiaugsmelio doh.gif Lakavau pažįstamai, atėjo su ilgalaikiu, sako bet pas mane sunkiai nusiiminėja. Sakau tai nieko, nu galvoju kaip čia tas sunkiai gali būt, reiks kokias 10min palaikyt folijoj. Tai nuiminėjau valandą! sakė jos manikiūrininkė nuiminėja pusvalandį, bet stipriai nugremžia, o nagučiai popieriniai, sluoksniuojasi. Nu neįsivaizdavau, kad gali taip sunkiai nusiiminėt doh.gif
Ir dar, išbandžiau savo bluesky juodą, tai gėėėris! gal dar neturėjau taip gerai besilakuojančios spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 19, 17:11)
Oi laukiam laukiam biggrin.gif
Sorry, reikejo nikus pirma pasitikrint pries rasant biggrin.gif  Turejau omeny amber plagiata biggrin.gif  Bet ir jusu grazus (neplagiatiniai)4u.gif

Cia mano paskutiniai smile.gif  smile.gif  Atrodo nekeliau situ

HG My morbidden ir OPI golden Eye

HG Mint of Spring, Orly white tips + konad stampas

Ziuriu stampas ant desines rankos pasitrynes ax.gif  Arba per toli uzdejau, arba topo prie odeliu nedatepiau biggrin.gif

Papasakok, kaip my forbidden love nešiojasi? Nekaprizinga? Seniai į ją vis žvilgčioju, graži rupūžė.. doh.gif
Abu darbai tvarkingi wub.gif Antrąjį kadanors kopijuosiu, jei nieko prieš biggrin.gif Beje, mint of springs nesigarbiniuoja, nesitraukia tau? smile.gif Nes pas mane ta spalva nesusipratimas tikras doh.gif

QUOTE(aliunte @ 2014 03 19, 17:12)
Uoj, aš tai vakar apturėjau džiaugsmelio  doh.gif  Lakavau pažįstamai, atėjo su ilgalaikiu, sako bet pas mane sunkiai nusiiminėja. Sakau tai nieko, nu galvoju kaip čia tas sunkiai gali būt, reiks kokias 10min palaikyt folijoj. Tai nuiminėjau valandą! sakė jos manikiūrininkė nuiminėja pusvalandį, bet stipriai nugremžia, o nagučiai popieriniai, sluoksniuojasi. Nu neįsivaizdavau, kad gali taip sunkiai nusiiminėt  doh.gif
Ir dar, išbandžiau savo bluesky juodą, tai gėėėris! gal dar neturėjau taip gerai besilakuojančios spalvos  blush2.gif

Tai gal dar kažko ten datepta buvo? Jei taip sunkiai nusiiminėja, tai iš viso paskui liks be nagų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 03 19, 13:31)
Papasakok, kaip my forbidden love nešiojasi? Nekaprizinga? Seniai į ją vis žvilgčioju, graži rupūžė..  doh.gif
Abu darbai tvarkingi  wub.gif Antrąjį kadanors kopijuosiu, jei nieko prieš  biggrin.gif  Beje, mint of springs nesigarbiniuoja, nesitraukia tau?  smile.gif  Nes pas mane ta spalva nesusipratimas tikras  doh.gif

Gera jinai man... Ir nesiojas gerai, tik tiek kad linkus nuo galiuku trauktis lakuojant... Tai arba po pora pirstu pafiksuot reikia, arba atskirai galiukus patept, kad nesviestu nedalakuoti ax.gif O siaip priekaistu as jai neturiu...

Tai kad cia ner ka kopijuot smile.gif Dviracio neisradinejau, stampas ir tiek ant vieno pirsto biggrin.gif As kazkada rasius apie sita spalva, kad jokiu problemu su ja nesu turejus. man gerai pigmentuota, 2 sluoksniu per akis, siaip nereikia jos storai tept, kad nesigarbiniuotu, bet man nera normaliai lakuojant taip atsitike. Cia paskutini kart kai lakavau, tai viena naga su stukturu bandziau isgelbet, o poto patingejau padildziuot, kad lygesnis butu, tai ant to nago jau laka neuztepiau, bet uzdejau, tai gal truputi pasibangavo, bet ten jau tooooki stora sluoksni uzvariau, kad ir belenkokia manau spalva butu susigarbiniavus biggrin.gif Na bet topa uzdejus, tas pasibangavimas dingo. O taip man jinai be problemu 4u.gif
Atsakyti